Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yolcu Koltuğu Altındaki Bilye Sesi...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

demekki gerçekten kedi olabiliyor

Oluyor oluyor...

Ben de Fusion'un motor boşluğunda bir yavru kediyi Alaçatı'dan İzmir'e taşımıştım. Ikea'da park ettik, baktım arabadan miyav miyav sesi geliyor, altına girmiş zannettim, giderken ezerim diye korktum kovalayayım dedim, yok altta, ses gelmeye devam ediyor, sonunda amortisör kulesinin kenarında bir boşluğa sığınmış bulduk. Tabii sokağa atmaya kıyamadığımız için birkaç arkadaşı arayıp sonunda sahiplendirdik. 

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 10,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Oluyor oluyor... Ben de Fusion'un motor boşluğunda bir yavru kediyi Alaçatı'dan İzmir'e taşımıştım. Ikea'da park ettik, baktım arabadan miyav miyav sesi geliyor, altına girmiş zannettim, giderken eze

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

geçen sene kışın biladerin focus 2.5 un ön tampon sis farının üstünden 50 tl ye yavru kedi çıkarttırdık sıcağı görünce girmiş, yolda gidiyoruz myav diye ses..hadi be dedik..2. ve 3. kez duyunca durd

• Bugün İskenderun'da aracı servise bıraktım yeni vakit bulabildim ses sorunu için içinden misket çıktı hanım okulda öğrencilerden toplamıştı yolcu koltuğunun oradaki havalandırma yerinden tabana girmiş

Yanıtlama zamanı:

Baya güçlü mıknatıslar olan neodimyum mıknatıslardan bir tane edinip yer tespiti yapılmalı bence önce, Mehmet abinin de önerdiği gibi. Yerini bulmadan bir şeyleri söktürmeyi ben tercih etmezdim :)

Umarım kısa sürede bulunur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Orta konsolun içinden geliyor olabilir mi? Dert oldu vallahi, uyku tutmadı :)
İçi boş onun altından geliyorsa bilemem elektirik süpürgesiyle daldım onun içine :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Öyle bir durum oldu ki servise gittim iskenderunda müsait değiliz dediler çıktım ordan yolda önüme bir araç kırdı sert bir kıvrım hareketle kurtuldum takırtı geldi bir yerden be ses kesildi :)

Yanıtlama zamanı:

Öyle bir durum oldu ki servise gittim iskenderunda müsait değiliz dediler çıktım ordan yolda önüme bir araç kırdı sert bir kıvrım hareketle kurtuldum takırtı geldi bir yerden be ses kesildi :)

Hıçkırık tutanı korkutunca geçer ya onun gibi bişey olmuş.Neyse hallolmuş gerisi mühim değil.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hıçkırık tutanı korkutunca geçer ya onun gibi bişey olmuş.Neyse hallolmuş gerisi mühim değil.

Foruma yazdıktan sonra 100 km yol gittim geri tuttu hıçkırık :)

Yanıtlama zamanı:

Foruma yazdıktan sonra 100 km yol gittim geri tuttu hıçkırık :)

Ee yarına mı kaldı servis işi.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün İskenderun'da aracı servise bıraktım yeni vakit bulabildim ses sorunu için içinden misket çıktı hanım okulda öğrencilerden toplamıştı yolcu koltuğunun oradaki havalandırma yerinden tabana girmiş...

Resim eklendi

Yanıtlama zamanı:

iyi bari kafanız rahatlamıştır.

önceki yorumlarda altta girecek yer yok demiştik ama daha sonra aracımı kendim süpürdüm, koltuk altlarına iyice eğildim. havalandırma deliğinin alttan çıktığı yer

denizaltı periskopu gibi. yani koca delik var aslında.

eski aracımda bu farklı idi, koltuğa doğru yükselen dikme vardı ve havalandırmalar dik duran yan yüzeyden çıkıyordu ( duvardan çıkan kombi bacası gibi) yani içeri bir şey girmesi mümkün değildi.

küçük çocuklu ailelerde, bu durumla çok karşılaşılacaktır focus binicileri.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.