Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Tamponu bugün teslim aldık teşekkürler ufak tefek hasarı var ama sıkıntı değil boyanırken halledecekler tekrar teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Taşcı Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 2005 model 1.6focus benzin-lpg orjinal atesleme bobini ne kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Focus 3 sürücü koltuğu yükseklik ayarlama demirinin plastiği var mı acaba? Malesef su an icin mevcut degil .Otosandan Siparisle gelebilir ford fiyatı 172 tl indirimli fiyatı 140 tl. ST tampon ayrı olarak satışı basladi mı? Ben mi kaçırdım. Sadece ön tampon fiyatı alabilirim bende eğer ayrı ayri satılmaya başlandıysa Alparslan beyinde dedigi gibi sis far cercevelerini bekliyoruz onlar gelince genel satısa cıkartıcaz cok adetli olarak mevcut degil fakat. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 4.2 sony müzik sistemi varmı elinizde varsa fiyat alabilir miyiz Ben sordum; 1300,00 TL fiyat verdiler Vazgeçtim almaktan! Size gore eder fiyatsa alabilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Çerçeveler gelene kadar sedan lar için difüzör konusunuda çözerseniz çok iyi olur difüzör bulamıyorum çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 peki bu 1300 tl verdikleri fiyatın icinde ön panel bide arka paneli veriyor sadece değilmi hoparlör yok sanırım bide bu ürünler sıfır ürünmü peki bu sony ön panel bide arka ic kısımdaki 2 parcadan olusuyor değilmi hoparlör filan yok bide bu ürün sıfırmı 2.elmi Ön panel + arkadaki CD çalar ünitesi; hoparlörler yok tabiki! Sifir ürün!.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Focus 2.5 Tdci Motor üst plastik kapak varmıdır ? Stogumuzda orjinal olarak mevcut kdv dahil 250 tl fiyatı var. 2005 model 1.6focus benzin-lpg orjinal atesleme bobini ne kadar 65 tl esdeger, 90 tl ithal olarak mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Focus 3 ön fren diskleri ve ön fren balataları için fiyat alabilir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Focus 3 ön fren diskleri ve ön fren balataları için fiyat alabilir miyim? Ön balatada birden fazla secenek var 40 tl 30 tl ve orjinal 140 tl fiyatı var. Disk aynanın orjinalinin 240 tl takımının fiyatı var. 150 TL meyle ve delphinin takım fiyatı var. Bsg ninde 110 tl fiyatı var. merhaba erol otomotiv çalışanları bende 2011 model yeni kasa ford focus style aracım var.Aracıma sony müzik sistemi aldım.fakat aracımdaki çalışan bluetooth ve usb devre dışı kaldı.bunun için kablo tertibatınınmı değismesi gerekiyor yoksa modül mü almamız gerekiyor.söylemis olduğum ürünleri fiyat olarak kaç paraya temin edersiniz cevap yazarsanız sevinirim Malesef bu konu hakkında çok bir bilgim yok yetkili servisten ya da daha önceden forumda bunu uygulamış kişilerden bilgi alıp bana parca numarası ya da gerekli ürünü bildirirseniz yardımcı olabilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Beşkavak Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2014 hayırlıişler, 2009 focus arka sol sis lambası(kırmızı) orjinal ve yan sanayi olarak fiyatı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 hayırlıişler, 2009 focus arka sol sis lambası(kırmızı) orjinal ve yan sanayi olarak fiyatı nedir? Stoklarimizda mevcut orjinali 75 tl esdegerinin 30 tl fiyati var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Işıklı vites topuzu var mı 6 vites Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Focus 3 bosch marka ön silecek takımı varmı 72.5 cm uzunluğunda olacak ürün kodu Bosch a640s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Spor paket arka tampon eki var mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Işıklı vites topuzu var mı 6 vites Su an hazirda yok siparisle gelir . Spor paket arka tampon eki var mi ? Malesef mevcut degil. ST ek su an icin mevcut . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap