Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2018 kuga 1.5 tdci titanyum powershift icin on arka disk ve fren balatasi fiyatlarini ogrenebilirmiyim? Orjinl ve muadilleri icin ayri ayri belirtebilirmisiniz?

• 2 ay sonra...
  • Yanıt 1,6k
  • Görüntüleme 348,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Er-Ol Otomotiv olarak siz değerli forum üyelerine en iyi ve en doğru bilgileri aktarmaya çalışacağız. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Yag filtresi 20 hava 65 mazot 120 bir de polen degisebilir 85 tl km ye gore triger vs olabilir. --3 dakika sonra eklendi-- Herkese merhaba Askerlik görevim dolayisiyla 3 haftalik

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Er-Ol Otomotivden sipariş ettiğim parçalarım geldi.   Salı günü saat 16:00 da havale yaptım.   Aynı gün ürünler kargoya verilmişti.   Çarşamba günü yani bugün kargo şirketi,paketi adresime getir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar 2008 Focus 2 collections 109 hp için orjinal turbo hortumu lazım fiyat verebilir misiniz? Teşekkürler 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
15.04.2023 - 13:13 tarihinde, Soner Baş yazdı:

Kolay gelsin. 2020 kuga aracının sol katlanır aynası kapanırken sağlıklı kapanıyor ancak açılırken kesik kesik açılıyor. Servise danıştım kullanıcı hatası dedi. Bu içinde bulunan dişli parçanın değişmesi gerekli. Elinizde bulunur mu ?

2016 model focus sedanım var aynı şekilde yan ayna motoru bozulmuştu açma kapatma yapamıyordum ve ayna hareket etmiyordu içindeki motoru değiştiren bir usta buldum değiştirmiştim 4-5 ay önce sanayide araştırın derim.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba. 2017 C-Max için orjinal veya iyi kalite muadil kauçuk paspas seti var mı elinizde? Fiyat bildirmeniz mümkün mü?

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Günal Y. yazdı:

Merhaba. 2017 C-Max için orjinal veya iyi kalite muadil kauçuk paspas seti var mı elinizde? Fiyat bildirmeniz mümkün mü?

Berk bey epeydir buraya bakmıyor sanırım Günal Bey. Telefonla arayıp sorabilirsiniz.

Ancak tavsiyem Rizline ya da Sahler gibi araca özel üretim yapan bir paspas almak.

Yanıtlama zamanı:

Şansımı denemek istemiştim. İntenette doğru düzgün bir ürün bulamadım çünkü. Verdiğiniz firmalarda şansımı deneyeceğim. Teşekkürler. 

Edit: Kısa bir araştırmadan sonra sipariş verdim. Yarın deneyimleyeceğim gelirlerse. 

image.png.7aef475e29b74b25a9eb58df56e89957.png

Günal Y. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Günal Y. yazdı:

Şansımı denemek istemiştim. İntenette doğru düzgün bir ürün bulamadım çünkü. Verdiğiniz firmalarda şansımı deneyeceğim. Teşekkürler. 

Edit: Kısa bir araştırmadan sonra sipariş verdim. Yarın deneyimleyeceğim gelirlerse. 

image.png.7aef475e29b74b25a9eb58df56e89957.png

sahlerin malzeleme kalitesi daha iyi doğru tercih.

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Berk bey mrb.

Focus 2012 1,6 tdci  Karter Muhafaza plastik fiyat verebilirmisiz.

Yanıtlama zamanı:

Berk bey mrb.

Focus Debriyaj Seti + Debriyaj Bilyası + Oynar Volant - 1.6 Dizel 6 İLERİ 2012 fiyat verebilirmisiniz.

• 7 ay sonra...
  • 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Er ol oto nun 2022 focus arka balata için verdiği fiyatlar

arka balata orijinal 9000 tl
delphi 1400
bosch 1100
kale     950

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, İsmail Kontbay yazdı:

arka balata orijinal 9000 tl
delphi 1400
bosch 1100
kale     950

Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Şu yaptıkları terbiyesizlik yenilir, yutulur gibi değil. Altın tozu mu katıyorlar, bu ne abuk sabuk fiyatlar...

Screenshot_20251115_234254_Samsung Internet.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.