Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba 2014 model focus 3 style plus benzinli aracım 73000 km de triger setini değiştirmek istiyorum.set fiyatını öğrenebilirmiyim.

• Yanıt 1,6k
  • Görüntüleme 352,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Er-Ol Otomotiv olarak siz değerli forum üyelerine en iyi ve en doğru bilgileri aktarmaya çalışacağız. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Yag filtresi 20 hava 65 mazot 120 bir de polen degisebilir 85 tl km ye gore triger vs olabilir. --3 dakika sonra eklendi-- Herkese merhaba Askerlik görevim dolayisiyla 3 haftalik

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Er-Ol Otomotivden sipariş ettiğim parçalarım geldi.   Salı günü saat 16:00 da havale yaptım.   Aynı gün ürünler kargoya verilmişti.   Çarşamba günü yani bugün kargo şirketi,paketi adresime getir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar bm51-a226a59-aaw kodlu iç kapı kolu vida kapağı elinizde mevcut mu ? Fiyat alabilir miyim ?

2CF80C9B-5352-43A7-98E1-31D4E965CF4F.jpeg

CABE8A48-261F-460E-96C9-8C710E009F42.jpeg

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Ozan Kar yazdı:

var zaten?

Ama piyasa fiyatlarındaydı. 

Ben Kastamonu’da bir parça sordum 300 TL denildi, Er-Ol Otodan 180 TL ye aldım. Cazip teklifler bekliyorum. Yoksa tabiki var. 

Yanıtlama zamanı:

Sayın yetkili aracımın 30.000 bakımı için gerekli parçalar için fiyat verir misiniz?

Araçla ilgili bilgileri ekledim

B2DBCCD1-84BE-4443-BAC3-B50F25A4B720.jpeg

114B96A0-765A-4DFD-8FC8-6C38AAB6B134.jpeg

Yanıtlama zamanı:
26.04.2019 - 20:41 tarihinde, Emre Akbs yazdı:

Merhabalar bm51-a226a59-aaw kodlu iç kapı kolu vida kapağı elinizde mevcut mu ? Fiyat alabilir miyim ?

2CF80C9B-5352-43A7-98E1-31D4E965CF4F.jpeg

CABE8A48-261F-460E-96C9-8C710E009F42.jpeg

Stokta mevcut maalesef tanesinin 30 tl fiyatı var ?

--1 dakika sonra eklendi--
27.04.2019 - 00:28 tarihinde, Ümit Vaysaloğlu yazdı:

Ama piyasa fiyatlarındaydı. 

Ben Kastamonu’da bir parça sordum 300 TL denildi, Er-Ol Otodan 180 TL ye aldım. Cazip teklifler bekliyorum. Yoksa tabiki var. 

Normalde sabit kapaklı olarak 5 tl idi fakat şu an maalesef 6 umarız fiyat eski ortalamalarına geri döner ?

--5 dakika sonra eklendi--
13 saat önce, Osman Türkol yazdı:

Sayın yetkili aracımın 30.000 bakımı için gerekli parçalar için fiyat verir misiniz?

Araçla ilgili bilgileri ekledim

B2DBCCD1-84BE-4443-BAC3-B50F25A4B720.jpeg

114B96A0-765A-4DFD-8FC8-6C38AAB6B134.jpeg

Hava filtre 65-20 

yağ   filtre 20

Mazot filtre iç eleman 80, komple 180 

Polen 85-20

Motor yağı 0w30 4lt FMY  235

5lt Motul 280

4lt Castrol Edge 280

Castrol magnatec olarak stoğumda mevcut değil yarın kontrol edip dönüş yapacağım.

ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi
fiyat düzeltme

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, ER-OL Otomotiv yazdı:

Stokta mevcut maalesef tanesinin 30 tl fiyatı var ?

Sipariş ve ödeme tam olarak nasıl olacak acaba telefon ile sipariş geçebilirmiyim ? Sol ön kapı için alacağım parçayı 

Yanıtlama zamanı:

Çok teşekkür ederim Berk bey.Servis orjinal değiştirmeyi kabul ederse ürünleri sizden alıyorum.Bugün sorar yazarım.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba, paspasları sabitlemek için şoför kısmında yer alan klipler var ya onun aynısından sağ taraf içinde var mı? Ya da o klipleri alsak sağ tarafa kendimiz takabilir miyiz? Fiyatı kaç TL? Kolay gelsin. 

Yanıtlama zamanı:
29.04.2019 - 23:24 tarihinde, ER-OL Otomotiv yazdı:

Castrol magnatec olarak stoğumda mevcut değil yarın kontrol edip dönüş yapacağım.

Berk,  bu Castrol Magnatec professional 1.5 tdci için orijinal dolum yağı. Ford Finis numarası da var : 1794210 . Sanırım ithalatı yok, belki siparişle gelir bilemeyeceğim ama yok bu yağ. Olsa anında alacağım. 

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
30.04.2019 - 08:30 tarihinde, Osman Türkol yazdı:

Çok teşekkür ederim Berk bey.Servis orjinal değiştirmeyi kabul ederse ürünleri sizden alıyorum.Bugün sorar yazarım.

Servisle bugün konuştum olmaz dediler Berk bey

Yanıtlama zamanı:
23 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

Servisle bugün konuştum olmaz dediler Berk bey

Neden olmayacağını sorun, hatta olmayacağına dair size yazı versinler. Vermiyorlarsa tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi bildirin. 

Hatta ilk başta Er-Ol otomotivden yedek parçaları tedarik edin. Servise gidip bakım yaptırmak istediğinizi söyleyin. Malzeme olarak bunlardı kullanmanızı istiyorum diyin. Kullanmak istemezlerse benim getirdiğim malzemeleri kullanamayacağınıza dair yazı isteyin. Muhtemelen veremeyecekler. Hala kullanamayacaklarını söylerlerse tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi bildirin. 

Er-Ol otomotivin sattığı ürünleri bire bir orijinal. 

Bu tekelciliğe son vermek adına bir şeyler yapmalıyız. Belki buna siz başlarsınız. 

Yanıtlama zamanı:
17 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı:

Neden olmayacağını sorun, hatta olmayacağına dair size yazı versinler. Vermiyorlarsa tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi bildirin. 

Hatta ilk başta Er-Ol otomotivden yedek parçaları tedarik edin. Servise gidip bakım yaptırmak istediğinizi söyleyin. Malzeme olarak bunlardı kullanmanızı istiyorum diyin. Kullanmak istemezlerse benim getirdiğim malzemeleri kullanamayacağınıza dair yazı isteyin. Muhtemelen veremeyecekler. Hala kullanamayacaklarını söylerlerse tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi bildirin. 

Er-Ol otomotivin sattığı ürünleri bire bir orijinal. 

Bu tekelciliğe son vermek adına bir şeyler yapmalıyız. Belki buna siz başlarsınız. 

Bursa da eli yüzü düzgün bir otokoç var diğerleri biraz sıkıntılı ondan dolayı bakım için papaz olmayalım dedim.45K bakımını kendi tamircimde yapacağım için pek sıkıntı yapmak istemedim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.