Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emre Akbs

Üye
  • Toplam İleti

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emre Akbs tarafından yazılan her şey

  1. Geçmiş olsun serkan hocam..
  2. Durmasında bir sorun olmaz yalnız gerçek bir arıza olması durumunda hangisi yapılan işlemden hangisi gerçekten oluşan bir arıza olduğunu ayırt etmek için uğraş gerekebilir. Rica ederim ?
  3. Kullandığınız elm modifiyeli değilse araçtaki tüm modüllere erişemiyor haliyle forscanda tüm modüllerin arıza kodları görünmüyor. Araç tüm modüllerdeki kodları göstermekte. Modifiyeli elm ile denerseniz tüm arıza kodlarını okuyabilir ve silebilirsiniz.
  4. Kullanmış olduğunuz araçlarda jant/lastik ebatı nedir? Bildiğim kadarıyla jant lastik boyutu da göstergede sapma yaptırıyor hatta kullandığımız foccus programı ile araca lastik boyutunu tanıttığımızda göstergedeki sapma ona göre ayarlanıyor diye biliyorum. Gerçi jant lastik ebatının bu derecede sapma yapacağından pek emin değilim 2 3 km/h kadar oluyor sanırım.
  5. Tekrardan butona basma gereğinin olduğunu sanmıyorum. Ford powerda kontak açık durumu nasıl oluyor tam olarak emin değilim. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka
  6. Kontak açık durumdamı ? Bu hatayı yanlış hatırlamıyorsam kontak açık değilken almıştım kontağı açıp tekrar denediğimde sorun olmamıştı.
  7. Tampon üzerinde bulunan ledler çok hoş durmuş, her ne kadar direksiyonu hoşuma gitmesede güzel araç yapıyorlar ?
  8. Düğmeler kapalı konumda + olarak menfezleri de kapalı hale getirmeme rağmen hava geliyor ki normal seviyedeymiş. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
  9. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ?
  10. Teşekkürler Mehmet hocam öyle bariz bir şekilde üflemiyor ama sıcak havalar malum içeriye de sıcak hava geliyor o beni rahatsız ediyor. Dediğiniz gibi tekrar kontrol edeyim.
  11. Selamlar, aracımda klima ve menfez ayarları kapalı olmasına rağmen 50 km/h geçtiğim takdirde menfezlerden hava gelmeye başlıyor. Bu normalmi ? Menfezlerin kapaklarını kapatarak idare ediyorum şuanlık ama bir problem var gibi geliyor.
  12. Geçmiş olsun neyse ki sadece mala gelmiş..
  13. Hocam selamlar, genleşme kabının 2016 sonrası yeni kapağı elinizde mevcut mu ? Fiyat nedir ?
  14. Aynen sarp hocamın dediği gibi desek daha doğru olur makyajlı kasa ile gelen ekranı alıp takmak daha mantıklı ki forumda bunu yapanlarda vardı ?
  15. Fazlasıyla tartıştım gerek şubeyle gerek genel müdürlükle kesinlikle çekmeköy bölgesinde kullanılacak gibi değil. En son şubeye gittiğimde bana bahane olarak araç az tümünü teslimata çıkaramıyoruz dediler. Bahsi geçen kargo tam 12 gün şubede bekledi en son almak için değilde neden getirmedikleri için gittim ki şaşırtmadılarda. Şube müdürü özel araç tutup onla da dağıtım yaptırıyormuşmuş bilmem ne bir sürü bahane. En temizi çekmeköy bölgesi için yurtiçi veya sürat kesinlikle
  16. Başlıkta aras kelimesini gördüğümde bile kendimi küfretmemek için zor tutuyorum.. maalesef çalışma kaliteleri bölge bölge şube şube değişiyor. Ben çekmeköy bölgesinde arastan kesinlikle memnun değilim. E-ticaret sitelerindeki adres kısımlarına özellikle not düşüyorum kesinlikle aras kargo ile göndermeyin diye ve işe yarıyor aldıklarım genelde yurtiçi ve sürat ile geliyor. Bunları sosyal medyaya da taşısanızda çözüme ulaşması çok zor. Adamlar resmen tekeline almış işi uygun fiyat çekiyorlar diye kesinlikle doğru dürüst iş yapmıyorlar. Hasar tespiti için aldığınız yer ile halletmeye çalışın büyük ihtimalle anlaşması vardır yardımcı olurlar. Önceki çalıştığım teknik serviste gönderdiğimiz notebooka resmen mızrak saplamışlardı hem kutuda hemde notebookta kocaman delik vardı. Sonuç olarak müşteri bize geri kargoladı ve hasar tespitini biz üstlenip yardımcı olmuştuk. Anlaşması var ise bir ihtimalde olsa kolaylayıp yardımcı olabilirler, geçmiş olsun ?
  17. Valla onu bende araştırdım göstergeye yeni yazılım eklemek gerekiyor detaylı olmasada ufak bir araştırma yapmıştım, yanlış bilmiyorsam geniş ekranlı göstergede hız göstergesi mevcut geniş ekranlı gösterge ile değişim yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum..
  18. Merhabalar, Focus 3 1.6 TDCI için arka balata + Triger-devirdaim pompası-v kayışı ve periyodik bakım orjinal parça fiyatlarını alabilir miyim ?
  19. Dikkat edeceğin şey araçla pc arasında bi sorun olmasın yani kablo temassızlığı oynama vs özellikle bcm’e yazdırırken. Onun haricinde konunun ilk sayfasında yazan adımları takip ederek kolaylıkla açarsın istediğini ? tabi işe başlamadan önce aracın orjinal değerlerini program ile export etmeyi unutma dursun bi köşede ne olur ne olmaz. Bu arada benim aracın bcmdeki değerleri ile etisten şase no ile indirdiğim değerler farklıydı yanlış hatırlamıyosam Yazmayı unutmuşum banggood şuan yeni üyelere güzel kuponlar veriyor bilgin olsun bi 10tl kadar indirimle alabilirsin kabloyu
  20. Kabloyu nihayet deneme şansımız oldu 2014 makyajsız kasa her iki araçtada yokuş yardım alarm korna geri bildirimi otomatik kitleme gibi özellikleri aktif ettik. Dtc kodlarınında tamamını sildi. Sadece benim arabada lastik basınç sensörü kodu silinmedi o da sensörlerden biri arızalıydı ondan kaynaklı sanırım, emeği geçenlere tekrardan teşekkürler ?
  21. Hocam geçmiş olsun öncelikle, keçelerin tamamı kaça patladı bir de nereden temin ettiniz ? Tabandaki keçeler parça parçamı ?
  22. Hocam teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Bizim aracın aküsü boştayken test menüsünde 11.9 11.8 arası çıkıyor sorun yaratır mı değişiklik esnasında?
  23. Netleştirmiş olduk özel servise gideceğim ? peki istanbul içi önerebileceğiniz özel servis varmıdır ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.