Halil Zengin Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Herkese selamlar. bende aracımdaki sarı ampülleri söküp beyaz zenon taktırmayı düşünüyorum. acaba bunu takdırınca far sensöründe veya başka bi yerde herhangi bir sorun çıkarmı. bide önerebileceğiniz bir marka varmı güç veya wolt olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 5 dakika önce, Halil Zengin yazdı: Herkese selamlar. bende aracımdaki sarı ampülleri söküp beyaz zenon taktırmayı düşünüyorum. acaba bunu takdırınca far sensöründe veya başka bi yerde herhangi bir sorun çıkarmı. bide önerebileceğiniz bir marka varmı güç veya wolt olarak aman diyim! burada bu konuya kimse güzel yaklaşmaz... xenon un sdece ampul olarak takılıp karşıdan gelenleri kör etmesine karşıyız! Yapacaksanız mutlaka mercekli xenon temin etmelisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Zengin Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 anladım. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Korkmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Merhaba. Bende de Focus 3 Titanium var. Bu farlardan almak istiyorum ama gerekli bağlantı şemasına ulaşamadım. Hala elinizde ise bana bir örneğini atmanız mümkün mü . Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2018 Merhaba, Focus 3 aracıma mercekli far aldım. Araca led veya xenon ampül taktığımda arıza veriyor. Diğer forum sayfasındaki kablo sök tak uygulaması yerine bu işi kökünden çözecek bir ürün arayışım var. Yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Osram marka D3s xenon ampül 7 sene ve 141 bin km sonucu sanıyorum ömrünü tamamladı. Bu nedenle ampülleri değiştirmem gerekti. Ancak ampülü sökemedim. Farı söküp eve aldım. Ampül bağlantısını söktüm ama ampülü farın içinden çıkartamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 14 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Osram marka D3s xenon ampül 7 sene ve 141 bin km sonucu sanıyorum ömrünü tamamladı. Bu nedenle ampülleri değiştirmem gerekti. Ancak ampülü sökemedim. Farı söküp eve aldım. Ampül bağlantısını söktüm ama ampülü farın içinden çıkartamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Ümit ampül tutucu ile beraber sağa ya da sola çeyrek tur çevirince çıkması lazım. Yönü tam hatırlayamadım. Ampül tutucuda çentikler var. Ampülü çentiklere göre tutucusuna yerleştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 29 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Ümit ampül tutucu ile beraber sağa ya da sola çeyrek tur çevirince çıkması lazım. Yönü tam hatırlayamadım. Ampül tutucuda çentikler var. Ampülü çentiklere göre tutucusuna yerleştir. El girmiyor o Çetnik’lerin olduğu yere. Çentikler karşılıklı ve sağdaki sola çevirmeye, soldaki sağa çevirmeye uygun. Ne yöne çevirmemiz gerektiğine ilişkin bir işaret de yok. Neyse eve gidince tekrar bir deneyeceğim. Ancak hiç bir kaynak yok. Ne Google, ne YouTube da bir içerik bulamadım ampüllerin sökülmesiyle ilgili... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Ampülü söktüm. Sanıyorum patlamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 2 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Ampülü söktüm. nasıl sökülüyormuş peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 58 dakika önce, Ozan Kar yazdı: nasıl sökülüyormuş peki? Gayet zormuş. O yüzden daha müsait bir zamanda video çekip paylaşacağım. Uygulayabildiğim kadar kuvvet uygulayarak saat yönünün tersine çevirdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2018 1 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Gayet zormuş. O yüzden daha müsait bir zamanda video çekip paylaşacağım. Uygulayabildiğim kadar kuvvet uygulayarak saat yönünün tersine çevirdim. E gene benim dediğim gibiymiş işte ???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 15 saat önce, Doğan Kurban yazdı: E gene benim dediğim gibiymiş işte ???? Şimdi mesele kaliteyi ucuza almakta. Bir sorun daha var tabi, Tek mi, çift mi? ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 Bir saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Tek mi, çift mi? çift. renk farkı oluyormuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 2 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Şimdi mesele kaliteyi ucuza almakta. Bir sorun daha var tabi, Tek mi, çift mi? ??? D3s hbi bulabilirsen 5000k ışık rengi elde edersin. Orj olması konusunda çok dikkat etmen lazım. 1 ampül seri noları aynıysa hemen iade et. 2 ampüllerdeki metal kapakları çıkart. İçinde kare kod olmalı yoksa direk iade. 3 hadi kare kodda var diyelim. Plastik kapağı da çıkartmaya çalış. Silikonla yapıştırılmışsa vur adamın kafasına. Başka aklıma gelen olursa haber ederim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap