Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bi-Xenon Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benimde hoşuma gidiyor xeneon renkli ekran vs de biraz pahalı şuan piyasada çıkma focus 3 parçaları çoğalsın bende bi el atıcam

• Yanıt 472
  • Görüntüleme 151k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Umarim faydali olur

• Buda yanarlarken. Pin ve kablo aldım yaptıgım köprüyü iptal edip dogrudan sase bagliycam. Drlleride yarın bagliycam. Far ayarında yaptırdım sag far cidden epey dusukmus. Buda duvar fotosu siz

• Yaw 19 sayfa far konuşulmuş artık söyleme zamanı gelmiş :) mavi kablo kesilecek..:):))) Hehehehehhhhehe

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler;

Ne fark eder mi?

saçma bir soru oldu :) normalde zaten xenonlar bzimkilerden iyi aydınlatıyor yağmurlu havada da bizimkilerden iyi olur :)

yağmurlu havada aydınlatma daha kötü oluyor gibi geliyorda bana ondan sordum...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

saçma bir soru oldu :) normalde zaten xenonlar bzimkilerden iyi aydınlatıyor yağmurlu havada da bizimkilerden iyi olur :)

yağmurlu havada aydınlatma daha kötü oluyor gibi geliyorda bana ondan sordum...

Merceksiz farına xenon takılan araçlarda yağmurlu havada görüş düşüyor; bunlar orijinal mercekli xenon farlar; görüşte sıkıntı olmadığı gibi bu akşam yaptığım sürüşte daha önce kör gibi gidiyormuşum dedim :D

Yanıtlama zamanı:

Merceksiz farına xenon takılan araçlarda yağmurlu havada görüş düşüyor; bunlar orijinal mercekli xenon farlar; görüşte sıkıntı olmadığı gibi bu akşam yaptığım sürüşte daha önce kör gibi gidiyormuşum dedim :D

abi sen biraz daha güzel şey söyle şunlar hakkında gidip bulayım bende :) az kaldı :)

Yanıtlama zamanı:

Aydın hiç güzel olmamış gönder sen onları Ank. ben onları hayrına verecek birilerini bulurum. :P

Şaka bir tarafa hakkaten çok iyi olmuş :nazar: keyifle aydınlat yolunu...

Yanıtlama zamanı:

Çok başarılı bir uygulama olmuş. Hayırlı olsun.

Yanıtlama zamanı:

valla abicim senin adina cok sevindin hayirli olsun gule gule kullanin.oldu bitti hep x pakette bu farlar yuzunden aklim kaliyordu insallah en kisa zamanda ben de alip taktiririm,gordugum kadariyla duzgun bir sekilde calistirmak baya bi sorun.ama degmis cok guze

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aslında farların montajı çok sorun değil; hatta şu anda kendim bile yaparım desem yalan olmaz. Fakat elinden iş gelen bir elektrikçi bulmak ve iyice anlatmak gerek. Direkt xenon yanacak gibi düşünüyorlar DRL ler yanacak kısık yanacak parlak yanacak falan o kısımları anlayamıyorlar anlatmak hatta göstermek gerek foto ile.

X paketteki ekstra özelliklerden sadece bu farları istemiştim onuda hallettim çok şükür.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.