Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Benimde hoşuma gidiyor xeneon renkli ekran vs de biraz pahalı şuan piyasada çıkma focus 3 parçaları çoğalsın bende bi el atıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Teşekkürler; Ne fark eder mi? saçma bir soru oldu normalde zaten xenonlar bzimkilerden iyi aydınlatıyor yağmurlu havada da bizimkilerden iyi olur yağmurlu havada aydınlatma daha kötü oluyor gibi geliyorda bana ondan sordum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 saçma bir soru oldu normalde zaten xenonlar bzimkilerden iyi aydınlatıyor yağmurlu havada da bizimkilerden iyi olur yağmurlu havada aydınlatma daha kötü oluyor gibi geliyorda bana ondan sordum... Merceksiz farına xenon takılan araçlarda yağmurlu havada görüş düşüyor; bunlar orijinal mercekli xenon farlar; görüşte sıkıntı olmadığı gibi bu akşam yaptığım sürüşte daha önce kör gibi gidiyormuşum dedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Merceksiz farına xenon takılan araçlarda yağmurlu havada görüş düşüyor; bunlar orijinal mercekli xenon farlar; görüşte sıkıntı olmadığı gibi bu akşam yaptığım sürüşte daha önce kör gibi gidiyormuşum dedim abi sen biraz daha güzel şey söyle şunlar hakkında gidip bulayım bende az kaldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Siteyi bekleyen köpekler Bulabildiğim en karanlık nokta da bu fotoyu çektim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 İnmem arabadan Uyurum orada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Hayırlı uğurlu olsun mükemmel olmuş . Darısı benim ve benim gibi Bi-Xenon hastalarının başına artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Aydın hiç güzel olmamış gönder sen onları Ank. ben onları hayrına verecek birilerini bulurum. Şaka bir tarafa hakkaten çok iyi olmuş keyifle aydınlat yolunu... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Abi hayırlı uğurlu olsun, Aydınlatmada bariz fark olduğu resimlerden belli Biz kör sürüşe devam şimdilik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Çok başarılı bir uygulama olmuş. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 valla abicim senin adina cok sevindin hayirli olsun gule gule kullanin.oldu bitti hep x pakette bu farlar yuzunden aklim kaliyordu insallah en kisa zamanda ben de alip taktiririm,gordugum kadariyla duzgun bir sekilde calistirmak baya bi sorun.ama degmis cok guze Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Aslında farların montajı çok sorun değil; hatta şu anda kendim bile yaparım desem yalan olmaz. Fakat elinden iş gelen bir elektrikçi bulmak ve iyice anlatmak gerek. Direkt xenon yanacak gibi düşünüyorlar DRL ler yanacak kısık yanacak parlak yanacak falan o kısımları anlayamıyorlar anlatmak hatta göstermek gerek foto ile. X paketteki ekstra özelliklerden sadece bu farları istemiştim onuda hallettim çok şükür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 güle güle kullan abi. keşke görüştüğümüzde klipsleri verseydim sana hiç aklıma gelmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Tam şimdi Ozan'dan neden bahsetmedim diyordum mesajını gördüm Sana da çok teşekkür ederim Ozan'cım sağolasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 rica ederim abicim ben ne yaptım ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap