Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136827 SYNC Hanım ne yapıyor? 1. 112'ye önemli kazalarda bilgi veriyor. Bizim ülkemizde işe yarar mı bilmem. Hiç test edesim yok 2. Bluetooth bağlantıyla cihazdaki şarkıları çalabiliyor. 3. USB'ye bağlı cihazlardaki müzikleri kategorilendirip sesli komutlarla çalıyor. 4. Gelen mesajları okuyabiliyor. 5. Sistemde kayıtlı meseajlardan seçtiğinizi karşı tarafa gönderebiliyor. 6. Cep telefonunuz sesli mesaj yazmayı destekliyorsa bunu SYNC üzerinden yapabiliyorsunuz. 7. USB'den telefonu şarj edebiliyorsunuz. 8. Güncellemeleri servise gitmeden USB ile yükleyebiliyorsunuz. SYNC Hanım ne yapamıyor? 1. Klimayı sesle kumanda edemiyorsunuz. 2. CD çaları sesle kumanda edemiyorsunuz. 3. Radyoyu sesle kumanda edemiyorsunuz. 4. Yemek yapmaz. 5. Sizinle sohbet etmez. 6. Yalnızlığınızı gidermez. 7. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137159 önce küçük yol bilgisayarı sonrada klimayı sesle yönetememe gelen mesajı okumasada olurdu buda bizim kısmetimi zmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137168 Radyo ve klimaya sesle kumanda çok gereksiz zaten. Düğmeye basiverirsin. Tek önemli konu telefonla ilgili olan fonksiyonlar. Gerisi komik oluyor zaten. Söyleyene kadar yapıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201213 yıl Yazar comment_138111 Radyo ve klimaya sesle kumanda çok gereksiz zaten. Düğmeye basiverirsin. Tek önemli konu telefonla ilgili olan fonksiyonlar. Gerisi komik oluyor zaten. Söyleyene kadar yapıyorsun. Yine de olsaydı fena olmazdı hani. Beklemedeyim ben yazılımla belki eklenir ilerde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141752 İyi günler forum da yeniyim...Bende Eylül ayında focus III Titanyum smart paket aracımı aldım..Benim aracımda da Sync varmı yok mu anlayamadım..Büyük ihtimal yok gibi...Çünkü ben klimayı-cd-radyo kumanda edebiliyorum...SYNC Kasımda geldi herhalde..Benim sorum bu SYNC geçiş yapabiliyormuyum güncellemeyle felann....Cevap verirseniz sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141753 Aramıza hoşgeldiniz, eğer yoksa sadece yazılım ile geçiş olamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141765 Aramıza hoşgeldiniz, eğer yoksa sadece yazılım ile geçiş olamaz. Yakup kardeş bu sesle rehberdeki kişiyi arama işi nasıl oluyor senin bilgin var mı ? bu yeni gelenlerde direk sesi kaydetmeden arıyormuş rehberdeki ismi benim araçta olmuyor bu şekilde, ismi söylüyorum fakat dizin boş diyor..bu sesle kayıt etme işi nasıl oluyor geçenlere biraz uraştım yapamadım bilen yardımcı olursa sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141766 benim arabadaki hatun,klimayıda açıyo,fm radyoyuda sizin arabalardaki hatunlarda iş yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141770 Yakup kardeş bu sesle rehberdeki kişiyi arama işi nasıl oluyor senin bilgin var mı ? bu yeni gelenlerde direk sesi kaydetmeden arıyormuş rehberdeki ismi benim araçta olmuyor bu şekilde, ismi söylüyorum fakat dizin boş diyor..bu sesle kayıt etme işi nasıl oluyor geçenlere biraz uraştım yapamadım bilen yardımcı olursa sevinirim Direksiyondaki arkadaki düğmeye basıp telefon ve ardindan yardim dersen komutlari soyler uygun komutla devam edersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141773 bakaım birde öyle deneyelim Engin Bey yardımcı olacak mı bakalım ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141786 bakaım birde öyle deneyelim Engin Bey yardımcı olacak mı bakalım ! 3-4 kişiyi kayıt ettim. Unuttum tam komutları ama ismi kaydet gibi bir şey olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141867 @çağlar çetinkaya, Engin söylemiş bir ilavede ben yapayım.Kayıt aşamasında bazen rakamları yanlış anlayabiliyor sıkılmadan tekrar etmek gerekiyor...Şunun için söylüyorum ben yapamıyorum olarak algılamayın bir süre içinde bu sıkıntı aşılabiliniyor...Kolay gelsin......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141873 Şu kaydetme işinin detaylarını okudukça bende gerek olmadığına daha bir seviniyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141941 Bende de kayıt ihtiyacı yok. Dil türkce iken zaman zaman yanlış algılıyordu komutları. İngilizce yaptım ve "call .. X şahıs..." dediğimde teyit istiyor ve onay aldıktan sonra da hemen arıyor. Çok işime yarıyor açıkçası.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142322 SYNC 2012 Ocak Üretimli araçlardan itibaren aracınızda mevcut...SYNC de en büyük özellik,telefonunuzdakiisimleri aracın sistemine kaydetmeden sadece ismi söyleyerek arayabilmeniz,mp3 çalarınızdaki şarkıların isimlerini söyleyerek o şarkıyı çalabilmeniz...Örneğin beğenmediğiniz bir şarkıyı dinlemek istemiyorda başka bir şarkıya geçmek isterseniz hiç aramanıza gerek yok sadece şarkının ismini söylemeniz yeterli..Hatta kendi playlistinizi sesli olarak yapabilir kaydedebilirsiniz..Yani telefon ve müzikçalarla ilgili herşeyi sesle yapıyorsunuz..2012 Ocak öncesi üretilen araçlarda SYNC yok ve sonradan eklenmesi de mümkün değil.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın