Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Eb Top Speed..after Remap

Featured Replies

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 8,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tovbe tovbeee... Allah akil fikir versin.

• 1. Senin elden ölçümlerin fabrika verileri kadar asla hassas olamaz 2. Tork faktörü 1.0 lehinedir. 3. Yineliyorum: Sıfırdan kalkışta şanzıman aralığı ve son dişli oranı nedeniyle atmosferik önde gid

• Yok mu babayiğit şu TDCiya el atacak

Yanıtlama zamanı:

Ben bu videoyu başka ülkeden sanıyordum. Acaba düz yolda mı yapıldı.

Fatih hocam ben rescate nin orda cok temiz net olarak 200 u goruyorum

Tabi gecenin bi saatinde trafik yokken

Kimseyi tehlikeye atmadn

Yanıtlama zamanı:

1.6 ATMOSFERİKDE 1.0EB DE 230U DÜZ YOLDA GÖRECEK Bİ ARAÇ DEİL BENCE BN 1.6 ATMOSFERİK SAHİBİYİM DÜZ YOLDA EN FAZLA 190 GÖRÜYO AMA BAYIR AŞAĞI OLDUGUNDA 230 GÖRÜLÜR HERHALDE  BN 215 GÖRDÜM ÇÜNKÜ

Yanıtlama zamanı:

1.6 ATMOSFERİKDE 1.0EB DE 230U DÜZ YOLDA GÖRECEK Bİ ARAÇ DEİL BENCE BN 1.6 ATMOSFERİK SAHİBİYİM DÜZ YOLDA EN FAZLA 190 GÖRÜYO AMA BAYIR AŞAĞI OLDUGUNDA 230 GÖRÜLÜR HERHALDE  BN 215 GÖRDÜM ÇÜNKÜ

Hızlanma olarak 1.0 çok önde, burada ışıkta kalktıktan sonra 1.6 benzinli bi focuscuyla 200 metre kadar kapıştık. Aradaki fark çok barizdi.

Yanıtlama zamanı:

Rıdvan hocam büyük harf yasak forumda lütfen dikkat edelim.Bundan sonra uyarılmadan iletiler silinir.

Yanıtlama zamanı:

Hızlanma olarak 1.0 çok önde, burada ışıkta kalktıktan sonra 1.6 benzinli bi focuscuyla 200 metre kadar kapıştık. Aradaki fark çok barizdi

ya bn hızlanma konusunda bişe demedim ki e.b araçlar hızlı kalkıyo bn düz yolda 230km hızı göremez dedim abi ha sölede bişe var 1.6 da o kadar hantal deil 0-100km hızlanma arasında 1sn fark war izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla... bn 1.6 dan cok memnum hız konusnda istediğimi yapıo basınca dizellerle bile kapısıyorum yani

Yanıtlama zamanı:

Hızlanma olarak 1.0 çok önde, burada ışıkta kalktıktan sonra 1.6 benzinli bi focuscuyla 200 metre kadar kapıştık. Aradaki fark çok barizdi.

Muhtemelen basmamış, ya da biraz geç kalkmıştır.

Çünkü aralarında o kadar bariz fark yok, hatta atmosferik 100'e kadar burun farkı önde kalabiliyor, üstüste birkaç denemede aynı sonucu aldık, zaten fabrika verileri de öyle. 1.6'nın beş ileri olması burada avantaj sağlıyor, ancak ara hızlanmalarda 1.0 bariz üstün, ona diyecek yok, ama sıfırdan kalkışta dikkatli olun derim. 

Atmosferiğin sıkıntısı tork fakiri olması ve yüksek devire ihtiyaç duyması, uygun kullanılırsa performansı makul olabilir. 

Yanıtlama zamanı:

Muhtemelen basmamış, ya da biraz geç kalkmıştır.

Çünkü aralarında o kadar bariz fark yok, hatta atmosferik 100'e kadar burun farkı önde kalabiliyor, üstüste birkaç denemede aynı sonucu aldık, zaten fabrika verileri de öyle. 1.6'nın beş ileri olması burada avantaj sağlıyor, ancak ara hızlanmalarda 1.0 bariz üstün, ona diyecek yok, ama sıfırdan kalkışta dikkatli olun derim. 

Atmosferiğin sıkıntısı tork fakiri olması ve yüksek devire ihtiyaç duyması, uygun kullanılırsa performansı makul olabilir. 

Zaten sıfırdan kalkmadık, 2 .viteste giderken önce o bastı sonra ben bastım yan yan gittik. 3. vitesi bitirdiğimde 2 boydan fazla fark oldu. Kapışmamış olması mümkün değil. Ama belki aracının limitlerini bilmiyor ya da kıyıp üst devirlere çıkmamıştır onu bilemem yoksa bal gibi kapıştı. Ama dediğim gibi roll yapmış gibi olduk bu nedenle tork avantajımı kullandım.

Yanıtlama zamanı:

abi bn bugun kendim denedim 0-100km arasını bn 11.4sn de getirebildim en fazla ama şöle bişe diyebilirim araçı kullanmasını bilirsek 1.6 atmosfriği 1.0eb geçemez diebilirim tork farkı önemli faktör çünkü:D

Yanıtlama zamanı:

daha 6000 deviri görmeden o hızı yapabilmiş.

abi bn bugun kendim denedim 0-100km arasını bn 11.4sn de getirebildim en fazla ama şöle bişe diyebilirim araçı kullanmasını bilirsek 1.6 atmosfriği 1.0eb geçemez diebilirim tork farkı önemli faktör çünkü :D

cümlede hata, yanlış ifade mi var, gülme simgesinden dolayı espiri mi?

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

abi bn bugun kendim denedim 0-100km arasını bn 11.4sn de getirebildim en fazla ama şöle bişe diyebilirim araçı kullanmasını bilirsek 1.6 atmosfriği 1.0eb geçemez diebilirim tork farkı önemli faktör çünkü :D

1. Senin elden ölçümlerin fabrika verileri kadar asla hassas olamaz

2. Tork faktörü 1.0 lehinedir.

3. Yineliyorum: Sıfırdan kalkışta şanzıman aralığı ve son dişli oranı nedeniyle atmosferik önde gider

4. Sen ne kadar atmosferiği kullanmayı biliyorsan rakibin de 1.0'ı kullanmayı bilebilir.

Yanıtlama zamanı:

orda bi espiri yaptık ölesine söledim bn tork faktörüne atıfta bulunduk biraz fazla diye geçerim diyolar ya sürenden sürene değişir anlamında söledim  bn sadece kendi kendime denedim arkadaslarımla o kadar hasas olamaz biliyoruz  ama araç 100e hiç çıkmıyomus gibi sölüyosunuz fabrika verilerine yaklasamazmısz falan abi internette bir sürü video war 0 100 arsı çekilmiş yani neyse abi  yanlıs yazdığım biseyler varsa onlar için kusura bakmayın şimdiden

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.