Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270129 Alın size " sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım" diyeceğiniz türden video... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270142 Alın size " sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım" diyeceğiniz türden video... Sanırsın hong kong da otel tanıtımı anasını satıyım. Ayranımız yok içmeye.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270144 @Ramazan V., hemen kapı önündeki karolar daha tamamlanmamış, ortada bir tanker, kamyon mamyon görünüyor.. tam Türk mantığı,, kervan yolda düzülür.. veya modern haliyle "zamanla oturur o"... Videonun başında önce Activex Sabun şişesi dile geldi Günaydın diyor zannettim Ama sonra farkettim ki devamı çok bomba... adam katlı üretilen şişe etiketini (ki etiketin sağ alt köşesinde zaten arkada devamı olduğunu belirten ok var) activex'in hilesi sanıyor... he evyap önce oraya "temizliğe %10 yararı vardır, çevreye de zararlıdır" yazdı.. sonra "anaaa, ne ettik lan, firma batacak, o etiketleri imha etmeyin ziyan olur, üstüne yeni etiket basın" dedi.. ve bu arkadaşımız "sabah activex ile temizlik yaparken" şans eseri etiketi kazıyarak amerika kıtasını yeniden keşfetti.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270167 https://www.youtube.com/user/HondaVideo izlerken R ye basmayı unutmayın . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270171 @Ramazan V., hemen kapı önündeki karolar daha tamamlanmamış, ortada bir tanker, kamyon mamyon görünüyor.. tam Türk mantığı,, kervan yolda düzülür.. veya modern haliyle "zamanla oturur o"... Videonun başında önce Activex Sabun şişesi dile geldi Günaydın diyor zannettim Ama sonra farkettim ki devamı çok bomba... adam katlı üretilen şişe etiketini (ki etiketin sağ alt köşesinde zaten arkada devamı olduğunu belirten ok var) activex'in hilesi sanıyor... he evyap önce oraya "temizliğe %10 yararı vardır, çevreye de zararlıdır" yazdı.. sonra "anaaa, ne ettik lan, firma batacak, o etiketleri imha etmeyin ziyan olur, üstüne yeni etiket basın" dedi.. ve bu arkadaşımız "sabah activex ile temizlik yaparken" şans eseri etiketi kazıyarak amerika kıtasını yeniden keşfetti.. Bu adam sabunu nasıl kullanıyor merak ettim bildiğin kafa yapmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270182 Ama sonra farkettim ki devamı çok bomba... adam katlı üretilen şişe etiketini (ki etiketin sağ alt köşesinde zaten arkada devamı olduğunu belirten ok var) activex'in hilesi sanıyor... he evyap önce oraya "temizliğe %10 yararı vardır, çevreye de zararlıdır" yazdı.. sonra "anaaa, ne ettik lan, firma batacak, o etiketleri imha etmeyin ziyan olur, üstüne yeni etiket basın" dedi.. ve bu arkadaşımız "sabah activex ile temizlik yaparken" şans eseri etiketi kazıyarak amerika kıtasını yeniden keşfetti.. Aslında paylaşımlık video. Tüm Antibakteriyal sabunlar kesinlikle hem insana hemde çevreye çok zararlı. Lütfen Antibakteriyal ürün kullanmayınız. Bu antibakteriyali kim icat ettiyse ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270195 Aslında paylaşımlık video. Tüm Antibakteriyal sabunlar kesinlikle hem insana hemde çevreye çok zararlı. Lütfen Antibakteriyal ürün kullanmayınız. Bu antibakteriyali kim icat ettiyse ... Kimyasal temizlik malzemelerinin tamami icin gecerli bu... Videodaki arkadas yeni birsey kesfetmemis yani.. Hepsinin arkasindaki etikette bunlar yazar zaten.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270197 Alın size " sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım" diyeceğiniz türden video... Bu gerçekmiş! Adalet Sarayı gibi mi olacak bu da Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201411 yıl comment_270405 Bu hızlı ve öfkeli benim için 2. den sonra bitmiştir. İyice polisiye tarzı oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201411 yıl comment_270406 Bu hızlı ve öfkeli benim için 2. den sonra bitmiştir. İyice polisiye tarzı oldu. Güzel ama Onlar gibi yapan da çıkmıyor pek.. Haliyle insan bekliyor :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201411 yıl comment_270412 Değişen dünyayla filmler de değişiyor. Bence hala ciddi başarılı. İzlerken yüzüme gülümseme verebilen çok film yok, özellikle az çok bilgili olduğum konularla ilgiliyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201411 yıl comment_270500 https://pbs.twimg.com/tweet_video/B1d0HETIQAAiaLC.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270513 Değişen dünyayla filmler de değişiyor. Bence hala ciddi başarılı. İzlerken yüzüme gülümseme verebilen çok film yok, özellikle az çok bilgili olduğum konularla ilgiliyse Forum dan iyisi yok, bazen çok iyi filim dediğimde bile burası kadar içten güldüğümü hatırlamıyorum[emoji1][emoji1][emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270523 Videodaki harika detayları bulunuz.. Hayır hayır mozaiklerden bahsetmiyorum dostlarım.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın