Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Paylaşımlık Videolar !!!

Featured Replies

• Yanıt 1,5k
  • Görüntüleme 235k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bu reklam filmini ilk çıktığında çok izlemiştim..

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

devil baby    

• http://www.dailymotion.com/video/x28z9lp_rusya-da-yol-veren-surucuye-nasil-tesekkkur-edeceegini-bilemeyen-insanalr_auto Trafikte her türlüsünü yaşamak mümkün. Çok nazik insanlarda var, kafasına taş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Alın size " sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım" diyeceğiniz türden video...

Sanırsın hong kong da otel tanıtımı anasını satıyım. Ayranımız yok içmeye....
Yanıtlama zamanı:

@Ramazan V., hemen kapı önündeki karolar daha tamamlanmamış, ortada bir tanker, kamyon mamyon görünüyor.. tam Türk mantığı,, kervan yolda düzülür.. veya modern haliyle "zamanla oturur o"...  :muha:  

Videonun başında önce Activex Sabun şişesi dile geldi Günaydın diyor zannettim  :muha:

Ama sonra farkettim ki devamı çok bomba... adam katlı üretilen şişe etiketini (ki etiketin sağ alt köşesinde zaten arkada devamı olduğunu belirten ok var) activex'in hilesi sanıyor... he evyap önce oraya "temizliğe %10 yararı vardır, çevreye de zararlıdır" yazdı.. sonra "anaaa, ne ettik lan, firma batacak, o etiketleri imha etmeyin ziyan olur, üstüne yeni etiket basın" dedi.. ve bu arkadaşımız "sabah activex ile temizlik yaparken" şans eseri etiketi kazıyarak amerika kıtasını yeniden keşfetti..

Yanıtlama zamanı:

@Ramazan V., hemen kapı önündeki karolar daha tamamlanmamış, ortada bir tanker, kamyon mamyon görünüyor.. tam Türk mantığı,, kervan yolda düzülür.. veya modern haliyle "zamanla oturur o"...  :muha:  

Videonun başında önce Activex Sabun şişesi dile geldi Günaydın diyor zannettim  :muha:

Ama sonra farkettim ki devamı çok bomba... adam katlı üretilen şişe etiketini (ki etiketin sağ alt köşesinde zaten arkada devamı olduğunu belirten ok var) activex'in hilesi sanıyor... he evyap önce oraya "temizliğe %10 yararı vardır, çevreye de zararlıdır" yazdı.. sonra "anaaa, ne ettik lan, firma batacak, o etiketleri imha etmeyin ziyan olur, üstüne yeni etiket basın" dedi.. ve bu arkadaşımız "sabah activex ile temizlik yaparken" şans eseri etiketi kazıyarak amerika kıtasını yeniden keşfetti..

Bu adam sabunu nasıl kullanıyor merak ettim bildiğin kafa yapmış :D

Yanıtlama zamanı:

Aslında paylaşımlık video. Tüm Antibakteriyal sabunlar kesinlikle hem insana hemde çevreye çok zararlı. Lütfen Antibakteriyal ürün kullanmayınız. Bu antibakteriyali kim icat ettiyse ...

Yanıtlama zamanı:

Aslında paylaşımlık video. Tüm Antibakteriyal sabunlar kesinlikle hem insana hemde çevreye çok zararlı. Lütfen Antibakteriyal ürün kullanmayınız. Bu antibakteriyali kim icat ettiyse ...

Kimyasal temizlik malzemelerinin tamami icin gecerli bu... Videodaki arkadas yeni birsey kesfetmemis yani.. Hepsinin arkasindaki etikette bunlar yazar zaten..

Yanıtlama zamanı:

Değişen dünyayla filmler de değişiyor. Bence hala ciddi başarılı. İzlerken yüzüme gülümseme verebilen çok film yok, özellikle az çok bilgili olduğum konularla ilgiliyse :D

Forum dan iyisi yok, bazen çok iyi filim dediğimde bile burası kadar içten güldüğümü hatırlamıyorum[emoji1][emoji1][emoji1]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.