Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 benim iki Yakut Kırmızı bu gün itibarı ile Türkiye'ye teker bastı ... darıSı başınıza. Aynı gemide olma ihtimalleri??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 HB yakut kırmızı yok di mi ? yok Cengom, ikisi de NB Aynı gemide olma ihtimalleri??? ...olabilir, bilmiyorum ki. Sorgulama/Sıra numarası ile bayinizin duruma bakması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Yarın bi konuşalım bakalım,belki pazartesi foto paylaşırız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Bugün görüştüm Kısmetse 20 sinde kavuşacağız :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Sizin mondiclubtrye yolluyorum dışşşşşşş varmı öyle biryer varsa takılalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 varmı öyle biryer varsa takılalım... Bilmem alakam yok benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Hadi benim araç henüz gelmedi ses yok benden,hiç inceleyen,teslim alan yok mu bu yavruyu????? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Hadi benim araç henüz gelmedi ses yok benden,hiç inceleyen,teslim alan yok mu bu yavruyu????? Bayilerde ki test araçlarına ulaşmak bile zor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Bayilerde ki test araçlarına ulaşmak bile zor Nette dolaşıyorum satış patlaması olduğunu söyleyen arkadaşlar mevcut acaba çok mu fanatikler ,bizim forumdan ses seda yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Nette dolaşıyorum satış patlaması olduğunu söyleyen arkadaşlar mevcut acaba çok mu fanatikler ,bizim forumdan ses seda yok Ben emin değilim bundan fakat 1.5 TDCi ve Euro6 motorlar geldiğinde durum değişebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) Ben emin değilim bundan fakat 1.5 TDCi ve Euro6 motorlar geldiğinde durum değişebilir. Açıkçası ben inanmıyorum Ufacık Tokatta passat geldiğinde ki hareketlilik çok ilginçti,sanırsın bedava veriyorlar,mondeo da ki ilgiyle karşılaştırılamaz bile ama gel gelelelim MONDEO(>)passat Yakup bey ve Kaan bey takılıyordu onlarda yok ne zamandır Mart 18, 2015 Burhan Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 mondeo da ki ilgiyle karşılaştırılamaz bile Bırakın az satılsın daha fazla ilgi çekiyor o zaman benim araca bile bakan bir daha bakıyor, dönüp bir daha, az olmasından dolayı ilgi çekiyor, her zaman her yerde göremeyeceğiniz bir araç, rengi ile yolda ki yürüyüşü ile ve heybeti ile çok farklı görünüyor, insanlar kızılay dağıtmışcasına aynı araçları görmekten bıkmış artık, yeni Mondeo çok daha fazla ilgi çekecektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Açıkçası ben inanmıyorum Ufacık Tokatta passat geldiğinde ki hareketlilik çok ilginçti,sanırsın bedava veriyorlar,mondeo da ki ilgiyle karşılaştırılamaz bile ama gel gelelelim MONDEO(>)passat Yakup bey ve Kaan bey takılıyordu onlarda yok ne zamandır Ben incelememi yaptım herşeyini biliyorum daha ne diyim Dizel üniteli test aracı da elime geçince onun hakkında yazacağım ondan sonra Mondeo maceram 2016'ya kadar bitecek ....veee ver elini başka marka model araçlara Buarada araç zaten az geliyor ve satılacak mal yoksa satışlar iyi gidiyor denilir çünkü hedeflenen rakam tutuyordur yani birinden fazla olması anlamına gelmiyor. Ben emin değilim bundan fakat 1.5 TDCi ve Euro6 motorlar geldiğinde durum değişebilir. Bizim millet onlara takılmaz Ayrıca tüketim ve hızlanma olarak bunlar arasında dizelde fark yok. Ama yeni yenidir. Nisan ayını iple çekiyorum 120 ps 1.5 tdci sürebileceğiz (Focus ile) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Ben incelememi yaptım herşeyini biliyorum daha ne diyim Şimdiye kadar katılmadığım tek görüşünüz,amaç bu mudur,maksat mondeo bazlı keyifli vakit geçirmek,gerçi sende diğer konulara gel ozaman diyebilirsin ama algıda seçicilik var şuan,dikkat mondeo üstünde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Şimdiye kadar katılmadığım tek görüşünüz,amaç bu mudur,maksat mondeo bazlı keyifli vakit geçirmek,gerçi sende diğer konulara gel ozaman diyebilirsin ama algıda seçicilik var şuan,dikkat mondeo üstünde O ayrı mesele inceleme için demiştim ben. Mondeo hakkında çıkabilecek her dedikodu ve yoruma açığız canım Ayinesi iştir kişinin ..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap