Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201511 yıl comment_292045 benim iki Yakut Kırmızı bu gün itibarı ile Türkiye'ye teker bastı ... darıSı başınıza. Aynı gemide olma ihtimalleri??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201511 yıl comment_292059 HB yakut kırmızı yok di mi ? yok Cengom, ikisi de NB Aynı gemide olma ihtimalleri??? ...olabilir, bilmiyorum ki. Sorgulama/Sıra numarası ile bayinizin duruma bakması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201511 yıl comment_292067 Yarın bi konuşalım bakalım,belki pazartesi foto paylaşırız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201511 yıl comment_292116 Bugün görüştüm Kısmetse 20 sinde kavuşacağız :-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201511 yıl comment_292119 Sizin mondiclubtrye yolluyorum dışşşşşşş varmı öyle biryer varsa takılalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201511 yıl comment_292126 varmı öyle biryer varsa takılalım... Bilmem alakam yok benim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293021 Hadi benim araç henüz gelmedi ses yok benden,hiç inceleyen,teslim alan yok mu bu yavruyu????? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293026 Hadi benim araç henüz gelmedi ses yok benden,hiç inceleyen,teslim alan yok mu bu yavruyu????? Bayilerde ki test araçlarına ulaşmak bile zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293032 Bayilerde ki test araçlarına ulaşmak bile zor Nette dolaşıyorum satış patlaması olduğunu söyleyen arkadaşlar mevcut acaba çok mu fanatikler ,bizim forumdan ses seda yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293036 Nette dolaşıyorum satış patlaması olduğunu söyleyen arkadaşlar mevcut acaba çok mu fanatikler ,bizim forumdan ses seda yok Ben emin değilim bundan fakat 1.5 TDCi ve Euro6 motorlar geldiğinde durum değişebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293072 Ben emin değilim bundan fakat 1.5 TDCi ve Euro6 motorlar geldiğinde durum değişebilir. Açıkçası ben inanmıyorum Ufacık Tokatta passat geldiğinde ki hareketlilik çok ilginçti,sanırsın bedava veriyorlar,mondeo da ki ilgiyle karşılaştırılamaz bile ama gel gelelelim MONDEO(>)passat Yakup bey ve Kaan bey takılıyordu onlarda yok ne zamandır Mart 18, 201511 yıl Burhan Bakar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293080 mondeo da ki ilgiyle karşılaştırılamaz bile Bırakın az satılsın daha fazla ilgi çekiyor o zaman benim araca bile bakan bir daha bakıyor, dönüp bir daha, az olmasından dolayı ilgi çekiyor, her zaman her yerde göremeyeceğiniz bir araç, rengi ile yolda ki yürüyüşü ile ve heybeti ile çok farklı görünüyor, insanlar kızılay dağıtmışcasına aynı araçları görmekten bıkmış artık, yeni Mondeo çok daha fazla ilgi çekecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl Yazar comment_293082 Açıkçası ben inanmıyorum Ufacık Tokatta passat geldiğinde ki hareketlilik çok ilginçti,sanırsın bedava veriyorlar,mondeo da ki ilgiyle karşılaştırılamaz bile ama gel gelelelim MONDEO(>)passat Yakup bey ve Kaan bey takılıyordu onlarda yok ne zamandır Ben incelememi yaptım herşeyini biliyorum daha ne diyim Dizel üniteli test aracı da elime geçince onun hakkında yazacağım ondan sonra Mondeo maceram 2016'ya kadar bitecek ....veee ver elini başka marka model araçlara Buarada araç zaten az geliyor ve satılacak mal yoksa satışlar iyi gidiyor denilir çünkü hedeflenen rakam tutuyordur yani birinden fazla olması anlamına gelmiyor. Ben emin değilim bundan fakat 1.5 TDCi ve Euro6 motorlar geldiğinde durum değişebilir. Bizim millet onlara takılmaz Ayrıca tüketim ve hızlanma olarak bunlar arasında dizelde fark yok. Ama yeni yenidir. Nisan ayını iple çekiyorum 120 ps 1.5 tdci sürebileceğiz (Focus ile) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293085 Ben incelememi yaptım herşeyini biliyorum daha ne diyim Şimdiye kadar katılmadığım tek görüşünüz,amaç bu mudur,maksat mondeo bazlı keyifli vakit geçirmek,gerçi sende diğer konulara gel ozaman diyebilirsin ama algıda seçicilik var şuan,dikkat mondeo üstünde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl Yazar comment_293087 Şimdiye kadar katılmadığım tek görüşünüz,amaç bu mudur,maksat mondeo bazlı keyifli vakit geçirmek,gerçi sende diğer konulara gel ozaman diyebilirsin ama algıda seçicilik var şuan,dikkat mondeo üstünde O ayrı mesele inceleme için demiştim ben. Mondeo hakkında çıkabilecek her dedikodu ve yoruma açığız canım Ayinesi iştir kişinin ..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın