Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2014 Ford Mondeo Genel Başlık Ve 1.0 & 1.5 Ecoboost Motor Eklemesi!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kusura bakmayin ya unuttum sizleri. Hemen bilgisayarimi kapip atiyorum

Düğünlerdeki, kapı açılmıyor, fotoğraf makinası çekmiyor,pastayı bıçak kesmiyor gibi olmuş..:):):)):))

• Yanıt 813
  • Görüntüleme 170,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

inanın şu an yazdıklarınızı kurtalan express'i seyreden inek gibi ilgi ile ama kesinlikle anlamadan okuyorum...    temsili ben ...  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni Mondeo'da Xenon yok biliyormusunuz? Çünkü Sınıfındaki ilk adaptif, bütünüyle LED ön farları içeriyor. Mondeo; LED uzun far, kısa far ve sinyal lambasına sahip ön farlara sahip ilk Ford

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Avrupa'da sanırım (bildiğim) ilk kez içine giriş yapılıyor.Bunun türkçe meali satışı yaklaşıyor demek oluyor   Viyana Otomobil Fuarında - Mondeo -   Buyrunuz Heryerde Bulunmaz Bunlar  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Düğünlerdeki, kapı açılmıyor, fotoğraf makinası çekmiyor,pastayı bıçak kesmiyor gibi olmuş.. :):) :)) :))

geliyor geliyor abi.

Yanıtlama zamanı:

Ben çok beğendim canlı daha bir güzel :) çok kaliteli görünüyor sanki mondeo sınıf atlamış E segment olmuş. 

Bu arabanın üstünde ne motor vardı bilmiyorum fakat ışıklarda denk geldim baya bir koşuşturdum arkasından zor yakaladım zalimi :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yani ? 

Araç 3 karoser'e sahip, ülkeler istediği gibi ithal edip satıyor.

Güncel mondeo ilk satıldığında tamamı satılıyordu sonra hb'yi getirmediler..

Fusion yazılması doğal :yeah: 

Sonuç: Sedan ve SW her türlü satılır zaten, hb gelirse de seviniriz gelmezse süpriz olmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok yakup demek istediğim, bu aralar arabayı değiştirecektim hatta Aydın Abi ile falan da konuştuk, ancak mondeo gelsin diye bekleyeyim dedim.

3 karoser var, ancak tr'ye sedan gelir mi gelmez mi derdindeyim ben. sedan gelmezse, boşuna beklemiş olurum.

Bende diyorum ki böyle kanıya nasıl vardın :D Bu ülke sedan manyağı olmuş öyle bir ihtimal yok yani :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

e nereye baksam mondeo nb ve sw, bütün sedanlarda fusion yazıyor. delirecem. o manyaklardan biri de benim :D

Avrupa'da tam tersi sedan sevmiyor haliyle şuan böyle görmen normal yani. No panic :)

Yanıtlama zamanı:

Türkiye'ye sedan ve SW kesinlikle gelir ama HB gelir mi orası mechul, yani araç alacak ve Mondeo'yu görmeden almam diyenlerdenseniz bekleyin pişman olmazsınız, Ford'un tüm modellerinde ilk gelen partiden ve lansman fiyatlarıyla alanlar her zaman karlı çıktı. Biz yeni mondeo hikaye gibi uzayınca sabredemedik gittik son makyajlı kasa aldık ama tüh bekleseydik iyi olacakmış diyeceğiz gibi geliyor bana. 1.5 Ecoobost Otomatik diğer markalarla kıyaslandığında çok hesaplı olacak bence. Ben 2.0 dizel yada benzin sevdiğim için "0 km." pahalı olacağından 2 yıl kadar beklemem gerekecek, sonra 2. el temiz bir mondeo alırım İnşallah ama 1.5 Ecoboost'u da görmem lazım. 

fusion yazıyor.

Amerikada adı Fusion Avrupa'da adı Mondeo araç aynı araç. 

Yanıtlama zamanı:

Fusion yazdığına göre Amerikan imalatı, Avrupa üretimi ile teste başlamadılar henüz sanırım. İster misiniz sedanlar Ameraikadan gelsin :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fusion yazdığına göre Amerikan imalatı, Avrupa üretimi ile teste başlamadılar henüz sanırım. İster misiniz sedanlar Ameraikadan gelsin :)

Öyle birşey olmayacak tabiki :) Testler neredeyse yıllardır devam ediyor. 

Yanıtlama zamanı:

Ben de Yekta Abur'un tam tersi düşünüyorum. 

Güncel kasada ve bu yeni kasada sedanı beğenmedim.

Alırsam HBi bir görüp SW alınır diyorum ama HB çok kupemsi havadaysa tek geçerim. 

Yanıtlama zamanı:

Valla araç gerçekten çok güzel ve kalite duruyor. Biraz imkan olsa niyeti bozmak içten bile değil :D Tükiye'ye sedan kesin gelir ama keşke HB'de gelse lifbcak daha hoşuma gidiyor benim.

• 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.