Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl comment_261624 Kusura bakmayin ya unuttum sizleri. Hemen bilgisayarimi kapip atiyorum Düğünlerdeki, kapı açılmıyor, fotoğraf makinası çekmiyor,pastayı bıçak kesmiyor gibi olmuş..:)):)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl comment_261635 Düğünlerdeki, kapı açılmıyor, fotoğraf makinası çekmiyor,pastayı bıçak kesmiyor gibi olmuş.. :) ) ) geliyor geliyor abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl Yazar comment_261638 Fotoğraflarımız geldi, buyrunuz. Teşekkürler Fatihcim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl comment_261639 Jantlar çok hoşmuş. Araba yandan çok zalım duruyor. Niyeti bozan çıkabilir aramızdan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl comment_261641 Ben çok beğendim canlı daha bir güzel çok kaliteli görünüyor sanki mondeo sınıf atlamış E segment olmuş. Bu arabanın üstünde ne motor vardı bilmiyorum fakat ışıklarda denk geldim baya bir koşuşturdum arkasından zor yakaladım zalimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl Yazar comment_261642 Çift egzoz, yani ya 2.0 Benzinli ya da 2.0 dizel Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl Yazar comment_261671 Yani ? Araç 3 karoser'e sahip, ülkeler istediği gibi ithal edip satıyor. Güncel mondeo ilk satıldığında tamamı satılıyordu sonra hb'yi getirmediler.. Fusion yazılması doğal Sonuç: Sedan ve SW her türlü satılır zaten, hb gelirse de seviniriz gelmezse süpriz olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl Yazar comment_261674 yok yakup demek istediğim, bu aralar arabayı değiştirecektim hatta Aydın Abi ile falan da konuştuk, ancak mondeo gelsin diye bekleyeyim dedim. 3 karoser var, ancak tr'ye sedan gelir mi gelmez mi derdindeyim ben. sedan gelmezse, boşuna beklemiş olurum. Bende diyorum ki böyle kanıya nasıl vardın Bu ülke sedan manyağı olmuş öyle bir ihtimal yok yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl Yazar comment_261676 e nereye baksam mondeo nb ve sw, bütün sedanlarda fusion yazıyor. delirecem. o manyaklardan biri de benim Avrupa'da tam tersi sedan sevmiyor haliyle şuan böyle görmen normal yani. No panic Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201411 yıl comment_261693 Türkiye'ye sedan ve SW kesinlikle gelir ama HB gelir mi orası mechul, yani araç alacak ve Mondeo'yu görmeden almam diyenlerdenseniz bekleyin pişman olmazsınız, Ford'un tüm modellerinde ilk gelen partiden ve lansman fiyatlarıyla alanlar her zaman karlı çıktı. Biz yeni mondeo hikaye gibi uzayınca sabredemedik gittik son makyajlı kasa aldık ama tüh bekleseydik iyi olacakmış diyeceğiz gibi geliyor bana. 1.5 Ecoobost Otomatik diğer markalarla kıyaslandığında çok hesaplı olacak bence. Ben 2.0 dizel yada benzin sevdiğim için "0 km." pahalı olacağından 2 yıl kadar beklemem gerekecek, sonra 2. el temiz bir mondeo alırım İnşallah ama 1.5 Ecoboost'u da görmem lazım. fusion yazıyor. Amerikada adı Fusion Avrupa'da adı Mondeo araç aynı araç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201411 yıl comment_261695 Fusion yazdığına göre Amerikan imalatı, Avrupa üretimi ile teste başlamadılar henüz sanırım. İster misiniz sedanlar Ameraikadan gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201411 yıl Yazar comment_261699 Fusion yazdığına göre Amerikan imalatı, Avrupa üretimi ile teste başlamadılar henüz sanırım. İster misiniz sedanlar Ameraikadan gelsin Öyle birşey olmayacak tabiki Testler neredeyse yıllardır devam ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201411 yıl comment_261700 Ben de Yekta Abur'un tam tersi düşünüyorum. Güncel kasada ve bu yeni kasada sedanı beğenmedim. Alırsam HBi bir görüp SW alınır diyorum ama HB çok kupemsi havadaysa tek geçerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201411 yıl comment_261702 Valla araç gerçekten çok güzel ve kalite duruyor. Biraz imkan olsa niyeti bozmak içten bile değil Tükiye'ye sedan kesin gelir ama keşke HB'de gelse lifbcak daha hoşuma gidiyor benim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın