Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201213 yıl comment_113374 Karşınızda Yeni Toyota Auris. (Pardon Subaru + New i30 + Asx) Bugün tanıtılan Auris gelecek ay Paris Otomobil Fuarında sergilenecek. Kaput altında yine 1.4 dizel, 1.3 ve 1.6 Benzinli motor olacak bunlara ek olarak Hybrid 1.8 motor sunulacak (Nikel+Metal hidrit Pil ile Benzin), Selefine göre 40 kg daha hafif, 30mm daha uzun, 55mm daha alçak yapılı. 360 lt bagaj hacmine sahip Uzunluk: 4275 mm Genişlik: 1760 mm Yükseklik: 1460 mm Buyrun Fotolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201213 yıl comment_113375 On taraftan Subaru(İmpreza) Arka taraftan Mitsubishi(ASX) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201213 yıl comment_113378 On taraftan Subaru(İmpreza) Arka taraftan Mitsubishi(ASX) Aynen. Burun Alfa romeo 146 ve arkadan i30- asx aklıma gelen diğer arabalar. Cam tavan yollar uygun değil diye yine gelmez zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201213 yıl comment_113393 Güncel kasa daha güzel bence.Son kasa civic'e benziyo birazda önü özellikle farlar. Zaten eski kasa civicler daha güzeldi yeni kasası çok çirkin Bunun için de herkesin aynı yorumu yapacağından eminim En güzeli astra kim ne derse desin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201213 yıl comment_113394 Toyotanın sahibi bu aracı tasarlayana ne kadar prim verdi acaba. Bir araba bu kadar mı çirkin tasarlanı ya. Hadi tasarlayan böyle tasarladı da, üretimine onay verenler de mi bu kadar zevksiz. Allahım ya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201213 yıl comment_113396 Ortak bir tasarım dili oluşturmamış bir marka. Audi eleştiriliyor hepsi aynı oldu seklinde. Toyota'da ise tüm modeller ayrı havada. Eski kasa ile yenisinin alakası yok. Sorsan yine Avrupa'da tasarlatilmistir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201213 yıl comment_113404 bazen acaba astramı alsaydım diyorum(bana göre özellikle arka tasarım focusu katlar) auriste ön planda olan beklesemmiki dediğim bir arabaydı ama neyseki beklememişim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201213 yıl comment_113408 önden handa civic arkadan asx mıtsubıshı ama yine de ben beğendim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201213 yıl comment_113550 Japonların bir taraflarına su kaçtı herhalde, iyice saçmalamaya başladılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114235 Yollara düşmüş http://www.youtube.com/watch?v=w-AAS3592ds&feature=g-all-u Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114236 Neden herkes şaşırmış gibi yapıyor. Yaris in bir büyüğü işte. Torsiyon çubuğuna devam mı ? Yoksa bağımsız , çift bağımsız falan süspansiyon olacak mı ? Baktılar Hyundai Kia dinamik tasarımlarla iş yapıyor. Onlar da aynısını denemiş . Bu arada auris artık bizde üretilmeyecek; bu aracın bir önemi kalmadı bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114299 Toyota bir dönem fiyatına göre iyi kalite sunan bir modeldi. Tasarımları da hep sıradan, biraz moda akımlara takılan, ama bir türlü heyecan vermeyen tarzda oldu. Bu da farklı değil. Alçaltmış, sivriltmişler, sürtünme katsayısı düşmüştür eminim. İç mekan kalitesi artmış gibi, belki iç hacimler de büyümüştür. Hibrit uzun vadede ilgi çekici olabilir, onun dışında cansız, hiç bir yenilik içermeyen motorlar, 1.4D ve 1.6 Benzinli. Hala marka meraklısı varsa bakar belki, ama benim hiç ilgimi çekmedi. Ha bir de bu sınıfta fiyatlar Hyundai'de bile uçmaya başladığından belki rekabetçi fiyatlar girerlerse satar bir miktar. Bu imajla çok konuşmaya değecek bir model değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114305 Neden herkes şaşırmış gibi yapıyor. Yaris in bir büyüğü işte. Torsiyon çubuğuna devam mı ? Yoksa bağımsız , çift bağımsız falan süspansiyon olacak mı ? Baktılar Hyundai Kia dinamik tasarımlarla iş yapıyor. Onlar da aynısını denemiş . Bu arada auris artık bizde üretilmeyecek; bu aracın bir önemi kalmadı bence Kelimesi kelimesine katılıyorum. 2013 te hala torsiyon çubuğu kullanmazlar herhalde dicem ama. Kısmet artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114312 Başka yerde verildi mi bilmiyorum ama Toyota Auris için acaip bir reklam hazırlamış http://youtu.be/zVwJrAr7GkY Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın