Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Golf Mk.7, 4 Eylül 2012'de Berlin'de Tanıtılıyor ! (İlk Mesaja Fotolar Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
:kıhkıh:
  • Yanıt 358
  • Görüntüleme 62,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu arada bu almanlar ne acaip millyetçi yavv, korkulur bunlardan . Bu sene eylülde paris otomobil fuarı var ama onlar avrupanın en önemli otomobilini fuarda değil fuardan önce ayrı bir etkinlikle

• VW yenilikçiliği bile muhafazakar bir kabukta sunar. Tasarımda makul iyileştirmeler dışında bir şey beklememek lazım. Teknolojide ise üretim maliyetini düşürme, verimliliği arttırma ve çevre korum

• 1. maddeyi es geçiyorum. Bence bu sadece kendi kendini kandırmak için bir bahane. Cillop gibi araba tekrarlanan tasarım biraz sıkıcı ve künt olabilir ama o kadar kusur kadı kızında da olur ayrıca acai

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Konsolun kaliteli olup olmadigini oksayarak anlayan insanlara hayranim gercekten. :D

Neye göre anlaşıldığı muamma zaten. Golf ve Jetta bana ön konsol plastik açısından gayet başarısız geliyor. Yumuşak sert ayırımı olabilir, o da kaliteden çok tıkırtı sesi anlamında fark yaratır.

Yanıtlama zamanı:

On gogus`te sert plastik bende sevmiyorum hem cok parliyor hemde ses yapiyor.Ama bu kaliteli plastik muhabbeti nerden cikti anlamiyorum yada nasil anlasiliyor bilmiyorum.Birde vw icin konusuyorum kaliteli plastik deniyor.Benim gozumde c sinifi hic aracin on gogusteki kalitesi farkli degil.Hadi diyelim golf daha kaliteli

arabayi kullanirken surekli oralarimi oksuyorlar yada kadin gogusu felanmi zannediyorlar on gogus`u cok merak ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

On gogus`te sert plastik bende sevmiyorum hem cok parliyor hemde ses yapiyor.Ama bu kaliteli plastik muhabbeti nerden cikti anlamiyorum yada nasil anlasiliyor bilmiyorum.Birde vw icin konusuyorum kaliteli plastik deniyor.Benim gozumde c sinifi hic aracin on gogusteki kalitesi farkli degil.Hadi diyelim golf daha kaliteli

arabayi kullanirken surekli oralarimi oksuyorlar yada kadin gogusu felanmi zannediyorlar on gogus`u cok merak ediyorum.

O dediğin 2.yi hep okşuyor musun :D:zha:

Yanıtlama zamanı:

Bugün müşerref olduk kendileri ile, sade ve şık bir görüntüsü var, içi de dışı da Golf işte sonuçta, benim için çok abartılacak bir yanı yok. Arkadaşım beğendi 1.4 tsi 122 PS BMT DSG Ocak teslim kaparo verdi. Şu anda öngörülen fiyat 55.600' henüz 140 PS olanlar ortada yok, ne zaman geleceğini burada bilen de yok.

Yanıtlama zamanı:

Bugün müşerref olduk kendileri ile, sade ve şık bir görüntüsü var, içi de dışı da Golf işte sonuçta, benim için çok abartılacak bir yanı yok. Arkadaşım beğendi 1.4 tsi 122 PS BMT DSG Ocak teslim kaparo verdi. Şu anda öngörülen fiyat 55.600' henüz 140 PS olanlar ortada yok, ne zaman geleceğini burada bilen de yok.

Geçen hafta bende detaylıca inceleme fırsatı bulmuştum, bi kaç gün önce eski kasa 1.4 TSI 125 Ps Leon FR için oldukça cazip fiyat alan arkadaşım beni arayıp ne diyorsan onu yapalım dedi, sorduk soruşturduk bizde Ocak teslim Golf Comfortline 1.2 TSI 105 PS BMT'ye yazdırdık, kapora verdi oda bekliyo bakalım... :) Bu arada 1.4 TSI 140 PS ACT ve 1.2 TSI 105 PS tüm benzinli motorlar arasında gerçekten çok güzel verilere sahip...

• 3 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yılın otomobili oldu golf..

Hem de son zamanlarda görmediğim gibi açık bir fark attı. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.