Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124323 8 ileri DSG'yi nerede okudun, zaten bildiğim 8 ileri DSG olarak yok, büyük motorlarda kullandıkları klasik otomatik var. Ve fakat bir İngiliz dergisi de "ihtiyacınız olabilecek tek ve son araba" demiş ya, bravo yani. Pardon yavv..Klavye sürçmüş tabii ki 7 ileri http://www.autoexpre...-vw-golf-14-tsi edit: altta da beyaz mazda 6 göz kırpıyor Ekim 6, 201213 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124335 bence iphone 5i görünce çok beğenip şaşıranlar bu arabayı görüncede aynı tepkiyi vermişlerdir. Ben golf 6mı satıp bunu almam fazla makyajlanmış gibi ve artık Audi mi VW mi anlamak zorlaşıyo git gide bu aracı A3 diye tanıtsalardı bunda VW çizgileri var diyemezdiniz. Ben beğenmedim artık napıcaklarını şaşırmışlar Golf 6 yumuşak hatlara sahipti farlar falan ovaldi bununkiler keskin Golf 8de de yumuşatırlar gene Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201213 yıl Yazar comment_126261 Doğuş TR donanım listesini açıkladı. TÜRKİYE DONANIMLARI Midline Plus : 1/3 - 2/3 katlanabilir arka koltuklar 'Zoom' kumaş koltuk döşemesi 'Dark Silver Brushed' iç dekor Bagajda 12 V soket Çift kademeli bagaj zemini ve gizlenebilir pandizot Deri direksiyon simidi ve vites topuzu Işıklı makyaj aynaları Ön kol desteği ve entegre eşya gözü Arka kol desteği ve bagaja ulaşma bölümü Ön koltuk altlarında eşya gözü Ön ve arkada iki adet okuma lambası Soğutmalı, ışıklı ve kilitlenebilir torpido gözü 'Composition Color' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 5' renkli dokunmatik ekran) Aux-in girişi ve SD-Card okuyucu 8 hoparlör 6,5J x 15 'Lyon' alüminyum alaşımlı jantlar, 195/65 R15 lastikler Arka cama entegre radyo anteni Elektrik ayarlı ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Orjinal ebatta çelik jantlı yedek lastik Radyatör ızgarası altında dekoratif krom çıtalar Aktif karbon granüllü toz ve polen filtresi Elektromekanik park freni Auto Hold fonksiyonu Far yükseklik ayarı Klimatik (Manuel klima) Ön koltuklarda yükseklik ve bel destek ayarı Start/Stop sistemi Fren enerjisi geri kazanımı Yol bilgisayarı (Türkçe dil seçenekli) Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi (XDS) Elektronik Motor Çekiş Kontrolü (MSR) Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR) Elektronik Stabilizasyon Programı(ESP) Dinamik Direksiyon Önerisi (DSR) İkincil çarpışma freni (Multiple Impact Brake) Arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX) Piroteknik ön emniyet kemerleri Arkada 3 adet 3 noktalı emniyet kemeri Disk frenler, ön/arka Emniyet kemeri sesli ve ışıklı uyarı özelliği Gündüz sürüş farları Hıza duyarlı elektro-mekanik servo direksiyon Immobilizer Lastik Basınç göstergesi Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları Perde hava yastıkları Sürücü diz hava yastığı Ön yolcu hava yastığını devre dışı bırakma özelliği Yorgunluk tespit sistemi Comfortline (Midline ek) : Alcantara/'Global' kumaş koltuk döşemesi 'Piano Black' iç dekor Ambiyans aydınlatması Çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi ve vites topuzu Direksiyondan kumanda edilebilen tiptronik vites özelliği (tiptronic araçlarda) 6,5J x 16 'Dover' alüminyum alaşımlı jantlar, 205/55 R16 lastikler Çift egzoz çıkışı (Sadece 1.4 lt TSI BMT 122 PS, 1.4 lt TSI BMT 140 PS motorlarla sunulmaktadır) Koyulaştırılmış stop lambaları Ön sis farları ve entegre statik dönüş farları Ön tampon altında ilave dekoratif krom çıta Klimatronik (Çift bölgeli tam otomatik klima) Spor ön koltuklar Highline (comfortline ek) : 'Composition Media' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 5,8' renkli dokunmatik ekran) USB-in müzik çalar bağlantısı 7J x 17 'Dijon' alüminyum alaşımlı jantlar, 225/45 R17 lastikler Orjinal ebatta alüminyum alaşım jantlı yedek lastik Bluetooth'lu mobil telefon hazırlığı Eve geliş-evden çıkış fonksiyonu (Coming-Leaving Home) Hız sabitleyici (Cruise Control) Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası Otomatik yanan kısa farlar Park mesafe sensörleri (ön/arka) Yağmur Sensörü HIZ SABİTLEYİCİ , KARARAN AYNA , PARK SENSÖRÜ VE YAĞMUR SENSÖRÜ EN AZINDAN COMFORTLİNE DONANIMINDA SUNULMALIYDI ! XENON FAR YİNE OPSİYONEL OLACAK ! AYRICA GİRİŞ SEVİYESİNDEKİ 15" JANTLARDA ÇOK KOMİK OLMUŞ.USB GİRİŞİNİN SADECE HİGHLİNE'DA SUNULMASI DA SAÇMA ! AMA EN AZINDAN ARTIK ESP VE DİZ HAVA YASTIĞI STANDART VE DİĞER TÜM AKTİF-PASİF GÜVENLİK EKİPMANLARI. Beklenildiği gibi şimdilik sadece 1,6 TDİ satışta. http://binekarac.vw....lf-donanim.aspx Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201213 yıl comment_126264 16 olan da 205 mm bide, ilginç jant seçimleri olmuş. Donanımlar bence iyi en azından giriş seviyesi kötü değil gayet dolu.. Ben fiyat tahmini yapayım en az 55 bin TL bu giriş tdi aracı, highline ise 65 bin tl (manuel olarak) BT, USB ve hız sabitleme'nin sadece high'da olması kötü yağmur,far gibi sensörler de şaşırtıcı yine sadece high'da.. ilginç yani oysaki bunlar comfort'da olsa iyiydi.. tam alınabilir olur.. Highline oldukça diğerlerinden pahalı olacak gibi duruyor. Diğer motorlar ile (95 tdi ve benzinliler) Trendline'da çıkacaktır belli oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126344 140lık tsi için (mümkün olan en alt donanım) kime sipariş veriyoruz Buradan Doğuşa sesleniyorum. "Shut up and take my money" Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126345 Tekrar baktım USB yok ama SD card okuyucu var. Aynı kapıya çıkar. Bence yeterli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126346 140lık tsi için (mümkün olan en alt donanım) kime sipariş veriyoruz Buradan Doğuşa sesleniyorum. "Shut up and take my money" Üstad sen de bu forumu biraz fazla gözünde büyütüyorsun galiba, Doğuş'un satış temsilcileri burayı izleyip internetten sipariş almıyorlar herhalde, yoksa alıyorlar mı....? Ekim 13, 201213 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126397 Bana bakma abi..Focus anons edildiğinde ona da aynısını söylemiştim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126401 Giriş seviyesi beklediğimden çok daha iyi açıkcası. Bakalım fiyatlar ne düzeyde olacak. 1.6 TDİ highline DSG 70 bini bulur sanırım... Ekim 13, 201213 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi x2 ifadesine tıklamamaya özen gösterin! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126402 16 olan da 205 mm bide, ilginç jant seçimleri olmuş. Donanımlar bence iyi en azından giriş seviyesi kötü değil gayet dolu.. Ben fiyat tahmini yapayım en az 55 bin TL bu giriş tdi aracı, highline ise 65 bin tl (manuel olarak) BT, USB ve hız sabitleme'nin sadece high'da olması kötü yağmur,far gibi sensörler de şaşırtıcı yine sadece high'da.. ilginç yani oysaki bunlar comfort'da olsa iyiydi.. tam alınabilir olur.. Highline oldukça diğerlerinden pahalı olacak gibi duruyor. Diğer motorlar ile (95 tdi ve benzinliler) Trendline'da çıkacaktır belli oldu Giriş dizel zaten 55 değilmi? Bluemotion olan. Altı varmıydı onun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126403 Giriş dizel zaten 55 değilmi? Bluemotion olan. Altı varmıydı onun? Trendline vardı 105'lik 48 küsür lira Hatta eksik söylemiş oldum ben unutarak 60 ile başlar bu midline highline 70 Şuankiler giriş değil yani trendline'da gelir ocak gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl Yazar comment_126463 Almanya'da satılan highline donanıma sahip bir Golf VII'de olup da aynı donanımla Türkiye'de satılacak olan Golf'te olmayan donanımlar; Xenon Farlar 12V Kompresör ve Lastik Tamir Kiti Genişletilmiş Hırsız Koruması ve Rim Kilitleri Far Yıkayıcılar Yıkayıcı Seviyesi İkaz Işığı Kapı Reflektörleri Krom VW Logo Çerçevesi Isıtmalı Ön Koltuklar Fren Balatası Aşınma Göstergesi İlk Yardım Çantası/İkaz Üçgeni Isıtmalı Ön Cam Yıkama Memeleri Kış Paketi Doğuş yapmış yine yapacağını ! Avrupa'da Golf 6 ile fiyatlar aynı kalınca bizim Doğuş karını daha da arttırmak için donanımdan kısmış ! Haftaya fiyatlar açıklanıyor.Bakalım ne kadar giydirecekler ! 2 sene geçmeden donanım seviyesinde artış yapmaz tahminim Doğuş ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126468 Gerçi bunu tüm firmalar yapıyor ki buna ford da dahil...ülkeye göre donanım sunuluyormuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126469 Bunların çoğu focus'da var hatta donanım listesinde bile yok donanımdan saymamış şaka maka da bunlar normal abi alıştık, vw bu porshe değil gerçi satın aldılar ama kısmak zorunda kalıyorlar böyle..Fiyat insaflı olursa sorun değiller XENON olmalıydı ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126470 Gerçi bunu tüm firmalar yapıyor ki buna ford da dahil...ülkeye göre donanım sunuluyormuş... Böylesi mantıklıdır ama donanım düzeyi ile sunulması ayrı bir olay.Rakiplerinde var olan şeyi müşterinin beklemesi çok normal.. Tıpkı bizim navigasyon ve otomatik beklememiz gibi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın