Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Golf Mk.7, 4 Eylül 2012'de Berlin'de Tanıtılıyor ! (İlk Mesaja Fotolar Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben önünü beğenmiyorum kaput uzunluğu ile on tasarım olmamış kafa küçük vücut büyük gibi.

Aynı görüşüm makyajı Fiesta icinde geçerli. Küçük arabaya fazla sert ve geniş tasarım olmuyor. Oluyor ama bence güzel olmuyor.

Ön kısma dikkatli bakınca laz burnu gibi duruyor. Ucu aşağıda cama yakın kısım fazla yukarıda ve kalın. :kıhkıh:

• Yanıt 358
  • Görüntüleme 63k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu arada bu almanlar ne acaip millyetçi yavv, korkulur bunlardan . Bu sene eylülde paris otomobil fuarı var ama onlar avrupanın en önemli otomobilini fuarda değil fuardan önce ayrı bir etkinlikle

• VW yenilikçiliği bile muhafazakar bir kabukta sunar. Tasarımda makul iyileştirmeler dışında bir şey beklememek lazım. Teknolojide ise üretim maliyetini düşürme, verimliliği arttırma ve çevre korum

• 1. maddeyi es geçiyorum. Bence bu sadece kendi kendini kandırmak için bir bahane. Cillop gibi araba tekrarlanan tasarım biraz sıkıcı ve künt olabilir ama o kadar kusur kadı kızında da olur ayrıca acai

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Gercek düşüncem bu karalamıyoruz sonuçta tasarım göreceli birsey. Focus 3 u beğenmeyen yüzlerce kişi var. Zevk sonuçta tasarım ile araba yermek veye övmek olmaz yani.

Dediğim gibi alışıla gelmiş bir araçta ufak tefek dokunuş bir yere kadar. Çakma golf gibi duruyor.

Yanıtlama zamanı:

biraz konuyla alakasız olacak ama Dr.mert beyin paylaştığı tanıtım videosunda aracın jantları teker dönüş yönünün tersine dönüyormus gibi görünüyor ve bu benım cok hosuma gidiyor,bunu nasıl yapıyorlar bir jant özelliğimidir?

Yanıtlama zamanı:

dikkat edıyorum bazı araclarda bir cok açıda bu görüntü var,bazen öyle ki jant kapaklıymıs da geriye dönüyormus gibi gözüküyor ve mükemmel bi görüntü olusuyor,bu görüntüyü ben focus de yaratabılır mıyım

Yanıtlama zamanı:

Çıplak gözle canlı görmeden karar vermeyelim, ayrıca herkeş övüyor diye bizim de karalamamız gerekmiyor.

Belli şartlar altında almak isteyeceğim bir araç karalamak değil yani. Ayrıca Focus sedan ve hb için ikisinin de arkasını beğenmiyorum. Özellikle sedan eski Mondeo'lardan çakma gibi duruyor. Hb de ürün gamında çizgiyi korumak için Fiesta ayarın ve sınıfında kalmış. Arabayı Fiesta sananlar bie çıkıyor.

Yanıtlama zamanı:

dikkat edıyorum bazı araclarda bir cok açıda bu görüntü var,bazen öyle ki jant kapaklıymıs da geriye dönüyormus gibi gözüküyor ve mükemmel bi görüntü olusuyor,bu görüntüyü ben focus de yaratabılır mıyım

Özcan bu aracın bir özelliği değil film çekiminde ortaya çıkan bir optik illüzyon, film görüntü frekansı bir tür stroboskopik (hani diskolarda güçlü beyaz ışık vardır ya hareketi kesik kesik gösteren) etki ile tekerleğin dönüş hızına göre aynı veya ters yönde farklı görsel dönüş yanılsamalarına neden olabiliyor. Yani aracına yaptıramazsın ama filmini çektirirsen doğru ışık ve hız şartlarında filmde izleyebilirsin...

Yanıtlama zamanı:

Ön kısma dikkatli bakınca laz burnu gibi duruyor. Ucu aşağıda cama yakın kısım fazla yukarıda ve kalın. :kıhkıh:

Belli şartlar altında almak isteyeceğim bir araç karalamak değil yani.

Doğrusu burada ya lazlara ya da Golf'e haksızlık ediliyor... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Doğrusu burada ya lazlara ya da Golf'e haksızlık ediliyor...

Valla ben gördüğümü söylüyorum. :) Demek istediğim Focus'u da mükemmel buluyor değilim. Bazı tasarımlar gözüme bitmemiş veya geçiştirilmiş geliyor. Hiç olmazsa bazı bölümleri. Göz daha fazlasını arıyor veya eksik parçayı yakalıyor. Bir tarafındaki uslup ve dil diğer bölümde devam etmiyor.....vs...vs...

Yanıtlama zamanı:

O görüntüyü ancak zenci olursan ve araban escalade olursa yaratabilirsin..... :kıhkıh: gansta rapcilerin arabasıdır o....

http://www.youtube.com/watch?v=vIMxDkdOSmA

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim bu araçla ilgili canımı sıkan şey 122 PS motor gücünün altındaki Golf'lerde bağımsız süspansiyon kullanmayacak olmaları :angry:

Dış görünüşü bir yere kadar önemli.

Yaşam alanı daha önemli.Sırf bu yüzden F III düşünmüyorum (ön konsol beni boğuyor resmen).

Öte yandan da Yeni Mondeo'un Aston Martin tarzına bayıldım.

Neyse ki vakit bol :D

Yanıtlama zamanı:

gri deme mert gri deme...hatta gece grisi olsa deme deme deme de lütfen...mondeo nefis deme....deeeeeeee hadii...

golf benim kanımca....çok üstünde profesyonelce düşünülmüş ve scirocconun yansımaları ile donatılmış karoser açısından sanırım...onu başka şekle sokup scirocco ya benzetmişler bunu GTI olanında bariz hissettim...sırf para için vazgeçtikleri bu yönden olabilir ama diğer yönlerden sanmıyorum mutlaka yol testlerini izlemek lazım...

Yanıtlama zamanı:

O görüntüyü ancak zenci olursan ve araban escalade olursa yaratabilirsin..... gansta rapcilerin arabasıdır o....

O tür göbeği dönen jantlar var. Rapçiler kullanıyor arabalarında. Fuarlarda modifiyeciler sergiliyor. :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.