Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Ti-Vct Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Bilal Kuytul yazdı:

aracımı 0 aldım. şu anda 400 km yaptım. yol bilgisayarı 8.6 gösteriyor. hepsini şehir içinde yaptım. Vites geçişleri için 1900-2300 devir civarı yapıyorum. Bu bana normal geliyor ama ileride bu değer 8 litreye gelir mi? Yaz şartlarında 8 litreyi görebilir miyim?

Trafik durumu ve kullanım alışkanlıklarınıza bağlı. Ama büyük ihtimalle 8 lt görürsünüz.

• Yanıt 549
  • Görüntüleme 171,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Semih O. yazdı:

Ben de bir uzun dönem verisi paylaşayım :zha:

08709202-79A3-46C9-A2DC-20E536F35C30.jpeg

ortalama 4,82 benzin fiyatı iyimiş. Ben indirimli mazota daha fazla veriyorum şu aralar 

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, H. Cenk yazdı:

ortalama 4,82 benzin fiyatı iyimiş. Ben indirimli mazota daha fazla veriyorum şu aralar 

Öyle ama giderek yükseliyor abi. 2 sene 5 tl altından gitmiş benzin fiyatları, 2017 sonrası malum.

Yanıtlama zamanı:

LPG     25.123km maliyet 6194 lira

Benzin 2632km 1143 (ilk bi kaç benzinle gezdim)

buna göre aldığımdan beri 27.755km için 7337lira vermişim 0,26lira ortalama kilometre maliyetim olmuş

https://www.spritmonitor.de/en/detail/811933.html

image.png.7877eaaea4e4eb8a18578ea764b28ee4.png

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bugün depo fulleme yöntemiyle 8.7lt/100km ölçtüm. YB ile 8.4 görünüyor. Şehir içi ankara kullanımlı. Okuduklarıma bakılırsa kış mevsimi ve şehir içi şartlar için normal olsa gerek. Araba henüz 600kmde. İlerde bu rakam 0,5 düşer diye tahmin ediyorum.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
08.12.2017 - 14:31 tarihinde, Mehmet Marangoz yazdı:

Uzun yolda bagaj dolu ortalama 5.5 litre

Şehir içi ortalama 8 litre 

Karışık kullanımda 7 litre benzin tüketiyor.

(Powershift)

Yukarıdaki iletide belirttiğim ölçümler havalar sıcakken yapılmıştı. 

Havalar soğuyunca tüketim değerleri arttı.

Karışık kullanımda ortalama tüketim 7 litreden 7.6 - 7.8 litreye çıktı.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkeze selamlar. Ford ailesine yeni katıldım. Aracım 1.6 powershift 2015 titanium. Aracımın ortalama şehir içi yakıt tüketimi sakin kullanımda 10.5 Lt. Ş. içinde çok yoğun bir trafikte de kullanmıyorum. Anlık tüketimim genelde 5-8 Litre arası. Uzun yolda 6 litre ortalama yaptım. Sizce bu Ş.içi değerler normal midir?

Yanıtlama zamanı:

Ben öok mu agrasif kullanıyorum yoksa bir sıkıntı mı var 11 lt görüyorum tüpte. ama sabah akşam yoğun trafikteyim. otomatik

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, İsmail Halat yazdı:

Ben öok mu agrasif kullanıyorum yoksa bir sıkıntı mı var 11 lt görüyorum tüpte. ama sabah akşam yoğun trafikteyim. otomatik

Otomatik vites için şehir içi için bence normal manuel olsaydı 8-9 A rahatlıkla inerdi

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Hasan akgun yazdı:

Otomatik vites için şehir içi için bence normal manuel olsaydı 8-9 A rahatlıkla inerdi

Sanırım öyle ama bende pek sakınmıyorum ? Turbo olsaydı bide tadından yenmezdi galiba

Yanıtlama zamanı:
11.11.2012 - 12:50 tarihinde, mehmet yüksel yazdı:

arkadaşlar arabalarınız ne kadar benzin yakıyor.

bazı yerlerde ben 9*10 ltre okudum.

lpg için 11*14 arası diyorlar doğru mu?

normal 1.6 motorlar için değerler tam olarak nedir?

Bende de öğle değerler çıkmaya başladı. Kullanım farklılığı olmamasına rağmen 8.5 dan bir anda 14 litreye çıktı. Ve nedenini anlayan yok. 

--9 dakika sonra eklendi--

Herkese selam. Bende aranıza yeni katıldım. Focus 3 otomotik benzinli araç var.  Kullanım farklılığı olmamasına rağmen 8.5 dan bir anda 14 litreye çıktı. Ve nedenini anlayan yok. Bilgisayara bağlandığında sorun görünmüyor. Ayrıca bütün bakımları yapılmasına rağmen. Bu nedenle Arabaya karşı tiksinti geldi. Bu arada da görmüş oldumki fort servisleri tecrübesiz insanlarla dolmuş. 

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Adem Sarıca yazdı:

Herkese selam. Bende aranıza yeni katıldım. Focus 3 otomotik benzinli araç var.  Kullanım farklılığı olmamasına rağmen 8.5 dan bir anda 14 litreye çıktı. Ve nedenini anlayan yok. Bilgisayara bağlandığında sorun görünmüyor. Ayrıca bütün bakımları yapılmasına rağmen. Bu nedenle Arabaya karşı tiksinti geldi. Bu arada da görmüş oldumki fort servisleri tecrübesiz insanlarla dolmuş. 

Depo ölçümü ile mi? Ayrıca bir de Ford Yetkili servislerine danışsanız iyi olur. ? 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Depo ölçümü ile mi? Ayrıca bir de Ford Yetkili servislerine danışsanız iyi olur. ? 

Evet depo ölçümü ile. Ayrıca gitmediğim yer kalmadı. Adamların tek yaptığı cihaza takıyorlar ve varsa var yoksa yok. Adamların hiç bir fikri yok. Servisler kahvede ne kadar boş adam varsa toplamış. Adamlara oksijen sensöründen olabilirmi diyorum ama adamlar daha oksijen sensörünün ne iş yaptığını bile bilmiyorlar. İnanın benim psikolojim bozuldu 

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Adem Sarıca yazdı:

Evet depo ölçümü ile. Ayrıca gitmediğim yer kalmadı. Adamların tek yaptığı cihaza takıyorlar ve varsa var yoksa yok. Adamların hiç bir fikri yok. Servisler kahvede ne kadar boş adam varsa toplamış. Adamlara oksijen sensöründen olabilirmi diyorum ama adamlar daha oksijen sensörünün ne iş yaptığını bile bilmiyorlar. İnanın benim psikolojim bozuldu 

Aynı durumu ben de yaşıyorum üstadım. Artık lanet olsun dedim. Çünkü bujileri, buji kablosunu, bobini, tüm filtreleri değiştirmeme rağmen şehiriçi en sakin kullanımda 12 litre benzin tüketiyor. (powershift)

Lpg olarak da 13,5 litre lpg yakıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.