Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emre Hünkarbey

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emre Hünkarbey tarafından yazılan her şey

  1. Ostim tarafında Güven Fiat & Ford diye bir çıkmacıda buldum. Farlar çok yeniydi. Çiftine 900 tl verdim. Ledli olmayanları 700’e veririm dedi çiftini, ben led olmayanı almam dedim, gitme amacım led olanı almaktı.
  2. Bi-Xenon alacaktım ama sonra korktum arıza çıkarır diye. Normal ledli halojen aldım
  3. Yakup Bey şimdi sizin mesajınızı görmeden önce tanoto’ya geldim. Sanırım burada anlamıyorlar. Tesisat var mı yok mu bilemeyiz dediler. Kartaş’a geçeyim olmazsa. Tesisatın olup olmadığı konusunu ben de anlamadım.
  4. Çok sağolun Yakup Bey. Hemen bir Ford servisine gideyim şimdi. Elinize sağlık ❤️
  5. Merhaba. Merceksiz olan siyah zeminli gündüz ledi olanlardan aldım mecburen. Ama gündüz ledleri far anahtarı 0 konumundayken yanmıyor, sadece parkları açınca yanıyor. 0 konumundayken de yanması için ne yapmak lazım ?
  6. Merhaba. 2015 Focus aracıma Ankara’daki çıkmacılarda Bi-Xenon far buldum ve bunun montajı için ne gerekiyor yardımınıza ihtiyacım var. Yani sök-tak şeklinde midir, yoksa Elm kablosuyla falan ayar mı gerekiyor? Şimdiden teşekkürlerimle
  7. Ama sıcaktan durulmuyor bu sefer de, bildiğiniz kalorifer üflüyor
  8. Merhaba. 2015 Focus 1.6 Tİ-VCT Powershift aracım klima 0 konumundayken bile sıcak hava üflüyor (sıcaklık kumandası en soğuk tarafta olduğu halde). Yaz boyu mecburen klima açtım sürekli sıcakta duramadım. Ayrıca iç sirkülasyon düğmesi klima 0 konumundayken aktif olmuyor. Yani dışarıdan gelen havayı kesemiyorum. Bu düğme sizde de aktif olmuyor mu klima kapalıyken ? Ve bu sıcak üfleme olayını nasıl keserim acaba? Klima ızgaralarını kapatsam bu sefer de ayaklardan falan veriyor sıcak havayı.
  9. Kol dayama işimi görüyor ama Bardaklık çok işime yarar. Dediğiniz gibi 35 dolar civarlarında olursa beni şimdiden yazın listeye ?
  10. Merhaba. Benim aracım style paket, yani kol dayama var. Ama kayan bardaklık almak istiyorum. Sizinle iletişime nasıl geçerim ?
  11. Aynı durumu ben de yaşıyorum üstadım. Artık lanet olsun dedim. Çünkü bujileri, buji kablosunu, bobini, tüm filtreleri değiştirmeme rağmen şehiriçi en sakin kullanımda 12 litre benzin tüketiyor. (powershift) Lpg olarak da 13,5 litre lpg yakıyor.
  12. Çok sağol yunus emre kardeşim, [email protected]’a numaranı mail atarsan seninle tanışmak isterim. Tekerek bölgesi’ndeyim, hem benim arabayı da incelersin, çok sevinirim.
  13. Merhaba Yakup Bey, pati çekiyor ama ilerliyor. Düz yolda falan az bişey gaza fazla dokununca hep pati çekerek kalkıyor, biraz ilerleyince de normale biniyor. ASR olan araçlarda patinaj çekmez diye biliyorum ama bilemedim şimdi. Aracımın lastikleri 2 ay önce değişti hepsi birden. Yani ESP’li VW grubundan bir aracım vardı daha önce, aynı yollarda hiç arkasını atmamıştı. Ama şu anda arkası atınca kontra hareketiyle toparlamak zorunda kalıyorum aracı
  14. Merhaba Sayın forum üyeleri. Uzun yıllardır çeşitli markalarda araç kullandıktan sonra ilk kez 2018 yılı ocak ayında 2015 Focus 1.6 Tİ-VCT Powershift alarak aileye girdim. Sizlerden ricam, gözlemlediğim sorunlarla ilgili bilgi almaktır. 1) Aracımızda ESP var diye biliyorum (çekiş kontrol menüden aktif) ama aracım sürekli virajlarda arkasını atıyor. Açıkçası hiçbir zaman agresif kullanmıyorum ama bu bana hiç güven vermedi. Esp ile ilgili başka bir ayar var mı acaba ? 2) Çekiş kontrol aynı zamanda ASR sistemini yani antipatinaj sistemini devreye sokuyor olmalı ama ne zaman gaza dokunsam araç her kalkışında patinaj çekiyor. Ve patinaj çekerken ekranda bir ışık falan da yanmıyor. Hepsi böyle midir ? 3) Diğer araçlarımda far ya da park lambaları açıkken kontak anahtarını çıkardığım zaman sönerdi. Ama focus’da sönmüyor, sesli uyarı veriyor. Bazen telefonda falan konışurken park edip iniyorum, döndüğümde aracın park lambaları açık şekilde buluyorum. *Powershift’in sürekli vites değiştirmesi yani kararsız kalıp hiçbir devri tutturamaması sorununa artık alıştım, ama üstteki yazdığım 3 maddeyle ilgili bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılarımla
  15. 2015 Style Powershift 37.000 km’deki benzinli aracım hayatımda aldığım ilk ford marka araç. Şehiriçi çok sakin kullanımda 11 litre benzin yaktı (60 kuruş). Lpg’de ise 100 km’de 13 litre yakıt yaktı. (40 kuruş) ne yaptıysak düşüremedik. Lpg filtreleri vs hepsi değişti. Herkesin aracı mı az yakıyor, yoksa benim aracımda bir sıkıntı var çok şaşkınım açıkçası..
  16. Merhaba. 2015 Benzinli Powershift aracımda hareket ettikten sonra otomatik kilitlenme ile ilgili forumda okuduğum bilgileri uyguladım ama olmadı. Korna çaldı 2-3 kez ama yine olmadı. Bu gizli özellikleri ücret karşılığı adana veya maraş’ta aktif edebilecek birileri var mı acaba ? Çok sağolun şimdiden
  17. Çok teşekkür ederim hepinize. 3 saniye kuralına dikkat etmemişim. Aynı dediğiniz gibi 3 saniye bekleyip sonra kayıyor. Cevaplarınız için çok sağolun, iyi ki varsınız..
  18. Merhaba. Bugün (22 Kasım 2017) itibariyle 2015 Model Focus Sedan Style Benzinli Powershift araç sahibi oldum. Forumda okuduğum kadarıyla Powershift’lerin hepsinde yokuş kalkış desteği olduğu belirtiliyor ama arabam bugün sürekli geri kaçırdı. Ayarlar menüsünde de çekiş kontrol var ama yokuş kalkış diye bir menü yok. Acaba nasıl aktif oluyor, yardımcı olursanız çok sevinirim, cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.