Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Ti-Vct Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çok iyi :yeah:   Araç benzinli dimi eminsiniz? :D

Geçen yaz daha iyiydi, yol bilgisayarı ortalaması 4.8 çıkmıştı.

depo kapağında benzin yazıyor :P

• Yanıt 549
  • Görüntüleme 169,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bayramda yaklaşık 1900 km yol yaptım kayseri - ankara - istanbul güzergahında şehir dışı 100-110 km/s bandında kullandım, full bagaj + 3 yetişkin klima hep açık şehir içi gezmeler dahil 5.5 L ortalama ile tamamladım.

2013' 1.6 125 hp manuel benzinli

Mehmet Özvarinli tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sıcak sıcak benzinli f3 sedan değerleri

4 kişi bagaj full çakılı hatta arabanın içinde bile ayak koyacak yer yok

Toplamda 520 tl benzin aldık 2100 km yol yaptık.Şimdi baktığımda kalan menzil 280 gösteriyordu sizce nasıl :)Bu arada klima hep açık.

Yanıtlama zamanı:

Sıcak sıcak benzinli f3 sedan değerleri

4 kişi bagaj full çakılı hatta arabanın içinde bile ayak koyacak yer yok

Toplamda 520 tl benzin aldık 2100 km yol yaptık.Şimdi baktığımda kalan menzil 280 gösteriyordu sizce nasıl :)Bu arada klima hep açık.

Yollar hep duzdu galiba hizda sabit 90 filan mi cok iyi bence
Yanıtlama zamanı:

Yollar hep duzdu galiba hizda sabit 90 filan mi cok iyi bence

. 1000 km'ye. Yakını çeşme otobanında git gel yaparak gectı.O yolda duz sayılır neredeyse :)
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Son yakıt değerlerimi paylaşayım fabrika verisini tutturmama az kaldı  :)

Z1DN7A.jpg

VyVpvV.jpg

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ben aracımı 2.el aldım 2014  4000km de aracın deposunu fulldiğimde 525 km yol gider yazıyor ? Bu arac nekadar yakıyorda boyle yol gidecek yahu bilseydim bmw alırdım boyle yakacaksa:D

Muzaffer barbay tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aracınız benzinli ise yukarıda gördüğünüz gibi 30 kuruş yakmak mümkün hem de gerçekten ortalama kullanımda...

Yanıtlama zamanı:

ben aracımı 2.el aldım 2014  4000km de aracın deposunu fulldiğimde 525 km yol gider yazıyor ? Bu arac nekadar yakıyorda boyle yol gidecek yahu bilseydim bmw alırdım boyle yakacaksa:D

En yoğun İstanbul trafiğini düşün 600 km kadar yol yaparsın.Akşam 6  evden çıkıyorum 10 km yolu 1 saatte  alıyorum. Aracı nasıl sıkıştırdığımı düşün işte   Uzun yolda da 800 km de benzin aldım   yolda  kalma  garanti 950 km kadar gidersin.C.c  acık 90 km sabitlemeyle 

Yanıtlama zamanı:

En yoğun İstanbul trafiğini düşün 600 km kadar yol yaparsın.Akşam 6  evden çıkıyorum 10 km yolu 1 saatte  alıyorum. Aracı nasıl sıkıştırdığımı düşün işte   Uzun yolda da 800 km de benzin aldım   yolda  kalma  garanti 950 km kadar gidersin.C.c  acık 90 km sabitlemeyle 

Yani uzun yolda bu 500 km den fazla gider diyorsun. 3 gün sonra memlekete gideceğim balıkesire ozaman bakalım full depoyla kaç km yol gidecek:)

Yanıtlama zamanı:

Tahmini olarak 400 km yol gideceksin. 90 km geçmeden aracı fazla sıkıştırmadan yarım depo benzinle  gidersin. Ankara dönüşümde  yarım depoyu biraz geçmişti benzin göstergesi 120 140 km arası gitmiştim. 180- 220 arası gidersende  1  depo yakın  benzin bitiyor. Ankaraya  giderken iyi basmıştım 45 lt  yaktı. :)

Yanıtlama zamanı:

Yani uzun yolda bu 500 km den fazla gider diyorsun. 3 gün sonra memlekete gideceğim balıkesire ozaman bakalım full depoyla kaç km yol gidecek:)

Uzun yolda 700-800'ü bulur,şehir içi 500-550 yapılıyor rahat çok sıkıştırmazsanız.

Yanıtlama zamanı:

evet arkadaslar bugun yeni focusumla ilk uzun yol deneyimimi yaptım ist pendikte yakıtımı fulledim balıkesiri gectikten sonra 60 km yol daha yaptım toplamda 325km yol katetmişim. biraz önce yakıtımı fulledim 20 litre benzin aldı 93 tl odedim. kmde 28 kurus yakmıs aracım yanlıs hesap yapmadıysam :) hız 100-120 km

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.