Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20197 yıl comment_494784 ne kadar kısa sürede doldurabiliyorsunuz? 1 depo civarında mı? ilk 2 si hep dolar ama 3. yü doldurmak ya motoru titreterek sürmekle olur yada 2-3 depo da.. 1 depo da motoru titretmeden doldurabiliyorsanız süpersiniz. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20197 yıl comment_494786 İnanın şu tebrik msjını versin diye sürekli enn güzel şekilde kullanmaya çalışıyorum ani kalkışlar ani duruşlara dikkat ediyorum hız yapmıyorum 2 bin devirde vites değiştiriyorum vs vs ve 1 depoda rahat yapraklar tamamen doluyor ama aracın bana dediği daha fazla bilgi için kitapçığa bakınız ? acaba yanlış bölüme mi bakıyorum yoksa benim aracın öyle bir özelliği mi yok anlamadım. İleri derece ecomod sürücüsü felan yazıyormuş galiba yapraklar tam dolunca Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20197 yıl comment_494788 İstanbul Bilecik yolunda hız sabitleyerek gitmiştim yonca tamamlandı tebrikmesajı geldi ? bendede ekran küçük. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20197 yıl comment_494814 Yoncaların bulınduğu bölümde yazıyor değil mi? Acaba ben mi yanlış yerde arıyorum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20197 yıl comment_494821 İstanbul'da şehir içi kulanımda bu vites önerilerine uymak çok yorucu oluyor. Kalktık 2.vites önerisi gelmek üzere, attık 2'ye gidiyoruz 3. Vites önerisi gelecek ayağın gazda sabit ama 50 metre önde yokuş var görüyorsun, ecomode 3.vites için çılgınca öneri veriyor.. Ahh ah başım belada ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20197 yıl comment_494828 O vites değiştirme uyarılarına herzaman uymak zor dediğiniz gibi çünkü yokuştatada aynı talimatı veriyor ve uymak imkansızlaşıyor. Ben deneme amaçlı aracın istediğini yapıp yaprakları doldurdum sonuçta bişeyde olmadı yakıt tasarufu haricinde. Şuan km 30 krş yakıyor uzun yolda şehir içindede 40 krş yakıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20197 yıl comment_494870 Evet yoncaların göründüğü ekranda yazıyor tbrk mesajı :))) sanırı. Şehir içinde o mesajı görmek zor uzun yolda sabitleyerek kolay oluyor sanırım yorumlardan o sonuç cıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl comment_495206 Dizel araçta uzun yolda ortalama tüketim 4 - 4.2 litre civarıyken tüm yapraklar dolunca ' ileri derece eco sürücü ' yazısı beliriyor. 4 litrenin altına düşüp 3.8 - 3.9 litre ortalama tüketim görürseniz şampiyon tarzı şeyler yazıyor. Bir kaç defa uzun yolda 3.9 litre ort. tüketim tutturup şampiyonu gördüm. Ama bu son yolculuğumda 4.1'in altına düşüremediğim için ileri derece eco'da kaldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl comment_495213 4.2 ler falan hayal benim dizelde. basiyorum gidiyor. hiz sabitlemeyide 119 dan asagi sabitlemiyorum:) 3.9 da nasil yol alinir. benim araba 4.5 yaksa valla ben onu tebrik ederim. yonca degil karanfiller sacarim, ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl comment_495221 46 dakika önce, Resul özdemir yazdı: 4.2 ler falan hayal benim dizelde. basiyorum gidiyor. hiz sabitlemeyide 119 dan asagi sabitlemiyorum:) 3.9 da nasil yol alinir. benim araba 4.5 yaksa valla ben onu tebrik ederim. yonca degil karanfiller sacarim, ? 95'lik ünitede biraz daha zor olabilir çok düşük tüketimleri yakalamak. 115'lik ünitede rahat rahat 4,5 litre görülüyor. Daha altını görmek için hava şartları, yük durumu, yol eğimi v.b kriterler daha fazla önem arz ediyor. Ama 4,3 - 4,2 gibi değerleri de görmek aşırı zorlanmadan mümkün. 4 litre altı ise gerçekçi tüketim değeri olmasa da görülebiliyor fakat imkanları zorlamak gerek. Maksimum torkun geldiği devirde aracı kullanmak, 2 bin devri geçmemek, geçecekseniz de ciddi eğim olacak ve siz gaza minimum düzeyde basacaksınız anlık tüketim çok düşük olacak gibi gibi bir çok kriter devreye giriyor. Bu 3.9'u yakıt aldıktan sonra 30-40 km arasında yakaladım. Daha sonra sabredip 100-110 km boyunca sabit tutabildim. Ama sonrası pek gelmedi ? Bu değer ise daha kolay şekilde elde edilebiliyor. Sürekliliği de mevcut zaten ki 1000 küsür km'lik uzun yolun ortalaması. Uzun yolda hava ve yol şartları çok zorlayıcı değilse 5 litrenin üstünü pek görmem ben. 4,5 - 5 litre hiç kasmadan yakaladığım ort. değerlerdir. Biraz dikkat edersem de 4,5'un altını rahat görüyorum. 4 litrenin altı ise gerçekçi değer olmasa da görülebiliyor 115'lik ünitede. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın