Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl comment_417597 30000 Bakimi yaptirdim. indirimi clup a yaptirdim. Ama ford Türkiye clup dediler bende bozmadim. Ortam biraz karisikti. Ford clup, focus clup derken biseyler oldu[emoji23]calisanlarda tam bilmiyordu. Clup karti istediler aracta sticer var gormedinizmi dedim. Bu fiyata isi bagladik. Ankara Başer oto. Ufakta bi hediyeleri oldu. Gayet memnun kaldim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl comment_417654 30000 Bakimi yaptirdim. indirimi clup a yaptirdim. Ama ford Türkiye clup dediler bende bozmadim. Ortam biraz karisikti. Ford clup, focus clup derken biseyler oldu[emoji23]calisanlarda tam bilmiyordu. Clup karti istediler aracta sticer var gormedinizmi dedim. Bu fiyata isi bagladik. Ankara Başer oto. Ufakta bi hediyeleri oldu. Gayet memnun kaldim. Clup kartı diye Ford lifecard ı kastetmişlerdir. Keşke verseydiniz yoksa alsaydınız. Extra indirim alırdınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl comment_417674 1 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Clup kartı diye Ford lifecard ı kastetmişlerdir. Keşke verseydiniz yoksa alsaydınız. Extra indirim alırdınız. life card indirimi yapılmış, hatta tükenmez kalemle işaretlenmiş. %29 işçilik %14 küsür parça %5te lifecard indirimi yapılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl comment_417679 Fiyat uygun istanbulda ortalama en düşük 700 tl 30 bin bakımı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20179 yıl comment_418707 60.000 bakımı yaptım. 690 dediler en son 630 a hallettik. Gaziantep Doğanlar servisi. Mayıs 3, 20179 yıl İbrahim Halil DOĞAN tarafından düzenlendi açıklama Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419843 25.04.2017 - 11:30 tarihinde, Resul özdemir yazdı: 30000 Bakimi yaptirdim. indirimi clup a yaptirdim. Ama ford Türkiye clup dediler bende bozmadim. Ortam biraz karisikti. Ford clup, focus clup derken biseyler olducalisanlarda tam bilmiyordu. Clup karti istediler aracta sticer var gormedinizmi dedim. Bu fiyata isi bagladik. Ankara Başer oto. Ufakta bi hediyeleri oldu. Gayet memnun kaldim. Fethiye Fetar servisini de bi deneyin derim bir dahakine. Geçen yıl Bodrum'da 680 TL istenen 15 bin bakımını burda 310 TL'ye yaptırmıştım. Fethiye'ye ailemle gelip aradaki 370 TL farkla 2 gün tatik yapmıştık Bugün 30.000 bakımı için 550 TL fiyat verdiler polen filtresi hariç. Onuda dahil edip yüksek ihtimal aynı fiyata yaptırmış olurum bakımı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419855 Fethiye Fetar servisini de bi deneyin derim bir dahakine. Geçen yıl Bodrum'da 680 TL istenen 15 bin bakımını burda 310 TL'ye yaptırmıştım. Fethiye'ye ailemle gelip aradaki 370 TL farkla 2 gün tatik yapmıştık [emoji4] Bugün 30.000 bakımı için 550 TL fiyat verdiler polen filtresi hariç. Onuda dahil edip yüksek ihtimal aynı fiyata yaptırmış olurum bakımı. Bunlarda cok cok iyi fiyatlar usta... notumu aldim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl comment_427514 Buda 60.000 bakımı (Benzinli) 9.60 liraya bujimi olurmuş ![emoji2] Ben şok Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427580 9.60 liraya bujimi olurmuş ![emoji2] Ben şok Niye Siz Şok!! Bence Buji fiyatı normal piyasaya göre ve bu fiyattan %20 indirim yapıldı. Ha fazla fiyat derseniz Yağ ve Hava filitresi olabilir. Toplamda bence en fazla 50-70 tl fazla vermiş olabilirim. O da servis olmasının faydası olarak görürüm. Hadi 100 tl olsun. Kaldıki servis diye siz Tekirdağdan onca yol kat etmiş biri olarak değmez mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427582 Niye Siz Şok!! Bence Buji fiyatı normal piyasaya göre ve bu fiyattan %20 indirim yapıldı. Ha fazla fiyat derseniz Yağ ve Hava filitresi olabilir. Toplamda bence en fazla 50-70 tl fazla vermiş olabilirim. O da servis olmasının faydası olarak görürüm. Hadi 100 tl olsun. Indirimle dahi oralara gelmesi çok ilginç servis fiyatı tek buji için 34+kdv %20 indirim ile dahi 27 tl ( kdv hariç) genel fatura fazla az o sizin bileceğiniz iş. Benim dikkatimi çeken buji fiyatı oldu . Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427585 Bi fiyat araştırın; bu fiyat hiçte fazla değil. Boşverin iki taraf razı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427589 18 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Indirimle dahi oralara gelmesi çok ilginç servis fiyatı tek buji için 34+kdv %20 indirim ile dahi 27 tl ( kdv hariç) genel fatura fazla az o sizin bileceğiniz iş. Benim dikkatimi çeken buji fiyatı oldu . Özer 1.6 EB bujileri pahalı. Atmosferikler ucuz. Hoş bunlar da pek ucuz gerçekten... 13 dakika önce, Teoman S. yazdı: bu fiyat hiçte fazla değil Yağda müthiş kazıklıyorlar, ne idüğü belirsiz varilden verdikleri halde, miktar da fazla. Aynı bakım özelde 300 TL'ye biter, ama alan satan memnunsa sorun yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427684 10 saat önce, Cem Boneval yazdı: Özer 1.6 EB bujileri pahalı. Atmosferikler ucuz. Hoş bunlar da pek ucuz gerçekten... Yağda müthiş kazıklıyorlar, ne idüğü belirsiz varilden verdikleri halde, miktar da fazla. Aynı bakım özelde 300 TL'ye biter, ama alan satan memnunsa sorun yok. Valla servisin yazdığı fiyat bişi diyemem ama parça numarasından nette araştırdım fiyatlar bu çıkıyor. Yağ konusuna gelince serviste gördüm yeni gelmişti. Koca koca 5 adet mavi renkli varil üzerinde yanlış hatırlamıyorsam FMY yazıyor. Kavrama değiştirmek için gittiğimde resmini atarım; bujileride sorarım. Özelde o fiyata bitebilir tabiki. Ama şundan dolayı hernekadar kronik sorun olasada kavrama 4. kez değişecek ve hepsi ücretsiz. İsteseler rededebilirlerdi. Ya da uzatırlar sinir bozarlardı. @Kaan Yagizer bey kavrama konusunda yazdı: servis kayıtlarına bakarlar düzenli gelirse hay hay, yok arada uğrarsa çay söyliiim deriz yazmıştı. Haziran 30, 20179 yıl Teoman S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20179 yıl comment_427757 PS'i atlamışım. PS mi var, derdin var... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın