Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İbrahim Halil DOĞAN

Üye
  • Toplam İleti

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

İbrahim Halil DOĞAN Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Gaziantep
  • Arabam:
    "18 Passat 1.6 TDİ Comfortline
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

735 profil görüntüleme

İbrahim Halil DOĞAN's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

50

Toplam Beğeni

  1. Focus ile octavia arasında kalan yolculuğumuzu passat ile sonlandırdık. Octavia almaya karar vererek bayiye doğru yol alıyordum yol üstünde vw bayisi var bi uğrayıp fiyat alayım dedim uygun fiyatlı 2 aydır bekleyen passat comfortline manuel bulunca kaçırmayalım dedik ve aldık.
  2. Henüz test sürüşü yapmadım ancak şu an ibre octavia ya dönmüş durumda ?
  3. Maddi imkansızlıklar diyor ve susuyorum ? Zaten bütün mesele bu focus yol tutuşu mikemmel ? keşke ikisini birleştirebilsek o zaman düşünmeye gerek kalmaz. O yüzden seçeneklerim arasında megane yok ? focus ve octavia arasında kaldım.
  4. Hiç otomotik kullanmadım o yüzden bilgim yok pws hakkında. Ama dsg de kötü bir şanzıman değildir herhalde. Alacağım aracı uzun süreli kullanacağım şanzıman konusunda sıkıntı yaşamayacağım bir tercih olmalı.
  5. İç mekan ve bagaj ihtiyacım var görev gereği memleketten uzak olunca her gidiş gelişte bagaj ihtiyacı oluyor. Focus un tek kötü yanı iç mekan zaten. Octavia da güzel donanım seçenekleri beni cezbediyor biraz. Hafta içi test sürüşü yaptıktan sonra karar verecem inş.
  6. 4 ay bile bekleme durumum yok kaldı ki sipariş verip beklemek daha zor. Şu an mecburen var olan kasa ile octavia arasında seçim yapmam gerekiyor.
  7. Bayiler 2019 dan önce gelmez diyorlar yoksa focus 4 daha güzel olur bakalım haftaya bayi ile bir daha görüşeyim.
  8. Yeni konu açmaktansa bu konuyu hortlatayım. Yaklaşık iki yıldır focus kullanıyorum ve gayet memnunum. Aracım trendx, yazılım ile daha zevk alarak kullandım. Şimdi sıfır araç alma arefesindeyim. Focus 1.5 pws titanium ile octavia 1.6 tdi style dsg arasında kaldım. Fiyat olarak birbirlerine yakınlar. Octavia yı düşünme sebebim bagajdan ziyade donanım özellikleri ve iç mekan ferahlığı oldu. Sizlerin görüşü nihai kararımda etkili olacaktır. Hayırlı bayramlar dilerim.
  9. ya bekleyeceğiz ya da ankara yollarına düşeceğiz. beyin sökmeyi riskli buluyorum o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ama araç 95 ps olduğundan sollamalarda yetersiz geliyor.
  10. görüştüğüm firmalardan sadece ankara remaps yazılımı beyni sökmeden yapabileceğini söyledi hocam haklısınız ancak görüştüğüm firmalar beyin sökmeden atılamayacağını söylediler. sadece ankaradaki firma OBD den bağlanıp yapabileceğini söyledi.
  11. çok haklısınız hocam zaten bu sorunlardan dolayı çekincelerim var bahsettiğim firmalar ecutech, ecufast ve btchiptuning hepsi iddialı olduğunu söylüyorlar. racechip in normal modeli var burada aracımın garantisinin bitmesine 5 ay var, o yüzden arayışa girdim. Dediğiniz yolumu ankaraya düşürebilseydim kesin giderdim. Serkan bey beyini sökmeden yazılım atma olayı sadece ankara da var diğerleri beyni söküyorlar. @Cem Boneval üstat superchips yakınlarda bulunduğum şehre gelecek ama beyin söküp yazılım atıyorlar, bahsettiğim fiyatların iki katı nerdeyse, tavsiye eder misiniz?
  12. bir iki aydır yazılım işini ve chip olayını araştırıyorum, çok farklı fiyatlandırmalar var ankara ve istanbula gitmem imkansız gibi olduğundan burdaki seçenekleri değerlendirmem gerekiyor ama kafam çok karışık belki sizin yardımlarınızla bir karara varabilirim. a firması 900 TL den 700 e indirdi b firması 400 c firması 450 racechip 600 küsür bu seçenekler arasında fiyatı düşük olanlar her ne kadar cazip gelse de güvenemiyorum. siz ne dersiniz?
  13. bende de 95 hp var. arabamdan memnunum genel olarak. ara hızlanmalar ve kalkışlarda sıkıntı oluyor onun dışında problem yok. bu yüzden yazılım işine girmeyi düşünüyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.