Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2012 Kia Cee'd Resimli İncelemesi Ve Test Sürüşü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hiçbiri yazmışım ya.. Hadi golf un ömrü bitti ve sıkıcı diyelim, 38 e astra var. 50 bin liraya hah satarlar o arabayı..

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 37,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dışını çok beğendim ama içi vasat geldi bana, İ30 daha albeniliydi (Bunda Ogünün katkılarını yok sayamayız demi )... Bu Dış görünüme bu İç dizayn, kalite, görünüm vs. olmamış bence... Bu arada

• Gösterişli bir ön cansız bir yan ve sıradan bir arka ile birleşerek biraz dengesiz bir tasarım ile sonuçlanmış. Motor ve süspansiyon konusunda yorum yapmak için test sürüşünü beklemek lazım. İç ta

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Burun kıvırıyoruz adamlara ama adım adım geliyorlar. Hiç fena araba değil. Keza i30 da öyle.

Yanıtlama zamanı:

Classic III mü?

Classic III dizel getirmiyorlar artık, en son 40-41 e veriyorlardı onu. Şimdi benzinli var sadece classic'lerde, onlarında 33-35 listesi var.

Mertol beyin kastettiği yeni astra 1.6 benzinli 115 lik baz modeli 38-39 gibi veriyorlar. :) Yalnız baz modeli bile 17" ve alaşım jant görünümlü bir çelik jant ve kapağa sahip. Diğer donanımlarda fena değil, bol donanım takıntısı olmayanlar için yeterli donanıma sahip. Bir ara düşünmedim değil, hatta geçen dediğim yıl sonundaki nakit ihtiyacım için aracı rakamsal olarak küçültmem gerekirse olabillirde :)

Yanıtlama zamanı:

Classic III dizel getirmiyorlar artık, en son 40-41 e veriyorlardı onu. Şimdi benzinli var sadece classic'lerde, onlarında 33-35 listesi var.

Mertol beyin kastettiği yeni astra 1.6 benzinli 115 lik baz modeli 38-39 gibi veriyorlar. :) Yalnız baz modeli bile 17" ve alaşım jant görünümlü bir çelik jant ve kapağa sahip. Diğer donanımlarda fena değil, bol donanım takıntısı olmayanlar için yeterli donanıma sahip. Bir ara düşünmedim değil, hatta geçen dediğim yıl sonundaki nakit ihtiyacım için aracı rakamsal olarak küçültmem gerekirse olabillirde :)

Ben o arabayı gördüm şerefsizim cillop araba..Kırmızısı da hazırda vardı. 38.5 gibi veriyorlardı. Baz donanımı bile focusların kat kat üstünde, estetik olarak daha güzel . Yemişim 60binlik dizel focusun ekonomisini 38lik arabadan nasıl daha avantajlı olabilir anlamıyorum benzinli istediği kadar çok yaksın.

Fakt işte tüm yollar focusa çıkıyor. Golf eski teknoloji düz viteste asla ESP yok. Yenisi eylülde parisle birlikte satışa çıkar diyorlar.

Eee zaten bir aranbanın herşeyi çok iyi olup fiyatı da makul olmuyor. GMin şasi teknoloji oyuncaklar iyi ama motorları eski teknoloji. Fordun atm benzinlisindeki çift kam zamanlaması yok, turboları düşük atelet turbo+direk enjeksiyon değil. Zaten 1 yıl içinde buna geçeceklerini açıkladılar.

Belki finishingi falan kötüdür , tasarım görecelidir (ki ben özellikle HB ve SW çok seviyorum) ama dizel-atmosferik ve küçük hacim turbo benzinli (1.0 ve 1.6) motor teknolojisinde ve arka süspansiyonda en iyisi FORD bu üçü arasında.Ford da otomatik şanzımanda geri ki ben zaten düzcüyüm..

Yanıtlama zamanı:

Yahu atmosferik motorun teknolojisini yerim. Alayı tırt zaten. Şu an o sınıfta en mantıklı araba Astra 1.6 115 lik benzinli. Bizzat kendim pazarlıkla 37400 fiyat aldım. Metalik boya dahil. Arabada var ellerinde. ESP perde havayastığı falan filanda var. E kasa da yeni.. Alınıbiliritesi çok yüksek bir araç şu an.

Yanıtlama zamanı:

Yahu atmosferik motorun teknolojisini yerim. Alayı tırt zaten. Şu an o sınıfta en mantıklı araba Astra 1.6 115 lik benzinli. Bizzat kendim pazarlıkla 37400 fiyat aldım. Metalik boya dahil. Arabada var ellerinde. ESP perde havayastığı falan filanda var. E kasa da yeni.. Alınıbiliritesi çok yüksek bir araç şu an.

Metalik boya farkıda almıyorlar sanırım astralarda .

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Radyo'da çıkan "ceed" reklamı deli ediyor beni,o nasıl bir ses tonudur,tüylerim ürperiyor :ranting2:

Yanıtlama zamanı:

Radyo'da çıkan "ceed" reklamı deli ediyor beni,o nasıl bir ses tonudur,tüylerim ürperiyor :ranting2:

Kıl olduklarınız başlığına ben de yazmıştım o reklamı

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni KİA ları tasalayan kişi bmw, audi gibi firmaların araçlarını tasarlayan kişiymiş. İsmini unuttum, google yazsak çıkar gerçi. Bugün yolda bi tane beyaz ceed gördüm, açıkcası hayran kaldım, özellikle led farlarına. Ama soracak olursanız, o fiyata gider az kullanılmış audi A3 yada bmw 1.16 alırım :)

Murat T. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kianin su an ki tasarimcisi auidinim eski bas tasarimcisidir. Eleman yaklasik 5 yildan beri kiada calismaktakta. Kianin dizellerde kullandigi otomatik viteslerde tam otomatik. Adamlarin zaten az yakit harcatma gibi iddialari yok. Sadece dizellerde konfor pazarliyorlar. Kullanicilarin cogu oldukca memnun.

Yanıtlama zamanı:

kianin su an ki tasarimcisi auidinim eski bas tasarimcisidir. Eleman yaklasik 5 yildan beri kiada calismaktakta.

1953 doğumlu Peter Schreyer. VAG grubunda 25 yıl geçirdi, Prestijli Almanya Tasarım Ödülü ve Giugiaro ve Pininfarina'dan sonra İngiltere Kraliyet Sanat Okulunun fahri doktoru seçilen üçüncü otomobil sektörü tasarımcısı.

Hala Almanya'da yaşıyor, yılda 20 kez Seul'a uçuyor.

Kia'da büyük bir değişim sağladığı açık.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.