Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201214 yıl comment_83741 Hiçbiri yazmışım ya.. Hadi golf un ömrü bitti ve sıkıcı diyelim, 38 e astra var. 50 bin liraya hah satarlar o arabayı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83774 Hiçbiri yazmışım ya.. Hadi golf un ömrü bitti ve sıkıcı diyelim, 38 e astra var. 50 bin liraya hah satarlar o arabayı.. Classic III mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83808 Classic III mü? Classic III dizel getirmiyorlar artık, en son 40-41 e veriyorlardı onu. Şimdi benzinli var sadece classic'lerde, onlarında 33-35 listesi var. Mertol beyin kastettiği yeni astra 1.6 benzinli 115 lik baz modeli 38-39 gibi veriyorlar. Yalnız baz modeli bile 17" ve alaşım jant görünümlü bir çelik jant ve kapağa sahip. Diğer donanımlarda fena değil, bol donanım takıntısı olmayanlar için yeterli donanıma sahip. Bir ara düşünmedim değil, hatta geçen dediğim yıl sonundaki nakit ihtiyacım için aracı rakamsal olarak küçültmem gerekirse olabillirde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83814 Classic III dizel getirmiyorlar artık, en son 40-41 e veriyorlardı onu. Şimdi benzinli var sadece classic'lerde, onlarında 33-35 listesi var. Mertol beyin kastettiği yeni astra 1.6 benzinli 115 lik baz modeli 38-39 gibi veriyorlar. Yalnız baz modeli bile 17" ve alaşım jant görünümlü bir çelik jant ve kapağa sahip. Diğer donanımlarda fena değil, bol donanım takıntısı olmayanlar için yeterli donanıma sahip. Bir ara düşünmedim değil, hatta geçen dediğim yıl sonundaki nakit ihtiyacım için aracı rakamsal olarak küçültmem gerekirse olabillirde Ben o arabayı gördüm şerefsizim cillop araba..Kırmızısı da hazırda vardı. 38.5 gibi veriyorlardı. Baz donanımı bile focusların kat kat üstünde, estetik olarak daha güzel . Yemişim 60binlik dizel focusun ekonomisini 38lik arabadan nasıl daha avantajlı olabilir anlamıyorum benzinli istediği kadar çok yaksın. Fakt işte tüm yollar focusa çıkıyor. Golf eski teknoloji düz viteste asla ESP yok. Yenisi eylülde parisle birlikte satışa çıkar diyorlar. Eee zaten bir aranbanın herşeyi çok iyi olup fiyatı da makul olmuyor. GMin şasi teknoloji oyuncaklar iyi ama motorları eski teknoloji. Fordun atm benzinlisindeki çift kam zamanlaması yok, turboları düşük atelet turbo+direk enjeksiyon değil. Zaten 1 yıl içinde buna geçeceklerini açıkladılar. Belki finishingi falan kötüdür , tasarım görecelidir (ki ben özellikle HB ve SW çok seviyorum) ama dizel-atmosferik ve küçük hacim turbo benzinli (1.0 ve 1.6) motor teknolojisinde ve arka süspansiyonda en iyisi FORD bu üçü arasında.Ford da otomatik şanzımanda geri ki ben zaten düzcüyüm.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83858 Yahu atmosferik motorun teknolojisini yerim. Alayı tırt zaten. Şu an o sınıfta en mantıklı araba Astra 1.6 115 lik benzinli. Bizzat kendim pazarlıkla 37400 fiyat aldım. Metalik boya dahil. Arabada var ellerinde. ESP perde havayastığı falan filanda var. E kasa da yeni.. Alınıbiliritesi çok yüksek bir araç şu an. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_83867 Yahu atmosferik motorun teknolojisini yerim. Alayı tırt zaten. Şu an o sınıfta en mantıklı araba Astra 1.6 115 lik benzinli. Bizzat kendim pazarlıkla 37400 fiyat aldım. Metalik boya dahil. Arabada var ellerinde. ESP perde havayastığı falan filanda var. E kasa da yeni.. Alınıbiliritesi çok yüksek bir araç şu an. Metalik boya farkıda almıyorlar sanırım astralarda . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl Yazar comment_97233 Ancak gelebildim test için. Merak edilen birsey ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97235 Ben cumartesi full otm. dizelini test ettim, yakıt tüketimini ve reno gibi direksiyonunu görünce koşa koşa forda gittim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97236 Radyo'da çıkan "ceed" reklamı deli ediyor beni,o nasıl bir ses tonudur,tüylerim ürperiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97240 Radyo'da çıkan "ceed" reklamı deli ediyor beni,o nasıl bir ses tonudur,tüylerim ürperiyor Kıl olduklarınız başlığına ben de yazmıştım o reklamı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201213 yıl comment_133033 Yeni KİA ları tasalayan kişi bmw, audi gibi firmaların araçlarını tasarlayan kişiymiş. İsmini unuttum, google yazsak çıkar gerçi. Bugün yolda bi tane beyaz ceed gördüm, açıkcası hayran kaldım, özellikle led farlarına. Ama soracak olursanız, o fiyata gider az kullanılmış audi A3 yada bmw 1.16 alırım Kasım 10, 201213 yıl Murat T. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133646 kianin su an ki tasarimcisi auidinim eski bas tasarimcisidir. Eleman yaklasik 5 yildan beri kiada calismaktakta. Kianin dizellerde kullandigi otomatik viteslerde tam otomatik. Adamlarin zaten az yakit harcatma gibi iddialari yok. Sadece dizellerde konfor pazarliyorlar. Kullanicilarin cogu oldukca memnun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133652 kianin su an ki tasarimcisi auidinim eski bas tasarimcisidir. Eleman yaklasik 5 yildan beri kiada calismaktakta. 1953 doğumlu Peter Schreyer. VAG grubunda 25 yıl geçirdi, Prestijli Almanya Tasarım Ödülü ve Giugiaro ve Pininfarina'dan sonra İngiltere Kraliyet Sanat Okulunun fahri doktoru seçilen üçüncü otomobil sektörü tasarımcısı. Hala Almanya'da yaşıyor, yılda 20 kez Seul'a uçuyor. Kia'da büyük bir değişim sağladığı açık. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın