Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mesut Fidanoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mesut Fidanoğlu tarafından yazılan her şey

  1. Evet, Kitin içinde kısa farlar ile bağlantı aparatı da geliyor.
  2. Ben aldım ve kendim taktım. 2 aydır kullanıyorum ve herhangi bir problem çıkmadı. Fırsat bulabilrsem fotoğraf eklemeye çalışacağım.
  3. BRC'nin ( muhtemelen diğer markaların da ) LPG kitleri stop-start ile uyumludur. Problem olacağını sanmıyorum.
  4. Önder Bey, Ben de arabama Ford Başer servisinde Prins LPG Taktırmayı düşünüyorum. Aracınızla ilgili son bilgileri ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
  5. 14 aylık aracım 20.600 km'de. Sanırım, benzinli bir araç için fazla yol katediyorum.
  6. Geçen yıl Ekim ayında aldığım arabamın kredisini Nisan ayında kapatmıştım. Krediyi kapattığım gün Ruhsat yanımda olmadığı için Rehin yazısını kaldıramamıştım. e-devlet'ten kontrol ettiğimde halen aracın üzerinde rehin yazısı görünüyor. Bu nedenle; sistemden otomatik kalkacağını sanmıyorum. ;
  7. İnşallah hep olumlu olur Bu arada; ECU Sigorta Kutusunun üzerine monte edilmiş görünüyor. Sigorta Kutusunu açma ihtiyacı oluştuğunda sıkıntı çıkarmaz mı?
  8. Hayırlı olsun. Temiz bir montaj olmuş gibi görünüyor. Belki, 40 lt lik bir depo kullanarak daha fazla bagaj alanı koruyabilirdiniz. Kisa ve orta vadede tecrubelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
  9. Bu tür inceleme sonuclarını gördükçe arabama hakettiği kadar deger vermediğimi dusunuyorum. Bravo Focus'a!
  10. Peki, Bu bültenleri biz nasıl yorumlamalı-aksiyon almalıyız?
  11. Kısa ve Orta dönemli deneyimlerini de paylaşmaya devam etmeni bekliyoruz.
  12. Aracımı hafta sonu 15 bin bakımını götürdüm. Bakım haricinde, sağ aks keçesinde yağ kaçağı olduğunu ve garanti kapsamında değiştirdiklerini söylediler. Şimdi, bu konuyu görünce kronik bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Konuyu takipte olacağım.
  13. Dedikodudan biraz daha fazlasını öğrenmek istemiştim. Bu konularla yakından ilgilenen biri olarak sana sordum. Sahi, gelmeyecek mi?
  14. 1.0 EcoBoost + PowerShift kombinasyonunun gelme tarihi netleşti mi?
  15. Ekim 2011'den beri 9.500 km yapmışız
  16. Bu, 1.5 desibel - depremde olduğu gibi 5.5 ile 7 arasındaki kat be kat yüksek şiddet anlamına mı gelir?
  17. Haklı olabilirsiniz. Benzer şekilde, Golf 1.6 102 hp modeli de Almanya'da fabrika çıkışı LPG'li satılıyor. Ülkemizde de yıllardır LPG ile uyumluluğu konusunda efsane olmuş bir motordur. Gerçi siz bunları zaten biliyorsunuzdur. 115 hp'lik Ti-VCT'lerde LPG ile ilgili sorunlar olduğunu biliyorum. Almanya sitesinde 125 hp'liklerin LPG opsiyonuyla satıldığını görünce bu motorlarda iyileştirme yapılmış olabileceğini düşündüm. Görünen o ki; bir süre daha beklemek ve bu motorların LPG deneyimlerini takip etmek iyi olacak.
  18. En çok yakıştırdığım renk; İngiltere Ford sitesinde yazdığı gibi " Panther Black"
  19. Almanya Ford sitesinde ( ford.de ) 1.6 l ti-VCT motoru fabrika çıkışı LPG'li satılıyor. Bu da, alacağınız aracın LPG uyumu konusundaki şüphelerinizi gidermelidir. Daha kolayı, Ankara'daki diğer bayileri de arayıp garanti kapsamında LPG dönüşümü yaptırabileceğiniz bir bayi bulabilirsiniz. Benim de beklentim, yakın zamanda EcoBoost + PowerShift opsiyonlu Focus alabilmekti. Fakat, 1 yıl daha böyle bir seçeneğimiz olmayacak. Bu durumda, 1.6 l ti-VCT + PowerShift + LPG hem ekonomik hem de konforlu bir sürüş için en güzel seçenek olacaktır.
  20. Moderatörün ilgilenmesi güzel. Teşekkürler.
  21. Değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Merak ettiğimden daha fazlasını öğrendim. @Cem, @Cenk bu bilgileri diğer forumda paylaşabilir miyim?
  22. Merhaba, donanımhaber forumunda Focus III 1.6 125ps motorlarda performans problemi olduğu, özellikle yokuşlarda kalkış problemleri olduğuna dair bir tartışma var. Son mesajda, benzinli araç satışının bu nedenle durdurulduğu söylenmiş. Kendi aracımda eski aracım(Fiat Bravo 1.4 T-Jet)'a göre performans düşüklüğü hissetsem de genel olarak Focus'un performansından memnunum. Bu motor ile ilgili performans problemi yaşayan var mı? Alıntı: Merhaba, Yeni focus almak için araştırma yapıyorum. Bayiden aldığım bilgiye göre şuan benzinli araç satışı yokmuş, araç bulunamıyormuş. Sebebini sorduğumda ilk serilerde performans problemi çıktığını bu sebeple benzinli siparişlerini durdurduklarını söylediler. Sorun yaşayanlar bir servise sorsunlar bakalım ne diyecekler? Şuan bu sebeple dizeline yöneldik....
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.