May 18, 201214 yr comment_78481 Arkadaşlar merhaba, Powershift benzinli araçlar LPG ye dönüşebiliyor mu sağlıklı oluyor mu, supap erimelerinden bahsedilmişti. Bu sorun aşıldı mı ? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Report
May 18, 201214 yr comment_78483 Güzel soru Bu arabayı almayı düşünüyorum bakalım ne cevaplar gelecek Report
May 18, 201214 yr Author comment_78485 Bu arabayı ben de alacaktım . Ama benzinlisini kullanamazdım . Lpg dönüşümü yaptıracaktım . Servise sordum önermedi. Supap erimesi olabileceğini söyledi . Cesaret edemedim Diesel Manuel aldım . Ama Powershift şanzumanı isterdim. Report
May 18, 201214 yr comment_78488 önder bey bişey sormak istiyorum o sis farı çerçevelerini nerden kaça aldınız acaba ? Report
May 18, 201214 yr Author comment_78489 önder bey bişey sormak istiyorum o sis farı çerçevelerini nerden kaça aldınız acaba ? sis farları sonradan takıldı Ankara Tur oto Report
May 18, 201214 yr Author comment_78530 ne kadar ? Konuyu değiştirmeyim diye özelden cevapladım . Report
May 18, 201214 yr comment_78532 Önder abi(samimiyetinize güvenerek yazıyorum) hoşgeldiniz öncelikle, 125 bg motorlar için LPG dönüşümü gayet sağlıklı, bir sıkıntı yoktur. İyi bir LPG sistemi ile güvenle kullanabilirsiniz. Daha supab eritmiş focus duymadım. Profil resmi kısmına sadece kendi resmimizi kullanıyoruz. Kaldırıyorum. Report
May 18, 201214 yr comment_78555 Önder abi(samimiyetinize güvenerek yazıyorum) hoşgeldiniz öncelikle, 125 bg motorlar için LPG dönüşümü gayet sağlıklı, bir sıkıntı yoktur. İyi bir LPG sistemi ile güvenle kullanabilirsiniz. Daha supab eritmiş focus duymadım. Profil resmi kısmına sadece kendi resmimizi kullanıyoruz. Kaldırıyorum. hasan tüp takıldıktan sonra yol bilgisayarında herhangi bir değişiklik,iptal gibi bir durum oluyor mu?biliyor musun? Report
May 18, 201214 yr comment_78595 hasan tüp takıldıktan sonra yol bilgisayarında herhangi bir değişiklik,iptal gibi bir durum oluyor mu?biliyor musun? Yol bilgisayarında değişiklik aslında olmuyor ama değerler yanlış oluyor. 1.2-1.5 kat daha az gösteriyor yol bilgisayarı. Diğer özelliklerinden faydanılabilir gene. Report
May 18, 201214 yr comment_78601 Konu lpg kısmına taşınmıştır. Lpg ile ilgili şirketlere sormak lazım, şuan sitemizde lpg'li powershift'e sahip aktif üyemiz bulunmuyor. Report
May 19, 201214 yr comment_78809 Almanya Ford sitesinde ( ford.de ) 1.6 l ti-VCT motoru fabrika çıkışı LPG'li satılıyor. Bu da, alacağınız aracın LPG uyumu konusundaki şüphelerinizi gidermelidir. Daha kolayı, Ankara'daki diğer bayileri de arayıp garanti kapsamında LPG dönüşümü yaptırabileceğiniz bir bayi bulabilirsiniz. Benim de beklentim, yakın zamanda EcoBoost + PowerShift opsiyonlu Focus alabilmekti. Fakat, 1 yıl daha böyle bir seçeneğimiz olmayacak. Bu durumda, 1.6 l ti-VCT + PowerShift + LPG hem ekonomik hem de konforlu bir sürüş için en güzel seçenek olacaktır. Report
May 19, 201214 yr comment_78866 Hayır, o motorun herşeyi demiyim birçok şeyi farklı ve metal karışımları subaplar her detayı lpg için dönüştürülmüşüdür.. yani uyumluluk başka ona uygun üretmek başka.. Bunu karıştırmayınız. Report
May 22, 201214 yr comment_79591 ankarada duyulmuş iki bayiye sordum. birisi focus 3 lere lpg takmıyoruz dedi, diğeri hem brc my11 hem de prins (valve care) taktıklarını söylediler. sahibinden.com da brcli ve prins lpgli focus 3 ler satılmaya başlamış zaten. ancak mocan otonun neden takmadığını hala merak ediyorum. sait usta ise diğeri. tabi bu 125 hp olan araçlar için geçerli. ecoboost için belki yeni çıkacak brc ldi veya bulabilirseniz vialle lpdi uygun olabilir. Edited May 22, 201214 yr by yusuf terzi Report