Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
This message will be deleted after you register.

Focus 3 Lpg Dönüşümü

Featured Replies

Arkadaşlar merhaba,

Powershift benzinli araçlar LPG ye dönüşebiliyor mu sağlıklı oluyor mu,

supap erimelerinden bahsedilmişti.

Bu sorun aşıldı mı ?

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Replies 124
  • Views 59.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Kerem herkesin kendi tercihidir; biz buna karışamayız. Ayrıca bugün piyasada 150-200 milyarlık mercedeslerde BMW lerde koca koca jeeplerde bile LPG var. Ayrıca arkadaşımız powershift keyfini daha ek

• Aydın Baran
    Aydın Baran

O kadar para veripte- taktırmıcaksın dersen kusura bakarım Kerem; daha konforlu daha iyi araçlara binmek herkesin hakkı ve bunu daha ekonomik hale getirme şansı varsa tabiiki değerlendirilir. Benzi

• sürücülerin nasıl bir araç alıp nasıl kullanacakları kendi tercihleri yorum yaparken biraz daha dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum. O kadar para veripte lpg taktırılırmı aslında o kadar para falan

• Author

Bu arabayı ben de alacaktım . Ama benzinlisini kullanamazdım . Lpg dönüşümü yaptıracaktım . Servise sordum önermedi. Supap erimesi olabileceğini söyledi . Cesaret edemedim Diesel Manuel aldım . Ama Powershift şanzumanı isterdim.

önder bey bişey sormak istiyorum o sis farı çerçevelerini nerden kaça aldınız acaba ?

• Author

önder bey bişey sormak istiyorum o sis farı çerçevelerini nerden kaça aldınız acaba ?

sis farları sonradan takıldı Ankara Tur oto

• Author

ne kadar ?

Konuyu değiştirmeyim diye özelden cevapladım .

Önder abi(samimiyetinize güvenerek yazıyorum) hoşgeldiniz öncelikle, 125 bg motorlar için LPG dönüşümü gayet sağlıklı, bir sıkıntı yoktur. İyi bir LPG sistemi ile güvenle kullanabilirsiniz. Daha supab eritmiş focus duymadım. :)

Profil resmi kısmına sadece kendi resmimizi kullanıyoruz. Kaldırıyorum.

• Author

Araç Resmi Konusunu Bilmiyordum kusura bakmayın .

Önder abi(samimiyetinize güvenerek yazıyorum) hoşgeldiniz öncelikle, 125 bg motorlar için LPG dönüşümü gayet sağlıklı, bir sıkıntı yoktur. İyi bir LPG sistemi ile güvenle kullanabilirsiniz. Daha supab eritmiş focus duymadım. :)

Profil resmi kısmına sadece kendi resmimizi kullanıyoruz. Kaldırıyorum.

hasan tüp takıldıktan sonra yol bilgisayarında herhangi bir değişiklik,iptal gibi bir durum oluyor mu?biliyor musun?

hasan tüp takıldıktan sonra yol bilgisayarında herhangi bir değişiklik,iptal gibi bir durum oluyor mu?biliyor musun?

Yol bilgisayarında değişiklik aslında olmuyor ama değerler yanlış oluyor. 1.2-1.5 kat daha az gösteriyor yol bilgisayarı. :) Diğer özelliklerinden faydanılabilir gene. :P

Almanya Ford sitesinde ( ford.de ) 1.6 l ti-VCT motoru fabrika çıkışı LPG'li satılıyor.

Bu da, alacağınız aracın LPG uyumu konusundaki şüphelerinizi gidermelidir.

Daha kolayı, Ankara'daki diğer bayileri de arayıp garanti kapsamında LPG dönüşümü yaptırabileceğiniz bir bayi bulabilirsiniz.

Benim de beklentim, yakın zamanda EcoBoost + PowerShift opsiyonlu Focus alabilmekti. Fakat, 1 yıl daha böyle bir seçeneğimiz olmayacak.

Bu durumda, 1.6 l ti-VCT + PowerShift + LPG hem ekonomik hem de konforlu bir sürüş için en güzel seçenek olacaktır.

Hayır, o motorun herşeyi demiyim birçok şeyi farklı ve metal karışımları subaplar her detayı lpg için dönüştürülmüşüdür..

yani uyumluluk başka ona uygun üretmek başka..

Bunu karıştırmayınız.

ankarada duyulmuş iki bayiye sordum. birisi focus 3 lere lpg takmıyoruz dedi, diğeri hem brc my11 hem de prins (valve care) taktıklarını söylediler. sahibinden.com da brcli ve prins lpgli focus 3 ler satılmaya başlamış zaten. ancak mocan otonun neden takmadığını hala merak ediyorum. sait usta ise diğeri. tabi bu 125 hp olan araçlar için geçerli. ecoboost için belki yeni çıkacak brc ldi veya bulabilirseniz vialle lpdi uygun olabilir.

Edited by yusuf terzi