Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Lpg Dönüşümü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,Cemil Bey,

BRC marka sistem, kaça mal oldu?Dönüşüm Bursa da oldu galiba?

• Yanıt 124
  • Görüntüleme 59,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kerem herkesin kendi tercihidir; biz buna karışamayız. Ayrıca bugün piyasada 150-200 milyarlık mercedeslerde BMW lerde koca koca jeeplerde bile LPG var. Ayrıca arkadaşımız powershift keyfini daha ek

• O kadar para veripte- taktırmıcaksın dersen kusura bakarım Kerem; daha konforlu daha iyi araçlara binmek herkesin hakkı ve bunu daha ekonomik hale getirme şansı varsa tabiiki değerlendirilir. Benzi

• sürücülerin nasıl bir araç alıp nasıl kullanacakları kendi tercihleri yorum yaparken biraz daha dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum. O kadar para veripte lpg taktırılırmı aslında o kadar para falan

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar son yakıt verilerimi paylaşmak istiyorum sizinle arabam 12000'de bugün 33 lt lpg ile çoğunluğu şehir içi olmak üzere şehir dışı kısmıysa yokuşlarla dolu bir bölgede gaza da çekinmeden bastığım ve bazen klima açtığım halde tam 480 km gitmiş bulunmaktayım, yani km başına 19,16 kuruş yakmış. 33 lt lpg alıyor depom (40'lık depo) burada 92 TL tutuyor bir depo bir dahakine sakin kullanıp daha fazla km yapmayı deneyeceğim.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,Cemil Bey,

BRC marka sistem, kaça mal oldu?Dönüşüm Bursa da oldu galiba?

BRC MY11 sistem 1900 tl 200 peşin 1700 9 taksit 

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar focus 3 125 powershift aracim var 2015 model  4500 km de.lavato mu yoksa brc mi tercih  yapamadim önerilerinizi bekliyorum selamlar 

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Hakan Torun said:

Arkadaşlar focus 3 125 powershift aracim var 2015 model  4500 km de.lavato mu yoksa brc mi tercih  yapamadim önerilerinizi bekliyorum selamlar 

Profil fotoğrafınız kurallara uygun değildir. Yüzünüz ön planda olacak şekilde olmaldır, aksi halde silinir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.