Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201412 yıl comment_227481 teşekkürler kubilay bey. Dün araştırırken öğrendim lpg takılırken bir yağlama düzeneği oluyormuş, onuda monte edildiğinde motora fayda sağlıyormuş. Bazı brc ciler uyguluyorlarmış, bu konu hakkında bilginiz var mı? yağlama sistemi yerine brc de arkadaşında dediği gibi vsr sistemi var yağlama sistemini araştırmıştım faydası olur diyen de var işe yaramaz para tuzağı diyende benim arabada yok yağlama sistemi vsr aktif 3000 devirden sonra gerektiğinde benzin takviyesi var ankara da ikamet ediyorsanız brc mavi denizlere bir uğrayın ostim de mahir beyle yada tuncay beyle bir görüşün bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201412 yıl comment_227551 Bendede ayni sorunlar olmustu pipo iptali ile sorun kalmadi alparslan bey merhaba motor içi lpg montaj resimlerinizi paylaşırmısımız (özellikle regülatör ve enjektör manifolt bağlantı bölgesi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_230930 arkadaşlar aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum Prince markayı çok öneriyorlar Prince in 2 çeşidi var biraz daha performanslı olanı 2500 Silver modeli diye bi model var ki herkes fiyatından dolayı bunu taktırıyor fiyatı peşin 1900 civarı ... prince nasıl bir marka kullanan varmı ... problemsiz kullandığınız ve memnun kaldığınız marka ve fiyat önerilerinizi alabilirmiyim ... Mart 24, 201412 yıl Erkan Baldemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_231034 Prins piyasadaki en kaliteli ve en prestijli markalardan biri olarak bilinir. Otomobil sektöründe mercedes neyse prins lpg sektöründe odur,derdi sanayideki bir usta,Allah rahmet eylesin... Bildiğim kadarıyla mercedes,bmw,volvo,audi tarzı premium kabul edilen araçlar %99 bu markayı ve kitlerini tercih ediyorlar. Özellikle mercedes forumlarını dolanırsanız kullanıcıların hatırı sayılır bir kısmının oldukça memnun olduğunu görürsünüz. VSI sistem sanırım pahalı olan ve onda ek olarak yağlama özelliği var silverline'a göre. Prins bütçe uygunsa ilk önerilen ve çoğu kesim için düzgün montajla bir daha arkaya baktırmayan bir marka,tabi önemli husus markadan önce montaj buna dikkat. Montajı iyi olan bir kitin özellikle prins kitlerinin kullanıcısını fazlasıyla tatmin edeceği kanısındayım bende. Markadan önce kendinize işinin ehli bir usta bulun, eğer varsa böyle bir usta ve bütçede prins için uygunsa ekonomik bir focus sizi bekliyor olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_231054 Semih kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim VSI için uygun fiyat alırsam kafamdaki o ama asıl kafamdaki aracın garanti dışına çıkıyor olması bunu Prinsin verdiği garanti telafi edermi ne gibi sorunlar yaşarım diye de ayrıca düşünmüyor değilim ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl comment_232729 aracıma bugün pipo iptali yaptırdım ve en uygun yerden manifolt delindi (küçük kertmeler vardı yarım saniyelik yakıt kesilmesi gibi) sorun çözüldü 2 a ya yazı çazdım hemen montaj yapan bayi geri dönüş yaptı ve sorun çözüldü 33 litre lpg 400 km yol şehir içi araç yol bil.7.0 gösteriyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl comment_232732 33 litre lpg 400 km yol şehir içi Emin misiniz bu değerden? Türkiye'de bu değeri şehir içinde yakalayan ilk defa duyuyorum. Şehir dışı deseniz tamam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl comment_232791 Emin misiniz bu değerden? Türkiye'de bu değeri şehir içinde yakalayan ilk defa duyuyorum. Şehir dışı deseniz tamam... 100-110 km üstüne çıkmadan ortalama 2000-2500 devir vites değiş. fazla trafik olmayan bölgelerde kullanıyorum durum bu yanlışlık yok şehir dışında 100-110 km hız 5.7 litre benzin buda 5.7x1.15=6.6 litre lpg yapar 33 litre lpg ile 500 km yol yapar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237360 Bendede ayni sorunlar olmustu pipo iptali ile sorun kalmadi Alparslan bey aynı sıkıntıyı bende çekiyorum,bujilerden kaynaklanabileceğini söylediler 30000 bakımında bujiler değişti fakan sıkıntı devam ediyor. şimdi bobinde sıkıntı var deniliyor. pipo iptalinden bahsettim ustalara alakası olduğunu düşünmüyoruz diyorlar.siz sorunu nasıl çözdünüz aceba? neden piponun sıkıntı çıkaracağını düşündünüz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237365 Alparslan bey aynı sıkıntıyı bende çekiyorum,bujilerden kaynaklanabileceğini söylediler 30000 bakımında bujiler değişti fakan sıkıntı devam ediyor. şimdi bobinde sıkıntı var deniliyor. pipo iptalinden bahsettim ustalara alakası olduğunu düşünmüyoruz diyorlar.siz sorunu nasıl çözdünüz aceba? neden piponun sıkıntı çıkaracağını düşündünüz. Gökhan bey ben bu sorunla ilgili direkt olarak brc distribütörü ile görüştüm focuslarda bu sorunla karsilatiklarini pipo iptali ile sorunun cozuldugunu soylediler gerçektende pipo optali ile sorun çözüldü. Bence aracınız la oynatmayın direkt pipo iptali ile araciniza keyifle binin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237370 Gökhan bey ben bu sorunla ilgili direkt olarak brc distribütörü ile görüştüm focuslarda bu sorunla karsilatiklarini pipo iptali ile sorunun cozuldugunu soylediler gerçektende pipo optali ile sorun çözüldü. Bence aracınız la oynatmayın direkt pipo iptali ile araciniza keyifle binin aynı sorun mu aceba bendekide. düşük devirden ziyade hızlanmaya çalışırken ufak bir tekleme yapıyor arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237371 aynı sorun mu aceba bendekide. düşük devirden ziyade hızlanmaya çalışırken ufak bir tekleme yapıyor arada Evet hızlanırken tekleme anlık güç kesintisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237373 Evet hızlanırken tekleme anlık güç kesintisi ben yetkili servislerin pipodan kaynaklanmasına ihtimal vermemesinden dolayı kararsın kaldım.yardımınız için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237628 ben yetkili servislerin pipodan kaynaklanmasına ihtimal vermemesinden dolayı kararsın kaldım.yardımınız için teşekkürler. arkadaşım gerçekten alparslan beyin dediği gibi pipo iptali kesin çözüm benim belli belirsiz çok az yapıyordu ben servise direk pipo iptalini yapın araştırmaya gerek yok dedim ve çok iyi bir usta benzin enjektörüne en yakın ve aynı açıda uzun sipsi ile montajı tamamladı tekrar kalibrasyon yaptı vsr 3500 geçiş ısısı 35 derece enjektör hortum boyları eşit boyda ve mümkün olan en kısa boyda takıldı sonuç mükemmel resimlerini yüklemek istedim ama beceremedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201412 yıl comment_237801 arkadaşım gerçekten alparslan beyin dediği gibi pipo iptali kesin çözüm benim belli belirsiz çok az yapıyordu ben servise direk pipo iptalini yapın araştırmaya gerek yok dedim ve çok iyi bir usta benzin enjektörüne en yakın ve aynı açıda uzun sipsi ile montajı tamamladı tekrar kalibrasyon yaptı vsr 3500 geçiş ısısı 35 derece enjektör hortum boyları eşit boyda ve mümkün olan en kısa boyda takıldı sonuç mükemmel resimlerini yüklemek istedim ama beceremedim. ilginiz için teşekkürler.ilk fırsatta bende iptal ettirecem artık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın