Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Aylin hanım hoşgeldiniz, bir mesaj atmıştım size. merhaba engin bey evet bgun bakabıldım mesajınıza cozdunuzmu sorunu yoksa servis danısmanını arıttırmamı ıstermısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 yakup şimdi hesapladım bızım bu aykı 1500 tl takas destek ındırımı trend-x için gecerli değil mesela peşin fiyatı 51.300 e geliyor. style 51.700 dü 1000 tl değil arasındaki fark. Çıktı mı fiyatı ? Ben buna göre konuşuyorum; Trend 95'lik 5k 53.580 tl Trend x nakit listesi bu civarda ise sorun yok yani bu donanımda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Çıktı mı fiyatı ? Ben buna göre konuşuyorum; Trend 95'lik 5k 53.580 tl Trend x nakit listesi bu civarda ise sorun yok yani bu donanımda. internette belirtilmiyor sadece bayilere gönderildi p.tesi belirtilir. ama 9 temmuza kadar devam eden takas destek kampanyasından(1500) TL trend-x faydalanamıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) internette belirtilmiyor sadece bayilere gönderildi p.tesi belirtilir. ama 9 temmuza kadar devam eden takas destek kampanyasından(1500) TL trend-x faydalanamıyor Aylin hanım sony ses sitemi ne durumda bir haber varmı.Varsada ayriyetten servisten temin edebilecekmiyiz? Temmuz 2, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Aylin hanım sony teyp ne durumda bir haber varmı henuz yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 (düzenlendi) Niye yavvv adam size trend fiyatına hatta daha ucuza trend X veriyor . Daha ne olsun..Herkes donanım meraklısı değil ki . 1.0T trendX 1.6 trend fiyatına olsa mükemmel olur.. Bence de... Aslında lansman için Trend X'i 44-46 civarına verseler gerçekten iyi bir başlangıç olur. Ancak ben 48-50 arası bir fiyat bekliyorum. Trend X 95 TDCi için 54 civarında olduğunu düşünerek... Aslında donanım olarak bence de yeterli, alaşım jant, hız kontrol sistemi, renkli camlar, sis farları. Temmuz 2, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 merhaba engin bey evet bgun bakabıldım mesajınıza cozdunuzmu sorunu yoksa servis danısmanını arıttırmamı ıstermısınız? Aslında sorun yok önemli ve faydalı bir şey ise uğrayıp yaptırırım. 15 gün daha Istanbul dışındayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Eğer hatalı haber değilse Yeni Focus'u segmentinde öne çıkaran bu aktif güvenlik donanımları Tekno Paket dahilinde 4.500 TL'lik rekabetçi fiyatı ile opsiyonel olarak satışa sunuluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Smart paketin icerigi ve fiyati belli oldu mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Smart paketin icerigi ve fiyati belli oldu mu acaba? Bugün bekleniyor . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 henüz belli olmadı, ama araclar geliyor 4-5 adet atıldı stoga smart ve tekno olarak ıcerıklerı henuz acıklanmadı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 İstanbula gittim geldim ve şerit takip asistanının o kadardagerekli bişey olmadığını anladım...Zırt pırt şerit değiştiriyorsunuz uzun yolda,sollarken viraj alırken,direksiyonun her şerit ihlalinde titrediğini falan düşündümde acayip sinir bozucu olur herhalde,devre dışı bıraksak bu seferde neden para verdikte bu özelliği aldık diye hayıflanacağız...Şehir içinde ise zaten gereksiz bişey... Bence Kör nota sistemi en kullanışlı donanım bu yeni özellikler arasında,onuda zaten benim arabaya adapte edebiliyorlarmış,sadece aynaların camları değişecek,arka park sensörlerine bağlanıyormuş aynadaki sarı ışık uyarı bağlantıları....Sony için ise çokda meraklı değilim,bana şu andaki müzik sistemide gaaayet yeterli geliyor,hatta sonynin piyano black boyasının çizilmesi lekelenmesi sorunu da yok bende,sony mony istemem ben....Keşke start-stop ve kör noktam olsaydı diyorum sadece....Bakalım onlarıda bir şekilde halletcem....) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Şerit takip zırt pirt titreten birsey degil ki, kasti geçişleri anlıyor ve hassasiyet seviyesi var kapatmak gerekmez. Bir önceki seyahatinde gerekli dedin diye okumuştum sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Bence şerit takip asistanı nerdeyse üst segmente uzanan bir donanım ve bu sınıfta erişebilmek güzel bişey, ve yine bence umarım hiç birimiz ihtiyaç duymaz şerit takip asistanı hayati dokunuşlar yapabilir, güzel bir donannım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Tabi ki güzel ülkemizde megane dahil sunmaya başladı astrada da yerleri hazır yakında sunarlar golf keza öyle Sınıf farkı artık daha değişik seylere kayıyor.. Bir sonraki Focus mesela apayrı karoser mimarisi ve yapısı ile gelecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap