Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2024 Yılında Sıfır Araçta MTV Ödenme Durumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2024 ilk yarı için öder, Temmuzu alıcıya kitler. Öyle biliyorum.

Yanıtlama zamanı:

2023 eylülde aldığım honda scooterın mtv sini bana ödettiler hatta söylemediler bile e devlette görmüştüm, otomobillerde aynıdır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Opel de ödedi Corsa'yı son günde 🙂 Tekliflerinde de yazıyordu. 

Ben Ford alırken fiyat teklifinde ne yok diye eksik aramadım MTV yokmuş meğer ve birçok bayi böyle yapıyor gibi bir şey söylediler.

Türkiye geneli bir anket yapacağım elimden geldiğince.

Yanıtlama zamanı:

Ben aldığımda Haziran ayıydı. Temmuz başı teslim olur diye onlara kitlemiştim ikinci taksidi. Öyle kalmış aklımda.

A.Coşar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı:

Opel de ödedi Corsa'yı son günde

2023 Ağustos'ta Corsa'yı alırken benim de ilk mtv'yi ödemişlerdi. Hatta noterde ruhsat çıkarırken ki masrafını da ben ödemiştim sonra banka hesabıma parayı gönderdiler. Sanırım markadan markaya değişiyor.

Yanıtlama zamanı:

İçinde bulunulan 6 aylık taksit ödenir genelde. Ödenir derken ücret içinde tescil masrafı olarak yer alır aslında. Şimdiye kadar hiçbir sıfır araçta ödemedik.

5 saat önce, Adem Kazıl yazdı:

2023 eylülde aldığım honda scooterın mtv sini bana ödettiler hatta söylemediler bile e devlette görmüştüm, otomobillerde aynıdır.

Ben de ödemiştim. Bayiler burnunda kıl aldırmıyor zaten. 😀

Yanıtlama zamanı:

hiç kontrol etmedim.  merak ettim (içime korku da düştü). 8 nisanda teslim almıştım arabayı

lanet olsun. ödememişler.

3500 tl görünüyor taksit

Ali Gök tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ayıp etmiş Ford.

Geçen yıl bir arkadaşın Nisan ayında aldığı aracın ödenmemişti, Peugeot idi sanırım, bayiye arayıp söyle dedim öyle de yaptı ve bayi ödedi Ocak mtv yi.

Yanıtlama zamanı:

Geçen yıl mayıs ayında alınan Subaru Solterra için ödemediler, sözleşmede yoktu zaten. Biz ödedik. 

Yanıtlama zamanı:

Bu son yıllarda olan bir durum. Bazi firmalar ödemiyor . Bazıları ödüyor. BUradan araba alacakların kulağına küpe olsun. Alırken en temel şeyleri bile konuşmak sözleşmeye yazdırmak lazım.

Eskiden anahtar teslim diye bir kavram vardı (Dingiliz OTR =on the road diyor hani) . Bu yasal olarak trafiğe çıkabilecek araba demektir.  Yani arabada bulunması gereken trafik seti , yangın tüpü, zorunlu sigorta, MTV , ruhsat plaka her şey dahildi. Fakat pek sayın hükümetimiz önce büyük Sigorta şirketlerinin lehine (vatandaşın aleyhine ) zorunlu sigortayı serbest bırakınca ; anahtar teslim kavramı kafadan kadük oldu. Çünkü firmalar kime ne kadar zorunlu sigorta çıkacağını bilmediğinden fiyat teklifinde bu yer almıyor. Oradan girince trafik setini yangın tüpünü MTV yi herşeyi çıkardılar. Artık firmalar arabaları on the road yani anahtar teslimi vermiyor. Dolayısıyla bunları ödeyemeyebiliyor. 

Yanıtlama zamanı:

Bildiğin üç kağıt, bayiler iyice leş oldu. Son iki senede üç kuruşluk ahlakları da açıktan para alma vs vs derken yok oldu. Bende sormaya çekiniyorum, tansiyonum çıkmasın diye açıp sorasım gelmiyor valla. 

Yanıtlama zamanı:
17 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Ayıp etmiş Ford.

Geçen yıl bir arkadaşın Nisan ayında aldığı aracın ödenmemişti, Peugeot idi sanırım, bayiye arayıp söyle dedim öyle de yaptı ve bayi ödedi Ocak mtv yi.

hocam pazartesi arayacağım. şansımı deneyeyim. normalde satış yapılmaması lazım. ikinci elde borcu vardır diye yapmıyorlar. borçsuzken satış yapılıyor

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Ali Gök yazdı:

pazartesi arayacağım.

Ödeyeceklerini sanmam ama aramak lazım, saçma bir uygulama.

1 saat önce, Ali Gök yazdı:

normalde satış yapılmaması lazım

Sıfır araç için geçerli değil bu durum.

Yanıtlama zamanı:

ilk 6 ayı ödediler.. 2. yi ben ödedim. hatta ek mtv ninde 2. sini ödedim yıl bitmeden.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.