Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 20197 yıl comment_501003 Anahtarsız girişe sahip olan araba hırsızlığı sayısının artmasıyla mücadele etmek amacıyla Ford, Fiesta’nın uzaktan kumandasına bir uyku modu ekledi. https://anasayfa.focusclubtr.com/ford-anahtarsiz-girisli-araba-hackerlarina-karsi-savasiyor/ Ford kumandanın içindeki yeni bir hareket sensörü, kumandanın 40 saniyeden uzun süre hareketsiz kaldığını tespit ediyor ve uyku modununa geçiyor ve böylelikle kumanda sinyal yaymayı kesiyor. Ford Fiesta ve Fiesta Van, yeni kumandaları standart olarak ekstra bir ücret ödemeden şu an sunuyor, Fiesta’nın ardından gelecek aydan itibaren Ford Focus üretimine de dahil olacak yeni kumandalar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20197 yıl comment_501115 Geriye dönük olarak bir işlem yapacaklar mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20197 yıl comment_501136 6 saat önce, Günal Y. yazdı: Geriye dönük olarak bir işlem yapacaklar mı acaba? sadece anahtar ile oluyorsa ücreti karşılığında olabilir. ayrıca Türkiye pazarında anahtarsiz giriş yok galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20197 yıl comment_501139 Bizim arabalar anahtarsız girişli. Uyku modu iyi fikir, bizde isteriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20197 yıl comment_501147 RFID korumalı anahtar kabı kullanan var mı acaba? Bizim pazarda pek bulamadım ben. Pasif bir önlem olarak öyle bir çözüm düşünülebilir diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20197 yıl comment_501166 4 saat önce, Murat Kav. yazdı: Bizim arabalar anahtarsız girişli. Uyku modu iyi fikir, bizde isteriz. Aynen bizim arabalar anahtarsız girişli.Ford'un bize bir kıyak yapması lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın