Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20197 yıl Yazar comment_500259 Almanların tutucu tavırlarını başarıymış gibi görmek ancak ticari kaygı ile kopyalanmış bir durum bence, Ford da ticari kaygısı ile ne yazık ki bu duruma düşmüş durumda. Bence kötü bir anlayış. Golf'ün arkası hep çirkin kalmış benim gördüğüm bu jenerasyon fotosundan anladığım. --21 dakika sonra eklendi-- +++++ Çin için Escape de böyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20197 yıl comment_500278 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Almanların tutucu tavırlarını başarıymış gibi görmek ancak ticari kaygı ile kopyalanmış bir durum bence, Ford da ticari kaygısı ile ne yazık ki bu duruma düşmüş durumda. Bence kötü bir anlayış. Golf'ün arkası hep çirkin kalmış benim gördüğüm bu jenerasyon fotosundan anladığım. --21 dakika sonra eklendi-- +++++ Çin için Escape de böyle Golf ün bende heyecansız tasarımını çirkin bulmuşumdur çoğu zaman, en azından hiçte alımlı hatlara sahip olmadığını düşünürüm, ama çizgilerinin bir hikayesi ve karakteri var, söylemek istediğim bu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20197 yıl comment_500311 9 saat önce, Abdussamed Acar yazdı: Sadece güzel bile olsa bir jenerasyon sonra ortaya tasarım olarak bambaşka bir şey çıkarıyorsanız, bence o şeyin adı da değişmeli diye düşünüyorum. akılda kalıcılık süreklilik elden gidiyah, o zaman. Focus mk1 = focus mk2 = centre mk3 = grubby mk3.5 = grubby plus mk4 = orqasida olaydı hangi birini hatırladık Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20197 yıl comment_500419 15 saat önce, Olcay Sert yazdı: akılda kalıcılık süreklilik elden gidiyah, o zaman. Focus mk1 = focus mk2 = centre mk3 = grubby mk3.5 = grubby plus mk4 = orqasida olaydı hangi birini hatırladık Herkes sadece mk1 ve mk 2 yi hatırlıyor zaten... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20197 yıl Yazar comment_500421 Çok yanlış bir bakış açısı bence, 20 yıl önceki araçlar arasındaki fark bugün yok ister istemez farklılık katmanız artık çok zor özellikle totalde. Focus 2 de serinin en kötü aracı hepsinin içinde yine totalde ve rakiplerine kıyasla. Bugün akılda kalmak için yapılan şeyler, hizmet ve sistem; araba olayı artık bitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20197 yıl comment_500442 Hep st line gösteriyorlar ama, trend, titanyum böyle olacak. Ve bence çirkin. Hani nasıl derler, o eski halinden eser yok ? İyi tarafından bakmak lazım. Eskiden karar vermek zordu, st line mı, titanyum mu almak lazım diye. Şimdi seçim çok daha kolay olacak. --1 dakika sonra eklendi-- 05.04.2019 - 00:22 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Almanların tutucu tavırlarını başarıymış gibi görmek ancak ticari kaygı ile kopyalanmış bir durum bence, Ford da ticari kaygısı ile ne yazık ki bu duruma düşmüş durumda. Bence kötü bir anlayış. Golf'ün arkası hep çirkin kalmış benim gördüğüm bu jenerasyon fotosundan anladığım. --21 dakika sonra eklendi-- +++++ Çin için Escape de böyle Kesinlikle en güzeli bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20197 yıl comment_500475 Bende bi yorum yapayım, şuan ki haline göre ön taraf baya bi çirkin olmuş, eblek bir duruşu var ? ama focusu ilk görünce de benzer bir şeyler söylemişimdir muhtemelen, uzun lafın kısası alışıp canlı görünce beğenirim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 20197 yıl comment_500496 Yakup'un paylaştığı kuga, Çinde titanyum olarak satılacakmış. TR'de de öyle olsa bak yine kafalar karışır ? Benim de dikkatimi arka tampon çıkıntısı çekti. Eski amerikan tarzını hatırlatıyor (Amerikadaki regulasyondan dolayı hb arabalar böyle çıkıntılı kalmak zorundaydı). Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 20197 yıl comment_500498 Bana mı öyle geliyor yoksa başka marka arabalardan toplama gibi duruyor. Jeep-Land-Chearoke-Q3...gibi... Kendine has bir tarz farkedemedim?? (Murat abinin dediği harici) Nisan 7, 20197 yıl Teoman S. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın