Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl Yazar comment_489435 7 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Bu yeni octavia'mı oluyor, anlamadı ben? Hatchback’i. --1 dakika sonra eklendi-- Seat hb alternatifi, Skoda sedan alternetifi oldu Türkiye’de diğer modelleri zaten alan yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl comment_489439 güzel görünüyor aktif info display i de var. Eminim ışıklı makyaj aynası da vardır ? İç malzeme kalitesi octavianın acık üstündeyse 1.5 tsi+DSG çok alınabilir olmuş gibi, bayağı umut vadediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl comment_489441 Ne gerek var, octavia hb yapsa yetmez mi ? Bu tablet ekrana neden bu kadar takıldık anlamadım. Gerçi eskiden ben de çok eleştirirdim. Ancak her ikisini de karşılıklı kullanınca tabletin çok daha iyi bir seçim olduğu ortaya çıkıyor. Öbür türlü ya konum olarak alçakta kalıyorlar, ya da dokunmak için uzakta oluyorlar. 5 dakika önce, H. Cenk yazdı: İç malzeme kalitesi octavianın acık üstündeyse Hocam olmaz bence, öyle olursa golf'e rakip olur. Dahası pahalı olur skoda müşterisine. Zati hala mekanik el freni görünüyor, bazı şeylerin değişmediğinin işareti bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl comment_489446 Arka kısımda markanın yazılı olduğu bölgeyi V40'a benzettim bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl comment_489489 Söylenenlere el olarak; şu direksiyonu da değiştirselerdi keşke yıllardır aynı direksiyon. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20187 yıl comment_489497 Yeni platformla Rapid'in yerine geliyor bu model. Spaceback olarak tanımlanıyor, yani ne HB ne de Steyşın, ikisinin karması. Kıyaslamayı Rapid ile yapmak lazım ve ona göre boyda 6, dingil mesafesinde 5 cm büyümüş. İç mekan çok ferah ve geniş, bagaj da büyümüş. Çizgisi modern ve güzel, pek özgün bir yanı olmasa da. Donanım düzeyleri daha belli değil, ama ana ekran 6,5 - 8 ve 9,2" olarak farklı boyutlarda geliyor. Ülkemizde C sınıfı araçların fiyatlarındaki yükselme düşünülürse B+ sınıfında rekabetçi bir fiyatla iyi bir yer bulacaktır. Aralık 8, 20187 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20187 yıl comment_489594 Otomobil salt tek başına düşünüldüğünde çok güzel. Fakat donanım zenginliği açısından Golf ve Focus'la pek kıyaslamamak gerek. Focus da Fiesta platformuyla üretilseydi oradan kısılan maliyetle standart donanımlar yağmur gibi akardı. A0 platforma sahip bu yeni skoda'nın bana kalırsa en büyük rakibi Egea'dır. Hatta fiyat avantajı olursa çoğu C segmente bile tercih edilebilir. Ama sürüş kalitesi ve olgunluğu konusunda bir Focus ve Golf etkisi bulmak güç olacaktır diye tahmin ediyorum. Aralık 8, 20187 yıl Cenk Demirel tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın