Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus Mk4 Türkiye Donanım, Motorları ve Fiyatlar (Sadece Bu Konular)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Jant hakkında siteye bilgi yazdım onu okuyuver işine gelirse ? Yine söylüyorum tek sen mükemmelsin hocam geri kimsenin kafa senşn kadar parlak değil ? Maruz gör onları da. Unutma bu iş bir ticaret başarız adam duramaz. ?

başarıyı görüyoruz zaten her sene bir önceki binek satışlarını arıyorlar seneye bu seneki satışıda bulamayacaklar başarıda nasıl başarıysa hersene düşüyor ,bayiler kapanıyor...Ha birde ST dizelde neden manuel yokmuş? Bu ve buna benzer sacma sapan motor donanım kombinasyonlarını neden saçma sapan kendi keyiflerine göre seçiyorlarmış ?Birak müşteri kendi seçsin ne istiyorsa bunlarida ilet degerli dostlarimiza ,selamımi mutlaka söyle ...Türk halkı olarak hepimiz öpüyoruz OTOSANı...

• Yanıt 344
  • Görüntüleme 97,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Tanıştırayım; Ford-Otosan ?

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

--7 dakika sonra eklendi-- Fiyatlar   Trend X 1.5 Ti-vct Manuel 135.000 Trend X 1.5 Ti-vct Otomatik 145.000 Trend X 1.5 EcoBlue Manuel 151.000 Trend X 1.5 EcoBlue Otomatik

• Bu konuda tartışılacak bir taraf görmüyorum. Ford torsiyonlu 4 ün en az bağımsız 3,5 seviyesinde yol tutuş ve sürüş dinamiği vereceğini söyledi. Bu benim için yeterli . Ben gene ferah iç mekan konfor

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kör nokta donanımın TR için sunmayacaklar sanırım, Ecat'te gözüküyor, donanım listesinde yok. 

Yanıtlama zamanı:

Dur ben de az taşlayayım ? Gösterge ekranı görsellerde az büyümüş gibi görünüyor. Ama gerçekte eski kasa ile birebir aynı. 2010'dan bu yana bu konuda bu kadar az ilerleme kaydedilmesini anlamak zor. Sadece yazılımı güncellemişler, ve etrafındaki çerçeveyi kaldırmışlar.

Ayrıca o jantı seçen arkadaşa ben de bi selam göndereyim. 4 farklı 17" jant seçeneği içinde en çok kapağa benzeyeni seçmişler.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Tuncay A. yazdı:

Kör nokta donanımın TR için sunmayacaklar sanırım, Ecat'te gözüküyor, donanım listesinde yok. 

Kör nokta uyarısı ve birlikte satıldığı çapraz trafik uyarısı ve frenlemesi yok.

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay bir de hayalet ekran sorsan. Duyum var mı yapacaklar mı öyle bir şey.

Jant hakkaten iğrenç. Eski eco serilerdei kapak jantlara benziyor. Bence trendx 16 jant en güzel. Keşke 17 si ol da 

Bu arada Ozanın lafı üstüne nissana gittim. 1.6 dizel oto Qq tekna bayağı dolu harbi 140lı rakamlara veriyorlar. 

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Mehmet Yavuz yazdı:

Kör nokta uyarısı ve birlikte satıldığı çapraz trafik uyarısı ve frenlemesi yok.

Eski Cta sistemde sesli ve görsel uyarı veriyor, frenleme yapmıyordu. 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bu jantı seçmediler, seçtirdiler. Tanıtım görsellerini bile değiştirmemişler.

Ben böyle saçma bir şey duymadım. Herkes başka jant seçebiliyor, Türkiye neden seçemiyor? Ayrıca 17" neden olmak zorunda. Mesela Almanyada titanyumda standart 16" var. Bizimkilerin koyamadığı 17" jant da opsiyonel. Ben o 17" yerine 16" olanı koyarım. Alıcıların yüzde 90'ı tınlamaz bile. Ama şimdi neredeyse tamamı, ulan acaba doğru mu yapıyoruz diyecek. 

cant.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Ben böyle saçma bir şey duymadım. Herkes başka jant seçebiliyor, Türkiye neden seçemiyor? Ayrıca 17" neden olmak zorunda. Mesela Almanyada titanyumda standart 16" var. Bizimkilerin koyamadığı 17" jant da opsiyonel. Ben o 17" yerine 16" olanı koyarım. Alıcıların yüzde 90'ı tınlamaz bile. Ama şimdi neredeyse tamamı, ulan acaba doğru mu yapıyoruz diyecek. 

cant.jpg

İlk duyduğumda aynı tepkiyi verdim. Yarın yetkilisinden detayını alabilirsem bakalım. 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Otokoç  müşteriye kendi arabasını oluşturma imkanı tanımıyor , belli kalıpların dışına çıkamıyorsun. Ben aracımda adaptif hız sabitleyici olsun istiyorum ama bunun için fiyatı 7.800 ü bulan ve içinde para vermek istediğim özelliklerin hepsini almak zorunda bırakılıyorum. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
21 dakika önce, H. Cenk yazdı:

@Yakup Çağatay bir de hayalet ekran sorsan. Duyum var mı yapacaklar mı öyle bir şey.

Jant hakkaten iğrenç. Eski eco serilerdei kapak jantlara benziyor. Bence trendx 16 jant en güzel. Keşke 17 si ol da 

Bu arada Ozanın lafı üstüne nissana gittim. 1.6 dizel oto Qq tekna bayağı dolu harbi 140lı rakamlara veriyorlar. 

??

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay Son güncellenen Türkiye donanım paketlerinde ki özelliklere baktım ama arka kol dayamayı ne titanium ne de st-line versiyonda göremedim. Başka bir başlıkta da konuşulmuştu sanırım ama titanium veya st-line'da led ön far da göremedim. Senden rica etsem lansmanda yetkililerle donanımlar hakkında konuşma imkanın olursa şu arka kol dayama ve en azından st-line versiyonda thor çekiçli led farın standart olması hususunu da bir sorabilir misin ?

Cenk Demirel tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Thor olmaz büyük ihtimalle. Olsa şimdi koyarlardı opsiyona. Arada fiyat farkı az olduğu için birbirine kırdırmazlar muhtemelen. Arka kol dayama yok büyük ihtimalle ama soracağım bunları çünkü listeye hiç olmayanları yazmamışlar haliyle ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.