Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl comment_1860 Iı S40'ı sevemedim bi türlü kuzeniniz kazasız belasız biner inş.İnceleme çok iyi olmuş teşekkürler tekrar ama o göstergedeki ekran ne yav özellikleri ekrana sığdıracaz diye çırpınmışlar resmen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl comment_1861 O eksoz susturucusunun orada olması stepne yuvasının daha aşağıya konumlandırılmasını, haliyle bagajın daha geniş olmasını engelliyor. Ford o susturucuyu başka bir konuma başka bir şekilde yerleştirmeyi ve bagaj hacmini genişletmeyi neden düşünmedi acaba. Sonuçta arabanın bagaj hacmi çok küçük. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl Yazar comment_1869 O eksoz susturucusunun orada olması stepne yuvasının daha aşağıya konumlandırılmasını, haliyle bagajın daha geniş olmasını engelliyor. Ford o susturucuyu başka bir konuma başka bir şekilde yerleştirmeyi ve bagaj hacmini genişletmeyi neden düşünmedi acaba. Sonuçta arabanın bagaj hacmi çok küçük. Evet bir nebze öyle ama eski focusa göre düşünürsek stepne farkı var.. buda 50 LİTRE fark ettiriyor..Bagajı büyütmek isteyen stepneyi değiştirebilir 50 litre kar eder. Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl Yazar comment_1874 Evet arkadaşlar Bugün Sscasta ile buluştuk Serdar abi sağolsun kırmadı beni geldi benimle Focus Titanium HB Karşınızda...iş'te araba demek istiyorum C sınıfı denince akla HB geldiğini unutmayalım.. Tasarımın ve jant'ın daha uygun olduğunu anlayabileceğiz :) Kısaca bugün ki detayları aktarmak istiyorum... Resimlerde bir sigorta topluluğu göreceksin o yer bagajın solunda kalıyor kapağını açarak iç kısmı görebiliyoruz hemen iç kısımda da sac'a yapışık Yalıtım malzemesini görüyoruz..Tabi bunu görünce hemen bizimkilerde var mı diye baktık f 2 ye tabiki orada olmadığını gördük direk döşeme altında sac var.. Yalıtım malzemesinin buraya da eklendiğini görmüş olduk...belki resimden de anlayabilirsiniz. Ek olarak kapılar açıldığında direk led stoplar ve park ön lambalar yanıyor..Yine genelde Alman araçlarda gördüğümüz sinyal kolu ile birlikte aracın sağında veya solunda lambaları açık tutma özelliğinin eklendiğini fark ettik. buyrun siyah HB focus Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl Yazar comment_1875 Iı S40'ı sevemedim bi türlü kuzeniniz kazasız belasız biner inş.İnceleme çok iyi olmuş teşekkürler tekrar ama o göstergedeki ekran ne yav özellikleri ekrana sığdıracaz diye çırpınmışlar resmen. Çok teşekkürler artık kuzen mi çok biner ben mi bilemiyorum yarın kapmam lazım arabayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl comment_1877 Çok teşekkürler artık kuzen mi çok biner ben mi bilemiyorum yarın kapmam lazım arabayı Hayirli olsun Yakup, kazasız belasız sürüşler. Start-stop da varmı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl Yazar comment_1879 Hayirli olsun Yakup, kazasız belasız sürüşler. Start-stop da varmı. Volvo uzun zamandır start stoplu dizel getirmiyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl Yazar comment_1886 Bu sayfaya hb modeli resimler eklenniştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl comment_1887 Yav araba gittikçe gözüme daha güzel gözükmeye başladı alacağımdan mıdır nedir? Teşekkürler tekrardan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl Yazar comment_1888 Rica ederim..Hayırlısı olur inş focuslanırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl comment_1893 İnşallah ben aracı değişene kadar touch gelir. Yoksa hayal olacak bizim focus işi. Aracı aldıktan sonra teybi söktürüp yerine touch ekran koydurma şansımız olmaz mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201115 yıl comment_1898 bugünde forddan aramışlar dersteydim duymamşım telefonu çok merak ettim ne söyliyeceklerdi acaba. Touch ve büyük ekranla ilgili mail atmıştım dün. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın