Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl Yazar comment_52092 araç üzerindeki reklam gibi tam bir monster... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52093 650 HP gücünde bir Ford Fiesta'nız olsa... Satar az yakanını alırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52094 bunu izleyince aklıma.... çocukluğumda benim bisikletim pinokyo bal köpüğü rengindeydi ve odönem her mahallede bir kaç tane almancı (gurbetçi kardeşlerimiz) vardı. onların çocuklarının bisikletleri yarış bisikleti kıvamındaydı ve biz onlara hayran hayran bakardık hatta cesaretini toplayan bir tur versene derlerdi yada derdik..şimdi diyorumki biir tur versene abiii... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl Yazar comment_52124 ya o araç zaptedilmez ki.. 650 beygir. gaza üflemen yeterli gitmek için Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52207 ya o araç zaptedilmez ki.. 650 beygir. gaza üflemen yeterli gitmek için Zapteden nasıl zaptediyor. Ken block insan evladı değilmi ? Her türlü zaptedilir. Sadece biraz antrenman ve tecrübe lazım. Dip not: Bulaşma laza basar gaza Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52238 Bunda ESP varmıymış Ya eğer ESP yoksa Ken ciğim kullanmaya devam etsin. Ben zaten istemem de Ogün'e falan vermesinler. Mazallah yakında düğün dernek kuracak. Bi sakatlık olmasın :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52239 Bunda ESP varmıymış Ya eğer ESP yoksa Ken ciğim kullanmaya devam etsin. Ben zaten istemem de OgÜn'e falan vermesinler. Mazallah yakında dÜğÜn dernek kuracak. Bi sakatlık olmasın :D Bişey olmaz yahu En kötÜ ihtimalle duvara patlarız O araçlar. Trafikte görebildiğimiz tÜm araçlardan çok daha gÜvenli Şehir içinden daha fazla gÜvendesin o araçla Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl Yazar comment_52291 Zapteden nasıl zaptediyor. Ken block insan evladı değilmi ? Her türlü zaptedilir. Sadece biraz antrenman ve tecrübe lazım. Dip not: Bulaşma laza basar gaza biraz anrenman mı? sence ken block biraz antrenman mı yapmıştır ogün? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52299 yaaa bir dakka ilk ben kullanacaktım Ogün arabayı duvara patlattı bile. ( şakası bile kötü Allah esirgesin Ogün ayrıca sen eskiye göre daha temkinli olmalısın..) ümit hakkaten adam sana anahtarı uzatacak ve sende yook diyeceksin inanalım mı....? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52311 biraz anrenman mı? sence ken block biraz antrenman mı yapmıştır ogün? Abicim emin ol o hareketleri yapmak zor değil. ayrıca aynı hareketi 10defa dneeyip en güzel olan görüntü montajlanıyor ken blockun kliplerinde. Bu hareketleri yapmak en hızlı olmak değil ki Bu şekil döne döe virajlara girerseniz genel klasman sonuncusu olursunuz. Güven kendine. O yapabiliyorsa bizde yaparız. Onun kadar iyi yapamayabiliriz belki ama oda bir zamanlar bu kadar iyi yapamıyordu yaaa bir dakka ilk ben kullanacaktım Ogün arabayı duvara patlattı bile. ( şakası bile kötü Allah esirgesin Ogün ayrıca sen eskiye göre daha temkinli olmalısın..) ümit hakkaten adam sana anahtarı uzatacak ve sende yook diyeceksin inanalım mı....? Acımasız halim burdada belli etti kendini Tamam en son ben kullaniyim Bıraktım zaten abicim artık. (Nişanlım izin vermiyor) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52314 Tamam en son ben kullaniyim Sona kalma, sana gelene kadar biri mutlaka duvardan kazınacak hale getirir arabayı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl comment_52317 Sona kalma, sana gelene kadar biri mutlaka duvardan kazınacak hale getirir arabayı. Canları sağolsun Civatasına paramı saydık abi Ama sende listedeysen copilotun olabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201214 yıl Yazar comment_52335 Abicim emin ol o hareketleri yapmak zor değil. ayrıca aynı hareketi 10defa dneeyip en güzel olan görüntü montajlanıyor ken blockun kliplerinde. Bu hareketleri yapmak en hızlı olmak değil ki Bu şekil döne döe virajlara girerseniz genel klasman sonuncusu olursunuz. Güven kendine. O yapabiliyorsa bizde yaparız. Onun kadar iyi yapamayabiliriz belki ama oda bir zamanlar bu kadar iyi yapamıyordu ümitsizseniz ümit sizsiniz diyosun yani... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın