Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl comment_469281 8 Mayıs'ta seri üretim başlamış oldu. Tamamı: https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-ford-focus-mk4-seri-uretimi-basladi/ Video: Fabrikadan kare, buradan da arka camın tamamen inebildiğini görebiliyoruz beklendiği üzere. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl comment_469304 İç mekan genişlik ve ferhalık olarak Focus3'teki hatalarını bu kasada yapmamışlar gibi görünüyor. Titanium'da umarım bu 17" jantlar gelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl comment_469352 Tavan döşeme kenarlarını kırpık atılmış gibi bırakmayayı da akıl etmişlerdir inşallah. Ne zamandır söyleyecektim içimde kalmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl Yazar comment_469360 Şimdi, Yasin Çınar yazdı: En alttaki resim abi titanium galiba? Evet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl comment_469364 Michelin primacy den vazgeçmiyorlar :) Primacy 4 lastik takıyorlar. Ama çok kaliteli lastikler. Bu arada o jantlara bittim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl comment_469367 16 dakika önce, Semih O. yazdı: MCA da var hala sanki? Aynen diğer tarafta halen MCA üretiliyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl Yazar comment_469369 24 dakika önce, Semih O. yazdı: MCA da var hala sanki? Ee tabi Eylül'e kadar sadece bunlar satılacak. Yeniler, stoklandıktan sonra sevk ediliyor malum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20188 yıl comment_469370 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ee tabi Eylül'e kadar sadece bunlar satılacak. Yeniler, stoklandıktan sonra sevk ediliyor malum. Şu geldi aklıma ama US’ymiş. Bendeki beklenti bütün fabrika revizyona girecek bütün bantlardan haldur huldur mk4 akacaktı ? Yine de o fabrikada olmak istemezdim şimdi, herkesin arkasında ayı bağırıyordur. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469390 Aynı anda üretilmesinin sebebi fabrikaların üretime tam seri geçiş dönemidir. Hatta montaja da daha yeni başlanmamıştır. Üretimin ön fazları zaten hattan düşer ancak belirli bir üretim fazına geldikten sonra bir önceki model ile birlikte yenisi üretilmeye başlanır. Hattaki yeni modelin sayısı haftalar,aylar geçtikçe yavaş yavaş artar. Bu arada bu kesin satılacak arabalar da olmayabilir,çünkü yeni model 2019 olarak çıkacak. Şu an o model yılında değiliz, yani şuan hatta düşürdükleri araba 2019 diye satılamaz. Büyük ihtimalle hala test araçları . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl Yazar comment_469425 1 saat önce, Ozan Altundal yazdı: Bu arada bu kesin satılacak arabalar da olmayabilir,çünkü yeni model 2019 olarak çıkacak. Şu an o model yılında değiliz, yani şuan hatta düşürdükleri araba 2019 diye satılamaz. Büyük ihtimalle hala test araçları Tarihler linkte yazdığım gibi ? job 1 üretim başlangıcını yazmıştım eski konuya tam aklımda değil ama oldu bayağı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469432 Sis farlarını boşuna ayarlamasınlar muayenede hatalı çıkıyo nasıl olsa Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın