Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 İnceleme..Sedan Titanium X

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben 2012 de başlayacak dediğim de satışlar :claps: saldırıyordunuz :claps:

Araç global üretimde..daha çok sıra beklenir..Focus Boş araba değil yıllardır avrupa da en çok satan 2. araç oldu..bunları unutuyoruz bazen :claps: bize tabi geç gelecek :smiley2k:

• Yanıt 159
  • Görüntüleme 57k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• resimler ve emeğiniz için teşekkürler. İçide dışıda fiesta gibi olmuş. neyseki motoru fiesta gibi değil. onu akıl etmişlerde değiştirmişler. yeni focus yerine yeni fiesta sedan desek daha doğru o

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Ford'un global ve kinetik tasarım çerçevesinde ürettiği yeni nesil araçlarda fiesta dan tutun, yeni focus, c-max, s-max dahil ön tasarımları ve ön göğsü birbirini andırıyor ama asla aynı platformda ü

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Ona bakarsan VW nin pol dan tut passat hatta transportera kadar ön far ve iç göğüs kısmı teypler özellikle çok benziyor.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben 2012 de başlayacak dediğim de satışlar :claps: saldırıyordunuz :claps:

Araç global üretimde..daha çok sıra beklenir..Focus Boş araba değil yıllardır avrupa da en çok satan 2. araç oldu..bunları unutuyoruz bazen :claps: bize tabi geç gelecek :smiley2k:

Valla sordum,Mayıs 10 dan itibaren sipariş alacağız dediler bana,ağustosa kadar oturur satışlar zaten...Ben Focus3 ün donanımsal eksikliklerini eleştiriyorum,teknik yapısını diil...Ama yine de artık alacağım Focus 3 ü Ağustostan sonra,ne yapalım,Türk Focusçunun kaderi de bu demekki...Kaderciyim diyor ya bazıları,yapacak bişii yok sanırsam... :claps:

Yanıtlama zamanı:

Araba kirala 3 ay daha :smiley2k:

Pederin emektar Clio Symbolüyle idare ediyorum şu anda zaten...3 ay-4ay sonra almam lazım Focus 3'ü...Daha fazla da beklemem...Çok istiyorum Focus 3 ü...Artık sony'i de sonradan taktırırım..My Touch olmasa da olur zaten...

Yanıtlama zamanı:

Bişey merak ettim acaba bu Touch'ı sonradan taktırılabilir miyiz?2012'yi bekleyemeyeceğim de :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

ahanda bu renk olacak inşallah,Kum Gri...Bunun Sedanı..Arkadaki stepneyi inceltip bagajıda büyütcem...

post-78-0-79864400-1304540913_thumb.gif

Yanıtlama zamanı:

Sony takılır hoparlörler değişir onda sorun yok..

Touch olur mu bilemem ama ona uygun dokunmatik üreten firmalar olacaktır. :P

Sony de 8 hoparlör var ama.Arka kapıdaki üstteki küçük hoparlör yeri yok onu nasıl yaparız?Arka kapı içlerimi değişecek?

Yanıtlama zamanı:

Bu simülasyon renkleri çok can yakacak gibi :D hiç tutmuyor :D

Yok ben gördüm bu rengi,mondeo,c-max ve fiestada var şu anda.Showroomda bu modeller üzerinde gördüm...Çok süper renk... :P

Yanıtlama zamanı:

Sony takılır hoparlörler değişir onda sorun yok..

Touch olur mu bilemem ama ona uygun dokunmatik üreten firmalar olacaktır. :D

Teşekkürler valla olursa süper olur bir tek beklediğim fiyatların inmesi ve gösterge ekranının büyümesi :P

Yanıtlama zamanı:

Sen şeker kırmızı ya da beyaz al rocker..

Yanıtlama zamanı:

Sen şeker kırmızı ya da beyaz al rocker..

Niye ki???Şeker Kırmızı harika gerçekten,ama çok iddialı ,fiyat farkı var,Kasko rakamı daha yüksek...Beyazda ambulans gibi,bi de Allah korusun kaza falan olsa,değişen parçasının rengi eski renkli diğer yerlerle tutmuyor beyaz arabada,çok belli oluyor...

Yanıtlama zamanı:

Niye ki???Şeker Kırmızı harika gerçekten,ama çok iddialı ,fiyat farkı var,Kasko rakamı daha yüksek...Beyazda ambulans gibi,bi de Allah korusun kaza falan olsa,değişen parçasının rengi eski renkli diğer yerlerle tutmuyor beyaz arabada,çok belli oluyor...

Tüm kaportayı değişiriz :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.