Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Bugün sedan titanyum x'e bidaha baktım...Fakat o da nebir de ne göriim,arabada Sony müzik sistemi olmadığı yetmiyormuş gibi arka kapılarda üstte bulunması gereken twitırlar (böyle yazılmadığını biliyorum,cahil sanmayın ) unutulmuş,fabrikada montaj hatası vardır diye bir umutla hemen yandaki hatchbacke baktım,aa !!o da ne!! onda da yok!! Yani sizin anlayacağınız yepisyeni Focus 3 te 8 diil 6 hoparlör var !!! Ford Otosana mesajla döşenmek için bir neden daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Evet 6 adet.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atila Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Sorulmamış olan yersiz bir soru sormak istiyorum yeni focus da bijon aralıkları eskisi gibi 5x108 mi olacak yoksa değişecek mi? Bana aynı gibi geldi bilen varsa bilgisini paylaşabilir mi? lütfen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Araştıralım bakalım ama biraz zor oldu şuan için muhtemelen aynıdır sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 5 bijon yeni focus da. Konunun ilk sayfasindaki 7.resimde belli oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 5 bijon yeni focus da. Konunun ilk sayfasindaki 7.resimde belli oluyor. Şimdi bu bijonlar yeni diye eski Focus 2,5 jantları buna uymayacak mı abi?Yani fark ne? Aralıkları falan mı geniş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Şimdi bu bijonlar yeni diye eski Focus 2,5 jantları buna uymayacak mı abi?Yani fark ne? Aralıkları falan mı geniş? İkiside 5 bijon olduğuna göre uyar elbet dostum. Ben uymaz demedimki zaten, eski yeni olması farketmez. Arkadaşın biri yeni focus eskisi gibi 5 bijonmu yoksa 4 bijonmu diye sormuşta ona istinaden yeni focus diye belirttim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Bence uymayabilir. Otosanın resmi bayii bilgilendirme dökümanında aynen şöyle yazıyor. "Alaşım jantlar, daha önceki nesil jantlarla uyumlu olmayan yeni bir global bijon tasarımı sunuyor." Ben tam anlamadım. Bu bijonlar sadece bu jantlara uyuyor: ok..O zaman eski kasanın jantlarını veya 3rd party firmalardan aldığımız jantları kullanamayacak mıyız? Büyük kavga çıkar öyle bişey yapamazlar. Demek ki jant değiştirirsek bijon da değiştirmek zorundayız . Veya orjinal jantta bijon kaybettik mi sadece FORDdan almak zorundayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Bijon aralıkları standart değilmi ? Bijon sayısına göre değişmiyormu ? Eğer 5 bijon olduğu halde başka 5 bijon bi jantın olmaması büyük saçmalık olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 F3 jantı F2,5 jantı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Yusuf abi 2. gösterdiğin jant 17' focus veya c-max jantı yani uyumsuz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Ah Yusuf ah Bijon sayısı aynı olsa da aralık değişebiliyor firmalar maliyet yüzünden hemen her modelinde benzer bijon sayısı/adedini tercih eder ancak Focus III iddialı ve farklı bir anlayışa sahip olduğundan -yanlış hatırlamıyorsam- 5*108 olan bijon değerleri değişmiş olabilir. Bunun dezavantajı firmaların yeni Focus a göre yeni tasarımlar sunmalarını bekleme gereği.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Bende uyumlumu değilmi resimlerde belli olur diye ekledim. Demekki sadece bijon sayısı yeterli olmuyormuş bunu öğrenmiş oldum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Evet Bijon aralıkları farklı,yani eski focus 2,5 jantını alıp Focus 3 e takamıyorsunuz abicim...Ama peki diyelimki bu arabaya 15 inç jant ve de R15 Lastik(kış için) taksak uymaz mı yine? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Evet Aralık farkı olabilir. Gorucez ılerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap