Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 İnceleme..Sedan Titanium X

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Rakiplerine göre sadece Arka baş mesafesi kısa kalmış 2-3 cm

geriye kalan şeylerde Rakip HB ler aynı mekanı sunuyorlar..

Eski focusun göğüs kısmının fazla dolu olmaması ve yapısı itibarı ile bu farklılık hissedilsede..Biraz daha arabada vakit geçirince alışıyorsunuz

• Yanıt 159
  • Görüntüleme 57k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• resimler ve emeğiniz için teşekkürler. İçide dışıda fiesta gibi olmuş. neyseki motoru fiesta gibi değil. onu akıl etmişlerde değiştirmişler. yeni focus yerine yeni fiesta sedan desek daha doğru o

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Ford'un global ve kinetik tasarım çerçevesinde ürettiği yeni nesil araçlarda fiesta dan tutun, yeni focus, c-max, s-max dahil ön tasarımları ve ön göğsü birbirini andırıyor ama asla aynı platformda ü

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Ona bakarsan VW nin pol dan tut passat hatta transportera kadar ön far ve iç göğüs kısmı teypler özellikle çok benziyor.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

sedan ve hb arasında iç ferahlık yönünden bir fark yok ikisi birbirine çok yakın sedanın avantajı nedir bagaj hacmie ve birazda iç hacim neyazık ki ikisindede yetersiz bagaj hacmi azalmış iç mekan ferahlık vermiyor. birde işin içine sony eksikliği ve gösterge ekranının minyatürlüğü gibi giderilebilecek eksiklikler girince albenisi azalıyor.

hayırlısı okadar bekliyordum ama şimdilik aradığımı bulamadım jettaya yönelmiş durumdayım jetta comfortline bana yakın gözüküyor ford fiyatlarda ciddi bir iyileştirme yapmazsa doğru dürüst satış yapacağına inanmıyorum

Yanıtlama zamanı:

Jetta'yı incelediniz mi ? Bu ufak ayrıntılar sizi huzursuz etti belki ama diyeceğim o ki jettanın malzemesine ve fiyatına iyi bakın :)

Fiyatlar zaten inecek kendileri söylüyor zaten.

Ayrıca Hb sedan arası fark var demek istemedim..

Diğer markalar Sedan HB olarak farklı araçlar sunmaya başladı haliyle sedanlarda biraz daha genişlettiler..

Yanıtlama zamanı:

o küçücük motorla koca kasa nasıl kalkar anlamam

Yanıtlama zamanı:

bugün tekrar ford genel merkezini aradım. volkwagen deki gibi istediğiniz donanımı getirebiloyor muyuz acaba diye sony ve büyük ekran yol bilgisayarını siparişle getirtebilir miyiz diye sordum. böyyle bişeyin mümkün olmayacağını söylediler. peki bundan sonra bayilere gelen arabaların aynısı mı gelecek diye tekrar sordum. iki gün önce aradığımda değişmesi söz konusu değil demişlerdi, ama bugün şu anda bir bilgi veremem herşey 1 mayıs itibari ile belli olacak dediler.

Arkadaşlar beence siz ve tüm tanıdıklarınıza arattırın işe yarayacaktır. ben bazı arkadaşlarıma söyledim onlar da arayacaklar. şu anda nabız yokluyorlar, işe yarar diye ümit ediyorum... bence herkes arasın sony ve büyük ekran olmazsa almayı düşünmüyoruz desin....

Yanıtlama zamanı:

bugün tekrar ford genel merkezini aradım. volkwagen deki gibi istediğiniz donanımı getirebiloyor muyuz acaba diye sony ve büyük ekran yol bilgisayarını siparişle getirtebilir miyiz diye sordum. böyyle bişeyin mümkün olmayacağını söylediler. peki bundan sonra bayilere gelen arabaların aynısı mı gelecek diye tekrar sordum. iki gün önce aradığımda değişmesi söz konusu değil demişlerdi, ama bugün şu anda bir bilgi veremem herşey 1 mayıs itibari ile belli olacak dediler.

Arkadaşlar beence siz ve tüm tanıdıklarınıza arattırın işe yarayacaktır. ben bazı arkadaşlarıma söyledim onlar da arayacaklar. şu anda nabız yokluyorlar, işe yarar diye ümit ediyorum... bence herkes arasın sony ve büyük ekran olmazsa almayı düşünmüyoruz desin....

ben de bugün siten formu doldurdum senin bahsettiklerini ben de dile getirdim. Bunlar AB 'ye girince mi gelecek diye de kinaye yaptım. yarın ararlar o zaman da bir ayar çekerim.
Yanıtlama zamanı:

Jetta'yı incelediniz mi ? Bu ufak ayrıntılar sizi huzursuz etti belki ama diyeceğim o ki jettanın malzemesine ve fiyatına iyi bakın :)

Fiyatlar zaten inecek kendileri söylüyor zaten.

Ayrıca Hb sedan arası fark var demek istemedim..

Diğer markalar Sedan HB olarak farklı araçlar sunmaya başladı haliyle sedanlarda biraz daha genişlettiler..

başkalarını uyarıp mesajlarını hemen siliyorsunuz ama kendiniz sürekli başka firmalarla karşılaştırıyorsunuz. bunu tek başlık altında yapsak fena olmaz mı? saygılar...

Yanıtlama zamanı:

katılıyorum... işe yarar.. henüz çıkmışken yeni kasa daha oturmadan donanım.. bastırısak bişeyler olur bencede ... sesini çıkarmadan ne getirirlerse alan bi kesim var.. onlar işi bozabilir..yoksa şu gelen ilk partiyi satamazlarsa mecburlar getirmeye...

Yanıtlama zamanı:

başkalarını uyarıp mesajlarını hemen siliyorsunuz ama kendiniz sürekli başka firmalarla karşılaştırıyorsunuz. bunu tek başlık altında yapsak fena olmaz mı? saygılar...

Dostum bir daha oku istersen gecmisi var ve uzatılmıyor , yani konu dağılmadıkca sorun olmaz. Anlayisli olalım lütfen , neden bir kimse sizi engellemek istesin, kimse bir çıkar beklemiyor burada değil mi? Ayrıca silinen mesaj varsa bil ki sorun vardır . Ya da hata yapmisizdir.

Yanıtlama zamanı:

bugün de 2 arkadaşıma daha arattırdım genel merkezi. hepsine ayrı cevap veriyorlar. bir arkadaşıma genel merkeze iletiriz demişler, bir tanesine de gelecek olan modeller belli demişler ben anlamadım ne yapacak bunlar...

Yanıtlama zamanı:

Onlarında bir bilgisi yok bence.

Yanıtlama zamanı:

o küçücük motorla koca kasa nasıl kalkar anlamam

o küçücük motor 105 ps 1.6 dizelide 105 ps focus dizelde 115ps şu an kullandığım aracım corsa 1.3 70ps idare ediyor. demekki 105 ps haydi yeter birde şehir içi kullanımım yüksek motor ve ps napayım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.