Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl comment_447874 17.11.2017 - 13:51 tarihinde, Hakan Fatih yazdı: ''Noolcak la O gendine masraf yaratıpdurun bizimoğlan'' dedi (muğlalı ) anlıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20178 yıl comment_448599 ben resimden tam olarak neresi anlamadım ama bugün sağ aks keçesi değişti..geçen yılda terleme vardı bu sene daha çoktu.. 1.75 lt şanzıman yağı konuldu.. bilen varsa bu miktar yeterli mi? uzatmalı garantiden 90 tl..yoksa 390 tl.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl Yazar comment_452591 mrb lar herkese. aracla bu halde 960 km yol yaptım ve tekrar baktığımda kaçak devam ediyordu. servise gittim. motor yağı, yağ filtresi, hava fltesi, antifiriz, cam suyu,balata spreyi ve conta değişimi ile birlikte 658 lira ödedim.sizlere tavsiyem böyle bir sonununuz varsa motor yağı değişimine denk getirmeniz. çünkü yağ değişince filtreler de değişiyor bildiğiniz periyodik bakım yapılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452698 Kısa zaman önce servise bakım yaptırmaya gittim aracı lifte kaldırdıklarında aynı manzarayla karşılaştım. Ustaya kaçak mı var yağlanmış dediğimde terleme yapmış sorun yok dedi bende bu lafın üstüne daha bişey demedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452717 1 hour ago, Ercan Çelik said: Kısa zaman önce servise bakım yaptırmaya gittim aracı lifte kaldırdıklarında aynı manzarayla karşılaştım. Ustaya kaçak mı var yağlanmış dediğimde terleme yapmış sorun yok dedi bende bu lafın üstüne daha bişey demedim. Iste boyle boyle kazaniyor bu adamlar, arabalar bozulmadan tas mis yeyiyecekler tabi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452729 Iste boyle boyle kazaniyor bu adamlar, arabalar bozulmadan tas mis yeyiyecekler tabi...Bi ara tekrar gideceğim kontrol ettiririm bakalım yine aynı mı diyecekler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın