Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490672 Arac gercekten yakiyor. Bunda en buyuk payin eski nesil tam otomatik sanzimanda oldugunu soyleyebilirim. Ben araci s.ici 8.7 nin altina dusuremedim. Powershift neden koymadilar bu araca anlamadim, hadi powershiftten vazgeciyorsun, focus 4 deki gibi yeni nesil 8 ileri tam otomatik koysalar bu kadar yakmaz arac. Fabrika verisi 6.9 lt imkansiz zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490677 Şu an ikame olarak 2018 1.0 tam otomatik kullanıyorum 4000 km de henüz yakıt ilk servisden aldığım gün 9.1 ortalama gösteriyordu hemen sıfırladım şu an 7.2 litre gösteriyor şehir içi ama çok sıkışık trafik yok Bodrum da çok sakin kullanmıyorum çok sertte de değil orta karar, yani powershift olsa daha ekonomik olabilirmiş ben daha çok titanium bi arabada park sensörü, CC, katlanır ayna olmayışına üzüldüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20187 yıl comment_490680 Bir saat önce, Inanc A. yazdı: 8 ileri tam otomatik koysalar bu kadar yakmaz arac. 8 ileri elbette daha az tüketime neden olacaktır. Ancak şanzıman 1 ve 2.viteslerde normal kullanımda 3000 devirlerde vites değiştiriyor. Ve fazla oyalanıyor. Ne zaman 50/60km hıza ve 4.vitese geçti o zaman az yakmaya başlıyor. Şehir içi eğer limitör varsa 50 km hıza veya 60 km hıza getirin. Şanzıman daha fazla hızlanmayacağınızı algılayıp daha çabuk üst vitese geçiyor. Bu şekilde daha az tüketim yapmanız mümkün. Aralık 19, 20187 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın