Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

• 0

Djital Klima Sensöründen Ses Geliyor

Hakan Fatih

Question

mrb arkadaşlar. dijital klima sensöründen ses geliyor. acaba söküp temizlersek ses kesilirmi yoksa illaki değişimi şart mı? birde dijital klimayı şoför tarafından kontrol edemiyorum ,sadece şoför tarafını kontrol edebiliyorum. iki tarafı da şoför tarafından kontrol etmem için ne yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkürler.

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Klima açık, uzun yolculuklardan sonra aracı durdurduğunuzda, sanki radyo frekansı tam tutturamayınca gelen cızırtıya benzer bir ses değil mi? Klima sensörü nedir bilmiyorum ama dediğiniz ses, ses sisteminden geliyor olmasın?

• 0
06.03.2018 - 18:15 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

autoya basılı tutarsanız iki taraf eşitlenir ve şöför tarafından kontrol edilebilir.

teşekkür ederim

--7 dakika sonra eklendi--
06.03.2018 - 17:13 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Sensörden ses geliyor derken? Nerede bu sensör? 

sağ dizin üzerinde küçük fan tarzı birşey diye biliyorum. o cızırtı yapıyor diye düşünüyorum. yanılıyor da olabilirim.

5c2fabc7deb954194ae366ee198ab11a.webp

2a2cf4be08fce8403015b68abc347e7f.webp

• 0
7 dakika önce, Hakan Fatih yazdı:

teşekkür ederim

--7 dakika sonra eklendi--

sağ dizin üzerinde küçük fan tarzı birşey diye biliyorum. o cızırtı yapıyor diye düşünüyorum. yanılıyor da olabilirim.

5c2fabc7deb954194ae366ee198ab11a.webp

2a2cf4be08fce8403015b68abc347e7f.webp

iç sıcaklık algılayıcısı bu bunun tamir kiti var benim araçta garantiden takıldı cısss diye sürekli derinden gelen bir ses vardı ...

• Thanks 1

• 0
1 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı:

iç sıcaklık algılayıcısı bu bunun tamir kiti var benim araçta garantiden takıldı cısss diye sürekli derinden gelen bir ses vardı ...

aynen dediğin olay. sağ dizin üzerinde,direksiyon altından gelen cızırtı sesi.

--1 dakika sonra eklendi--
06.03.2018 - 19:25 tarihinde, Erkan C yazdı:

Klima açık, uzun yolculuklardan sonra aracı durdurduğunuzda, sanki radyo frekansı tam tutturamayınca gelen cızırtıya benzer bir ses değil mi? Klima sensörü nedir bilmiyorum ama dediğiniz ses, ses sisteminden geliyor olmasın?

tam olarak bu değildi benim sorunum. araçta sağ diz üzerinden gelen cızırtı sesi.

• Like 2