Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201610 yıl comment_346791 Mesela böyle bişey http://www.sanalpazar.com/cd-calara-montajli-arac-ici-tablet-ve-telefon-tutucu/i-42969200 Ben elimde kalır korkusuyla pek kurcalamam arabanın sağını solunu. İnan bilmiyordum. Bindiğimde çıkarıp bakayım altından ne çıkacak. Çizilmeye müsait bir plastik bekliyorum açıkcası. Ön tarafı öyle çünkü. Ama şehir içinde bardaklığa pek ihtiyacım olmuyor. Pet şişe vs koysam da elim vitese giderken şişe koluma çarpıyor. Yani bardaklık çok elzem ve kullanışlı değil. İçine yapacağın kaplama bitince fotoğraflarını görmek isteriz. Bir döşemeciye git hem yumuşak hemde sağlam bir suni deriyle kaplat geç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201610 yıl comment_347032 Az yakan bir motor Eksik abi En azından bendekinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357904 2015 focusumda arabanın içindeyken alışveriş merkezindeki güvenlik görevlisi bagajı açamıyor.ve ben de açılması iin kapıyı açıyorum oluyor,anahtarla bagaj kapağı açma düğmesine basıyorum yine olmuyor.bununla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba?çünkü herseferinde arkamdaki araçların korna çalmasına maruz kalıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357908 Sürücü kapısını mekanik olarak açıyor musunuz? İnermiş gibi yapmak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357922 3 saat önce, İsmail Yıldız said: 2015 focusumda arabanın içindeyken alışveriş merkezindeki güvenlik görevlisi bagajı açamıyor.ve ben de açılması iin kapıyı açıyorum oluyor,anahtarla bagaj kapağı açma düğmesine basıyorum yine olmuyor.bununla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba?çünkü herseferinde arkamdaki araçların korna çalmasına maruz kalıyorum. Vitesi P ye alırsanız bagaj dışardan açılıyor. Vites N veya D de ise bagaj dışarıdan açılmaz. Tabi bu otomatik şanzımanlı arabada böyle manuel ise farklı olabilir. Birde anahtar arabanın içindeyse bağajı anahtarla açamazsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357924 4 dakika önce, Mehmet Gün said: Birde anahtar arabanın içindeyse bağajı anahtarla açamazsınız. Makyajsız kasada açılıyor, şu son dönemde avm'lerde artan kontrollerde sürekli anahtar kontakta ve araç çalışır vaziyetteyken 2 kere bagaj açma düğmesine bastığımda bagaj açılıyor. Makyajlı kasalarda farklılaşmaya gitmiş olabilirler bu sistemde Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357943 4 saat önce, Mehmet Gün said: Vitesi P ye alırsanız bagaj dışardan açılıyor. Vites N veya D de ise bagaj dışarıdan açılmaz. Tabi bu otomatik şanzımanlı arabada böyle manuel ise farklı olabilir. Birde anahtar arabanın içindeyse bağajı anahtarla açamazsınız. p ye almak aklıma gelmemişti,teşekkür ederim:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357948 Fazla olan sisleri iptal ettim. Sanki daha güzel oldu. Hep eksik demeyelim fazladanda söz edelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357954 40 dakika önce, Doğan Kurban said: Fazla olan sisleri iptal ettim. Sanki daha güzel oldu. Hep eksik demeyelim fazladanda söz edelim. Heç olmamış beğenmedim .? Sislerle daha iyiydi piknik tüpü . Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357955 3 dakika önce, Özer Aksu said: Heç olmamış beğenmedim .? Sislerle daha iyiydi piknik tüpü . Piknik tüpüne benzetme sebebini bilmiyorum. Hayır mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357956 Piknik tüpüne benzetme sebebini bilmiyorum. Hayır mı? 1 litre ya ondan ? şaka şaka güzeldir hoştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357965 Fazla olan sisleri iptal ettim. Sanki daha güzel oldu. Hep eksik demeyelim fazladanda söz edelim. Sisler olmayınca da daha kendine has bir güzelliği olmış ama ihtiyaç olmaz mı sislere? Bir de daha yuvarlak hatlı görünüyor böyle, yan aynalar da yuvarlaklaşmalı mı sanki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201610 yıl comment_357966 Burun mca daki gibi biraz daha sivri olsaydı çok tatlı olurdu bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201610 yıl comment_366371 On 17.04.2016 at 16:35, Mehmet Gün said: Vitesi P ye alırsanız bagaj dışardan açılıyor. Vites N veya D de ise bagaj dışarıdan açılmaz. Tabi bu otomatik şanzımanlı arabada böyle manuel ise farklı olabilir. Birde anahtar arabanın içindeyse bağajı anahtarla açamazsınız. benim aracım da titanyum otomatik 2012 model. Ben vites hangi konumda olursa olsun araç çalışsın çalışmasın içerden açabiliyorum. Sizin söylediğiniz kaç model araç ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201610 yıl comment_366385 4 saat önce, Erhan Erten said: benim aracım da titanyum otomatik 2012 model. Ben vites hangi konumda olursa olsun araç çalışsın çalışmasın içerden açabiliyorum. Sizin söylediğiniz kaç model araç ? 2015 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın