Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İsmail Yıldız

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

İsmail Yıldız Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ısparta
  • Arabam:
    '15 focus tdci titanium
  • Meslek:
    hekim
  • Cinsiyet:
    Bay

İsmail Yıldız's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. merhabalar, direksiyon kılıfı da siyah olsa sanki koltuklarla daha bir güzel dururdu bence,ama tabi sizin zevkiniz:)
  2. beyazın avantajlar elbette gözardı edilemez,ancak benim fikrim aracı sıfır alıyorsan bikez olsun avantajları değil de ,kalbinin çarptığı rengi seçmek lazım.çünkü sıfır araç aldıysan muhtemelen en az 3- 4 yıl bineceksin.sırf avantajlarından dolayı beyaz alıp sonra senin arabanın aynısından ama renkli olanı görünce için gitmesin:) malum her aracın alıcı vardır,o yüzden renkli arabayı satamam kaygısını da yersiz buluyorum.çünkü herkes aynı mantıkla düşünüyor,madem herkes renkliyi seviyor ama satarken zorlanacam diye almıyor, herkes renkli alıp satsın o zaman ortadan kalkar bu sıkıntı da:) kısa vadeli veya ticaret amaçlı alınan satılan araçlar yorumumun dışındadır.. ben kendim yakıştığını düşündüğüm için derin mavi focus aldım.zaten severek aldım ,kısa vadede satmayı düşünmeyeceğim,uzun vadede de 1 ay erken 1 ay geç illa satılır.:)
  3. p ye almak aklıma gelmemişti,teşekkür ederim:)
  4. 2015 focusumda arabanın içindeyken alışveriş merkezindeki güvenlik görevlisi bagajı açamıyor.ve ben de açılması iin kapıyı açıyorum oluyor,anahtarla bagaj kapağı açma düğmesine basıyorum yine olmuyor.bununla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba?çünkü herseferinde arkamdaki araçların korna çalmasına maruz kalıyorum.
  5. 2015 hatchback otomatik 1.5 dizel titanium sunrooflu derin mavi,87bine aldım.( forddan %5 indirimimiz vardı.indirimli hali) 2016 martta aldım aracı. 2016 otomatik dizel titanium beyaz sunroofsuz indirimle beraber 89 bine geliyordu. ben 2015 mavi sunrooflu tercih ettim.mantıklı bir hareket mi sizce:)
  6. Mehmet bey babanız için ALLAH (c.c.) 'dan şifa dilerim. yorumunuz için teşekkürler.
  7. teşekkürler hocam:) bi konuda daha fikrinizialmak isterim aslında.sıfır arabada yapacağımız herhangi bir modifikasyon( cam filmi,bodykit,jant değişimi,gündüz farı takılması vs.) eğer serviste yapılmadıysa garanti kapsamını nasıl etkiler?sonradan taktırdığımız ürünlerle ilgili elbetteki servisin yapacağı bişey yok,ama aracın orjinali ile ilgili bir arızada servis aracın orjinalliği bozulduğu için bazı şeyleri garanti kapsamından çıkarır mı acaba? sorularım biraz basit gelebilir ama ilk kez garantili arabaya bindiğimiz için bazı şeyleri bilemiyoruz.idare edin kardeşinizi:)
  8. cevap yazan herkese teşekkürler,korkularımı yendim.şimdi focusun keyfini sürme zamanı:)
  9. merhaba arkadaşlar,2015 dizel otomatik focus sahibiyim. frene her uzun basışımızda devreye giren auto startstop sisteminin motora zarar verebileceği ile ilgili bazı söylentiler duydum.ancak ford servisindeki teknik görevli bunun yanlış bilindiğini ifade etti.çünkü bu yeni nesil araçlar üretilirken motorun ona göre üretildiğini,aracın startstop yapmasının hiç bi sakıncasının olmadığını belirtti.hatta 3 sn üzerindeki stoplarda yakıttan fazlasıyla tasarruf sağladığını belirtti.bu konuda fikri olup da paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.ısprtada yaşamaktayım.trafik sorunu yok ama kırmızı ışıklar en az 1 dk sürüyor.şahsen ben bu özelliği kullanıyorum.devre dışı bırakmıyorum.ancak aklımda acaba? yanlış mı yapıyorum diye de sorular var:(
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.