Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Kuga Ön Park Sensörü Geç Ses Kısıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracımın son 10 gündür ön soldan 2. sensörü takılı kalıyor. Siteden çıkarken kapıya yaklaştığımda -ki 2 metreden fazla- ya da trafikte sensör ötmeye başlıyor. hızımı artırmasam ötmeye devam ediyor. Servise götürdüm, usta içeride denedi duvarlara yaklaştı ötmedi. Normal dediler gönderdiler. Belki başından geçen vardır. Sizce ne yapmalıyım. Acil yardım... Resimde ekledim.

Screenshot_2017-07-16-22-07-16-866_com.miui.videoplayer.png

Yanıtlama zamanı:

plakalıktan dolayı bazı araçlarda böyle sorunlar olabiliyor eğer plakalık varsa bi söküp deneyin derim

• Yakup Ç. A., başlığı Yeni Kuga Ön Sensör Sorunu olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Acil olan durumu anlayamadım ama servisinizin gerekli cevabı vermiş bir şey yaptırmaya gerek yok arıza yazısı çıkana kadar.

Başından geçen var mı? Arama bölümünden arama yaparak ilgili yorumlar kontrol edilebilir, Kuga olması şart değil tüm son jenerasyon araçlar aynı.

• Yakup Ç. A., başlığı 2017 Kuga Ön Park Sensörü Geç Ses Kısıyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bir kaç gün sonra 1 aylığına küçük bir şehre gideceğim. Servis yok. Bana sıkıntı çıkarır mı diye. Bide arama yaptım çıkmıyor.

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, Umit S yazdı:

bir kaç gün sonra 1 aylığına küçük bir şehre gideceğim. Servis yok. Bana sıkıntı çıkarır mı diye. Bide arama yaptım çıkmıyor.

Anladım, örneğin: https://www.focusclubtr.com/topic/2308-ön-park-sensörü-hassasiyeti/

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkürler. 

Yanıtlama zamanı:

Eğer takılı değilse, araç ile gelen orjinal plakalığı takıp, bir süre onunla kullanmayı deneyin.

Yanıtlama zamanı:

Özellikle trafik ışıklarında falan Mondial ebatlarında motorlar yanından geçerken mesafe uzak da olsa birkaç saniye düz bir şekilde ötüyor benim ki de. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Murat bey aracın orijinal plakalığını görmedim. Servis kendi plakalığını takmış. Servise bi soralım.

Yanıtlama zamanı:

Genelde bagaja atıyorlar. Servis onu kullanmasa bile size vermeliydi. En kötü size bir tane bulurlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sorun çözüldü. Plakalıktanmış. Yardımlarınız için hepinize teşekkürler... 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.