Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419809 Avrupa’nın en çok satan küçük crossover’ı Renault Captur yenilendi. Devamı: https://anasayfa.focusclubtr.com/makyajli-renault-captur-tanitildi/ Tam led ön farlar, nappa deri koltuklar ve cam tavan yeni eklenen birkaç donanım diyebiliriz ayrıca Vignale gibi göğsü deri kaplı model de artık sunuluyor. 1.2 turbo ve 1.5 dizel motorlar hem manuel hem de EDC ile geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419821 Hep taktir ettim. Can tavan olayı güzel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419834 Yolcu koltuğunda birisi otururken o çekmece nasıl açılıyor. Düşüncesiz Fransızlar işte ne olacak. Bunun çamurlukları falan da plastiktir şimdi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419835 9 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Yolcu koltuğunda birisi otururken o çekmece nasıl açılıyor. Düşüncesiz Fransızlar işte ne olacak. Bunun çamurlukları falan da plastiktir şimdi... Fransız işte ne beklersin .Her Fransız arabasında alakasız birşey bulmak mümkündür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419837 8 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Yolcu koltuğunda birisi otururken o çekmece nasıl açılıyor. Düşüncesiz Fransızlar işte ne olacak. Bunun çamurlukları falan da plastiktir şimdi... Koltuğu geri alırız, açarız Ben bu arabayı arka tasarım harici seviyorum. Arkayı 15-20 cm uzatsalardı sanki daha güzel olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20179 yıl comment_419845 küçük yüksek araba isteyenler için bire bir bence..hyundai kona da çıkınca karşılaştıracağız.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın