Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283819 Temel Özellikler İmal Tarihi: 14.12.2010 Araç Hattı: Focus 2008- Gövde Tarzı: 4 Kapı Sedan Versiyon: 40 Serisi Motor: Dizel 1.6 DOHC TCI (110PS) Vites Kutusu: 5 Vitesli Düz Vites Kutusu MTX75 Çekiş: LHD FWD Egzoz Salımı: Kademe V Salımları Klima: Çift Kum. Otom. Sıc. Den. Klima Bölge: (+)"TR" Boya: Aytozu Grisi Metalik İç Kumaş: New York / Abanoz Küçük Özellikler ... Sanırım Türkçe ile bazı sorunları var. Mümkünse ingilizcesini alabilir misiniz.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283848 Sanırım Türkçe ile bazı sorunları var. Mümkünse ingilizcesini alabilir misiniz.? Murat hocam etisin sayfasında motor numarasını girince türkçe olarak cıkıyor. Benim merak ettiğim göstergede esp nin olması ve ilk çalıştırma esnasında görünmesi önemli değil sanırım. Menüde gözükürse esp oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl Yazar comment_283849 Murat hocam etisin sayfasında motor numarasını girince türkçe olarak cıkıyor. Benim merak ettiğim göstergede esp nin olması ve ilk çalıştırma esnasında görünmesi önemli değil sanırım. Menüde gözükürse esp oluyor. Eğer o modül yoksa yanmaz zaten, sizin araçta bir sorun olabilir 2. el değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283852 Murat hocam etisin sayfasında motor numarasını girince türkçe olarak cıkıyor. Benim merak ettiğim göstergede esp nin olması ve ilk çalıştırma esnasında görünmesi önemli değil sanırım. Menüde gözükürse esp oluyor. Şase no veriseniz bakmaya çalışayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283868 Murat hocam etisin sayfasında motor numarasını girince türkçe olarak cıkıyor. Benim merak ettiğim göstergede esp nin olması ve ilk çalıştırma esnasında görünmesi önemli değil sanırım. Menüde gözükürse esp oluyor. Anasayfa/Seçeneklerden dili ingilizce yaparsanız, sonuçları da ingilizce verir. Benim focusda da ESP ışığı vardı ama ilk çalıştırmada o ışık görünmüyordu diye hatırlıyorum, sadece test menüde görünüyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283880 Şase no veriseniz bakmaya çalışayım. Evet araç 2. el. şase : WF0HXXWPDHAG46090 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283892 Değişik bir şeyler var ama çözemedim ben. Sizin araçta traction control var, bir de IVD. Bunlar benim eski araçta yok. Traction control eskiden sadece ESP ile gelirdi. IVD'yi ilk defa duyuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl Yazar comment_283894 Değişik bir şeyler var ama çözemedim ben. Sizin araçta traction control var, bir de IVD. Bunlar benim eski araçta yok. Traction control eskiden sadece ESP ile gelirdi. IVD'yi ilk defa duyuyorum. Fırat bey'de ESP var, bizim araçta ESP yok ve IVD satırı mevcut değil sadece ' 4 Wheel Anti-Lock Braking System with Brake Emergency Assist' diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283895 Fırat bey'de ESP var, bizim araçta ESP yok ve IVD satırı mevcut değil sadece ' 4 Wheel Anti-Lock Braking System with Brake Emergency Assist' diyor. Değişik bir şeyler var ama çözemedim ben. Sizin araçta traction control var, bir de IVD. Bunlar benim eski araçta yok. Traction control eskiden sadece ESP ile gelirdi. IVD'yi ilk defa duyuyorum. Arkadaşlar korkutmayın beni Hiç bilmediğim tabirler bunlar Şaka bir yana bu IVD Traction gibi tabirleri anlamadım. Benim menüde esp ayarı yok. Sadece ilk çalıştırmada tüm göstergedeki ışıklar yanarken esp simgeside yanıyor. Benim focus da esp var ise neden menüde gözükmüyor.? Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu arada internetten bazı ürünler sipariş edeceğim. Arada plakalık lambalarınıda beyaz yapayım diyorum. Bizim plakalık ampülleri hangi çeşit? dibsiz ampül mü? Forumda arattım ama bulamadım. Ocak 30, 201511 yıl Fırat Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl Yazar comment_283896 Arkadaşlar korkutmayın beni Hiç bilmediğim tabirler bunlar Şaka bir yana bu IVD Traction gibi tabirleri anlamadım. Benim menüde esp ayarı yok. Sadece ilk çalıştırmada tüm göstergedeki ışıklar yanarken esp simgeside yanıyor. Benim focus da esp var ise neden menüde gözükmüyor.? Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu arada internetten bazı ürünler sipariş edeceğim. Arada plakalık lambalarınıda beyaz yapayım diyorum. Bizim plakalık ampülleri hangi çeşit? dibsiz ampül mü? Forumda arattım ama bulamadım. Menü için lütfen servis'e uğrayın. Lüften profil fot. kurallarımıza uygun yükleyin.Diğerleri silinir; şekil a1. Ampül w5w olacak, bunlar için yeni başlıklar açabilir veya ilgili konulara yazabilirsin, konu dışı yapılmaması dileği ile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 20188 yıl Yazar comment_454584 31 dakika önce, Kerim Alkuş yazdı: resimler uçmuş. dns de işe yaramıyor Evet. Yol bilgisayarında varsa esp seçeneğindeki var bu kadar. Fotoğraflık durum yok zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20187 yıl comment_483067 Merhaba arkadaslar ben foruma yeni katildim, 2008 focus trend aracim var merak ettigim konu cam isitici dugmenin yanindaki bos dugme yerlerinin arkasi dolu soket ve kablolar var nette arastirdim bos olanlarin arkasida bos oluyor, siz bu Esp olabilir mi ? Yani dugme alsam bir ise yarar mi ? Esp si olan arkadaslar hic dugmenin arkasina baktilar mi ? Ekte forograflari sunuyorum, bilgi verirseniz sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20187 yıl Yazar comment_483068 Bu mümkün değil yani her şeyi yapıp sadece bunun eksik kalması aşırı anlamsız Ford için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 20187 yıl comment_483071 O modelde ESP opsiyonel olmalı. Benim 2006 1.6 TDCİ Ghia aracimda güvenlik paketi ile gelmişti diye hatırlıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın