Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

c.erdem

Üye
  • Toplam İleti

    79
  • Katılım

  • Son ziyaret

c.erdem Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    adana
  • Arabam:
    ghia
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

985 profil görüntüleme

c.erdem's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. motoru çalıştıırırken bazen sanki marş bir şeye takılırmış gibi bir ses çıkıyor ve ilk etapta araç çalışmıyor. tekrar marşa bastığımda şimdiye kadar hep çalıştı ama bu sesin neden çıkabileceğini merak ediyorum ve biraz endişeleniyorum. bu arada anahtarı takıp çevirdikten sonra her zaman kısa bir süre bekliyorum. doğrusu bu mu acaba yoksa kontğı hemen çevirmek mi ? araç focus ghia 1.6 tdcı. zaman ayırıp cevap verecek olanlara teşekkür ederim.
  2. o demirli yere oto koltuğunun plastik bir parçası ve oraya takılan isofix ayağı var.bu şekilde kullanılıyor.kemer için değil yani özllikle isofix için o demirleri
  3. gebze nazer yetkili serviste kampanyalı ! 100 tl ye taktılar.dediğiniz oto koltuğunu bilmiyorum ama bizim aldığımız 9-36 kg. recaro 'yu biliyorsunuzdur formula vs.araç koltuğunu yapan alman firması fiyatı 600 tl civarı.bize mantıklı geldi aldık.henüz çok fazla kullanmadığımız için önerme konusunda bir şey demeyeyim.
  4. araç 2008 focus. isofix var da o demir aparat yok Engin bey. bi o sıkıntı.
  5. mrb. bugün recaro monza nova ıs oto koltuğu aldım. ama arabaya ( 2008 ghia tdcı ) kurmaya gittiğimde isofix için olması gereken demir aparatların olmadığını gördüm. satıcıya geri koştum.. satıcı serviste onları takıyorlar dedi...mesai saati olmadığı için servisi de arayamadım. bu konuda bir bilginiz var mı isofix için o 2 demir aparat takılıyor mu ? fiyat hakında bilginiz var mı hatta kullandıysanız recaro monza nova ıs oto koltuğu için de yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.
  6. c.erdem

    Motor Antifrizi

    eveet..yine antifriz zamanı geldii... geçen petrolde ekleteyim dedim.oradaki adam bunlarda sıkıntı oluyor git bi serviste eklet dedi.araç focus 2 tdci. sizce de böyle mi yapmalıyım ? öneriniz nedir ? bir de Kocaeli yöresine göre nasıl bir antifriz işimi görür ? ( -20 , -30 vb. ) teşekkürler.
  7. ben hiç söktürmedim daha ama güneşten midir nedir bazı yerleri kabardı camdaki filmlerin.
  8. focus 2 aracımda arka camda cam filmi lekeleri oluştu.net görüşümü engelliyor. camcıya sordum rezistansları bozar , 10 tl ni alıp bddua almayayım dedi. fakat bu durum net görüşü engelliyor.ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar ?
  9. c.erdem

    Hgs Cama Yapiştirma

    ilgli linki atar mısınız ?
  10. c.erdem

    Hgs Cama Yapiştirma

    arkadaşlar focus 2 ... yağmur sensörü de var.bu hgs 'yi nereye yapıştıracağız.benim anladığıma göre neredeyse camın ortasına denk geliyor. bu işi yapan arkadaşlar resimde paylaşırlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  11. c.erdem

    Motor Antifrizi

    motor konusunda pek bilgim yok.motor antifrizini ( focus 2 ) kendimiz ekleyebilir miyiz ? bir de ne şekilde ekleyebileceğimizi görselle anlatabilir misiniz ?
  12. c.erdem

    Motor Antifrizi

    Kocaeli yöresinde yaşıyorum. focus 2 için motor antifirzii ekletmeli miyim ? önerdiğiniz markalar nelerdir ?
  13. bt kiti taktırmanın maliyeti ne kadardır ?
  14. 2008 gihadaki sony teypteki phone tuşu bluetooth amacı ile mi kullanılır ? nasıl aktif hale geliyor ? ben kullanamadım. maliyetli bir şey mi acaba ?
  15. c.erdem

    Arabayı Rampada Bırakma

    aracımı mecburen her gün rampa / eğimli bir yere park ediyorum.bunun bir zararı olur mu bunu merak ediyorum sabah hareket etmeden önce 20-30 sn motoru çalıştırdığımı belirteyim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.